Κοπή πίτας του Κένταυρου Αγριάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοπή πίτας του Κένταυρου Αγριάς


Μέσα σε γιορτινό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πορφυρογένειου Ιδρύματος, η κοπή πίτας της Α.Γ.Ε. Αγριάς Κένταυρος 2008. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ.Καλτσογιάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Σκοτινιώτης Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Βόλου κ. Χαλκιάς Σωτήρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου Στόικος Νικόλαος και Νομικός Νικόλαος, ο πρώην δήμαρχος Αγριάς Παπαευθυμίου Θωμάς, εκπρόσωποι φορέων, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, αθλητές, αθλήτριες, καθώς και αρκετοί φίλοι και φίλες του συλλόγου.

Στο σύντομό χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Κενταύρου Αγριάς κ. Σιούρας Χάρης, κάνοντας έναν
μίνι απολογισμό των δράσεων του συλλόγου, αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες των τμημάτων του συλλόγου, οι οποίες αποτελούν εφαλτήριο για τη δραστηριοποίηση και άλλων νεαρών αθλητών και αθλητριών με τα τμήματα του συλλόγου (Χειροσφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση, μοντέρνος χορός), προσπάθειες που θα συνεχίζει να στηρίζει ο σύλλογος, παρόλο το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον  που υπάρχει γύρω μας. Παράλληλα όμως επεσήμανε και την έλλειψη αθλητικών υποδομών, η οποία αποτελεί και τροχοπέδη για την ανάπτυξη και άλλων αθλημάτων. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι σύντομοι χαιρετισμοί τόσο του κ. Αντιπεριφερειάρχη όσο και του Δήμαρχου Βόλου, οι ποίοι εξήραν την προσπάθεια του συλλόγου στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή και τόνισαν ότι θα παραμείνουν πάντα αλληλέγγυοι στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε προβολή τριών  video clips, τα οποία παρουσίασαν την εξαίρετη δουλειά που γίνεται τόσο στην ανδρική και γυναικεία ομάδα, όσο και στα τμήματα υποδομών του Χάντμπολ.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με την παρουσίαση δύο χορών από το τμήμα μοντέρνου και λάτιν χορού που εδώ και ένα χρόνο έχει ο σύλλογος, μια παρουσίαση που κέρδισε το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008 ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, το Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς για τη παραχώρηση του χώρου, την εταιρεία ΕΨΑ Α.Ε. για την χορηγία αναψυκτικών και το κατάστημα «Πετράδι» στο Βόλο για τα δώρα των τυχερών της πίτας.

No comments