Τελική φάση τουρνουά Δημ.Σχ.ΔΙΚΕΑΣ 2013! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τελική φάση τουρνουά Δημ.Σχ.ΔΙΚΕΑΣ 2013!


Κατάμεστο το Κλ.Γυμναστήριο της Ν.Ιωνίας στην τελική φάση του τουρνουά των Δημ.Σχ. που διοργάνωσε το σωματείο Νέα Ιωνία-ΔΙΚΕΑΣ, υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Τοντόροβιτς και του Μπάμπη Προδρομίδη.

Πραγματικά, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, στο γήπεδο της Ν.Ιωνίας την Τετάρτη 23/01/2013, όταν προσήλθαν για να παρακολουθήσουν, εκτός από τις ομάδες που συμμετείχαν και φίλαθλοι-μαθητές των σχολείων με τη συνοδεία των δασκάλων τους. Εκτός από τους 200 μαθητές που συμμετείχαν, παρακολούθησαν και άλλα 400 άτομα μαθητές και εκπαιδευτικοί, γνωρίζοντας και
χειροκροτώντας το άθλημα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αναπτυξιακός Προπονητής της Ο.Χ.Ε. κ. Κότσιρας και οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Στους τελικούς αγώνες προσήλθαν τα εξής σχολεία: 1ο, 2ο, 7ο, 8ο, 19ο, έπειτα από την προκριματική φάση που ξεκίνησε στις 19/12/2012.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ξεχωριστά ομάδες της Στ΄και ομάδες της Ε΄και  Δ΄, μεικτές αγόρια και κορίτσια.

Για τη ΣΤ΄ τάξη την 1η Θέση κατέλαβε το 8ο δημ.Σχ., τη 2η θέση το 19ο Δημ.Σχ., την τρίτη θέση το 1ο Δημ.Σχ. και την 4η θέση το 7ο Δημ.Σχ.

Για την Ε΄και Δ΄τάξη την 1η θέση κατέλαβε το 19ο Δημ.Σχ., τη 2η θέση το 8ο, την τρίτη θέση το 2ο Δημ.Σχ. και την τέταρτη θέση το 7ο Δημ.Σχ.

Βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες με κύπελα και διπλώματα.

Η απόδοση των παιδιών στους αγώνες ήταν αποτέλεσμα της πολύ σημαντικής δουλειάς που κάνουν οι γυμναστές στα σχολεία τους. Τους ευχαριστούμε και είμαστε πάντα κοντά τους για να τους βοηθήσουμε σε ότι χρειαστούν.

Θα ήταν παράλειψη όμως, αν δεν αναφερθούμε και στους Διευθυντές, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε, που έδωσαν την άδειά τους, για τη συμμετοχή των σχολείων τους στο 9ο συνεχόμενο τουρνουά χειροσφαίρισης για τα Δημ.Σχολεία της Νέα Ιωνίας που διοργανώνουμε, το οποίο έχει γίνει θεσμός.

No comments