Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημιών Πανσερραϊκού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημιών Πανσερραϊκού

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ HANDBALL το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013. Στην εκδήλωση βρέθηκαν και όλοι οι γονείς των παιδιών που χειροκρότησαν με πολύ ενθουσιασμό και χαρά τα μικρά λιονταράκια.

Ο προπονητής κ. Αγγελίδης Σταύρος ευχήθηκε το 2013 να είναι μια χρονιά δημιουργική με υγεία πάνω από όλα και με δυναμική και ολοκληρωμένη εξέλιξη για όλα τα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού.

Ο τυχερός αθλητής που έτυχε το φλουρί ήταν ο Αγγελόπουλος Νίκος ο οποίος πήρε ένα δώρο από το κατάστημα αθλητικών ειδών POINTER SPORT PRINT (Δυτ. Θράκης 16 τηλ.: 2321401096) το οποίο ευχαριστούμε και προσωπικά.


Η πίτα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου ΚΑΖΑΚΙΔΗ ΑΕΒΕ (κατάστημα Εθν.Αντιστάσεως 10 τηλ.:2321026177 – www.vasaki.gr) και ευχόμαστε κάθε γλυκιά στιγμή των μικρών αθλητών να συνδυάζεται πάντα με μια γλυκιά εμπειρία από το ζαχαροπλαστείο ΚΑΖΑΚΙΔΗ.

Επίσης έγινε παρουσίαση της νέας εμφάνισης των μεγαλύτερων τμημάτων των Ακαδημιών, προσφορά του ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΩΛΕΙΟΝ ΚΑΘ’ΟΔΟΝ (Εμ. Ανδρόνικου 30 & Κουντουριώτου, Σέρρες, Τηλ. 23210 23290) και το οποίο ευχαριστούμε δημόσια για πολλοστή φορά για την στήριξη του όλα τα χρόνια.

Δελτίο τύπου ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ HANDBALL 

No comments