Νίκησε Φοίβο, έχασε Ιωαννίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκησε Φοίβο, έχασε Ιωαννίδη


Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 43-25 του Φοίβου Συκεών στη Μίκρα -3- συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις στο ματς που ολοκλήρωσε την 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Ωστόσο η χαρά της νίκης επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λευτέρη Ιωαννίδη στον δεξιό ώμο. Ο νεαρός δεξιός εξτρέμ χτύπησε στο 18:44 και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εξάρθρωση.


ΠΑΟΚ- ΦΟΙΒΟΣ 43-25

Τα δεκάλεπτα: 6-3, 12-7, 19-12, 27-15, 34-20, 43-25
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Πίτσιος 2, Κοκκώνης 5, Ιλερής 2, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Ιωαννίδης 2, Τσακίρης 7, Περβανάς 1, Τσάτσος 9, Καραγγελος 1, Τσίλης 3, Σεβαστίδης 1, Κεσίδης 2.
ΦΟΙΒΟΣ (Δημήτρης Μασλαρίνος): Λιόλιος, Λαγούδης, Μέτσης 4, Τραιανός, Παρπούλας, Βότσης 6, Μποσνακίδης 1, Χατζηβακαλέλης 4, Σταματιάδης, Ανδρεαδάκης 1, Παπαγεωργίου, Μπαντής, Χατζηαγαπίου 1, Χατζηλάκος 1, Νικολαϊδης Χ. 7, Λειβαδόπουλος.
Διαιτητές: Λινάρδος- Κάργατζης, δίλεπτα: 3-5, πέναλτι: 2/3-1/1

9 comments

Anonymous said...

Σαν δε ντρεπεσαι ρε άρρωστε που χεραισαι με τον πόνο του άλλου και μιλάς για νέμεσι...! ξεφτίλα... admin μόνο που επιτρέπεις τέτοια σχόλια είσαι συμμέτοχος της αρρώστιας!
Γι αυτό θα είμαστε μια ζωή χαντμπωλλάκι γιατι η πουτάνα η κατσίκα του διπλανού δεν ψοφάει όποτε θέλουμε...
Λευτέρη περαστικά και θα παίξουν οι άλλοι και για σένα.
Ένας "ανιστότηρος"

Anonymous said...

"ανιστόρητος"

Anonymous said...

ανιστοτηρε το τυρι σου μην ξεχασεις να βγαλεις.

αντε χρειε που εκφραζεις και αποψη ανεγκέφαλε υποστηρικτη της παρακρουσης. σαπιλα

Anonymous said...

Ουστ ρε ξεφτίλες, ένα μαρκάρισμα πάνω στη φάση βαφτίζεται χλεύη και λοιδωρία, λες και δεν μπορεί κανένας να ακουμπήσει τα ιερά τοτέμ του αθλήματος. και ένα παιδί 21 χρονών πρέπει να τιμωρηθεί με σοβαρό τραυματισμό γι αυτό. Δεν χρειάζεται τα περαστικά σου ρε άθλιε κομπλεξάρα...
Υ.Γ.: Με την δική σου "λογική" ρε σίχαμα ο Μάστορας ποιά αμαρτία πληρώνει???
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Anonymous said...

σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εξισωσυμε το ηθος και την προσφορά του αθλητη(πανω απο όλα) Μαστορόγιαννη με αυτό νέων αθλητων που δεν ξέρουμε αυριο που θα βρίσκονται και δεν μπορούν να διαχειριστούν με ευπρέπεια την ιδιοτητα του αθλητη,

ειναι ανυπερβλητα προβληματα και πηγαζουν κυριώς απο το οικογενειακό περιβα΄΄λον σαν και το δικό σου που μαλλον σε χτυπουσαν στο κεφάλι.

επειδη λοιπόν δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία σύκγρισης αφού τα μεγάθη των αθλητών είναι δυσαναλογα σταματώ γιατί πρέπει να έχεις κ νοητικό εκτός απο διανοητικο πρόβλημα. και πάλι σε παραπέμπω στις περαστικές ευχές μου προς τον αθλητή

Anonymous said...

Ρε καφροι πανω απο ολα η υγεια του παιδιου γραψτε ενα περαστικα και αφηστε πια τα κομπλεξ σας

Anonymous said...

Λευτερη περαστικα βγαλε τν παοκ χ/χ!

Anonymous said...

Λευτερη η τυχη ειναι με το μερος σ σημερα!!πολλα λεφτα!!

Anonymous said...

gatakia parte kana protathlima i kana kupelo kai meta piaste sto stoma sas ta paidia tou paok. ioanidi perastika ase tous anikanous komplesikous na lene.