Τα μάτια στη Νίκαια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα μάτια στη Νίκαια


Τέσσερα ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει σήμερα το κυρίως «πιάτο» της 11ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Αυτό που κλέβει όμως την παράσταση δίχως αμφιβολία είναι αυτό των ουραγών ανάμεσα σε Άρη Νίκαιας και Πανελλήνιο. Αν και υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, πολλοί έχουν δώσει τον χαρακτήρα τελικού στον αγώνα και όχι άδικα, αφού είναι κρίσιμο για την παραμονή στην κατηγορία. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής η βαθμολογική κατάσταση στο πρωτάθλημα, οι συσχετισμοί σχετικά με την δυναμικότητα των ομάδων, αλλά και το πρόγραμμα, Άρης και Πανελλήνιος θα είναι δύσκολο να μαζέψουν πολλούς βαθμούς στην συνέχεια και αυτό είναι επί της ουσίας είναι ένα ματς... 4 βαθμών.

Οι γηπεδούχοι περνούν μία περίοδο ατυχίας, αφού έχασαν δύο βασικούς τους παίκτες (Τριάντης,
Χρηματόπουλος), λόγω τραυματισμών, ενώ στην προπόνηση του Σαββάτου χτύπησε στο πόδι ο βασικός πίβοτ Ηλίας Χατσίκας και η συμμετοχή του είναι ιδιαίτερα αμφίβολη.
Αντίθετα ο Πανελλήνιος ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη του Κυπελλούχου Ευρώπης με την φανέλα του Διομήδη, Μίλαν Ουρόσεβιτς, ο οποίος θα κάνει και το ντεμπούτο του.
Ο τεχνικός του Άρη Τάκη Μελετάκος, είπε: «Δεν είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση. Αυτό είναι γεγονός. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Ο Πανελλήνιος με την προσθήκη του Ουρόσεβιτς έχει δυναμώσει. Θα είναι ένα ανοιχτό ματς».
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος τόνισε: «Είναι ένα ματς ζωής και θανάτου. Το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Πιστεύω ότι είμαστε προετοιμασμένοι τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Είναι το τελευταίο μας χαρτί. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει πολλά».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α1 Ανδρών (11η αγωνιστική)
Τετάρτη 30/1/2013
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Φοίβος Συκεών (Τσάκωνας- Μερτινιάν, Κυριακούλιας) -αλλαγή ώρας-
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΧΑΝΘ (Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ποσειδών Λουτρακίου (Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Χατζηγεωργίου)
ΔΓ Νίκαιας 20:30, Άρης Νίκαιας- Πανελλήνιος (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μίγκας)
Πέμπτη 31/1/2013
Αγίας Τριάδας 20:00, Διομήδης Άργους- Φίλιππος Βέροιας (Κολλάρος- Τσακανίκας, Κορρές)
Βαθμολογία (σε 10 ματς)
1. Διομήδης Άργους 19
2. ΠΑΟΚ 18 (11 αγ.)
3. ΑΕΚ 18 (11 αγ.)
4. Δούκας 16
5. Ποσειδώνας Λουτρακίου 10
6. Αερωπός Έδεσσας 9
7. ΓΑΣ Κιλκίς 8
8. Φοίβος Συκεών 8
9. ΧΑΝΘ 6
10. Φίλιππος Βέροιας 4
11. Άρης Νίκαιας 4
12. Πανελλήνιος 2

7 comments

Anonymous said...

bravo sto site sas kai sto handball.gr pou einai 00:40 kai akomi den exete vgalei apotelesmata toso polu skotoneste?mono gia sxolia eiste!a,kai min to sviseis!

Anonymous said...

Στην Νικαια έγινε κορυφαίο παιχνίδι. Πανελλήνιος πολυ καλός , ο Αρης πιο ψύχραιμος και πειθαρχειμενος, αν και στο τελος έκανε λάθη που θα μπορούσε να παει σε ισοπαλία . Μπράβο και στις δυο ομάδες .

Anonymous said...

Προς Παύλο και Αντωνη : χοντροι γερά το Πάσχα ειναι κοντα! Κατερίνα ΒΥρωνας

Anonymous said...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΥΒΡΕΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....


ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΔΩ.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

Anonymous said...

Ασε μας ρε φιλαράκια και εσυ με τα παρακάλια σου. Να περάσει! Κάρολος Δικεας

Anonymous said...

loipon opoios grafei oles autes tis malakies as stamatisei...

Anonymous said...

ημαρτον