Κοπή πίτας του Δράμα 1986 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοπή πίτας του Δράμα 1986


Ο ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ
ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Για 10η χρονιά ο σύλλογος πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλισαν το μικρό αμφιθέατρο του ωδείου παρουσιάστηκε το έργο και οι επιτυχίες του συλλόγου ο οποίος το 2013 συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.: Μπέσσας Θεόδωρος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Μλεκάνης Μιχαήλ αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου, Παπαεμμανουήλ Γρηγόριος επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ- ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μυστακίδης
Ιωάννης, Μελισσινός Στυλιανός, Μανώλας Δημήτριος και η πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία Νικολέτα Τσέπελη. Σημαντική όμως ήταν και η παρουσία των 120 αθλητών-τριών, γονέων, προπονητών, χορηγών  και φίλων του συλλόγου που υποχρεώνει τον σύλλογο την επόμενη χρονιά να βρει μεγαλύτερη αίθουσα. Στους γονείς μοιράστηκε ειδικό έντυπο που αφορούσε την συνεργασία προπονητών –γονέων- αθλητών του συλλόγου, ενώ κάθε αθλητής-τρια πήρε ένα μπουφάν δώρο προσφορά της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  «ΜΑΡΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», τον οποίο το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούν θερμά. Οι τυχεροί αθλητές που έτυχαν το φλουρί ανά τμήμα είναι οι: Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, Κυριάκος Τσακαλίδης, Ιορδάνης Καλπάκης, Ισαάκ Παγωνίδης, Ραφαήλ Γιαννακόπουλος, Νικόλαος Τσελεμπόνης και από τα κορίτσια η Δήμητρα Κακάτση.
     Όλοι τους πήραν ένα δώρο από το καινούργιο αθλητικό υλικό του συλλόγου ενώ στον τυχερό του ανδρικού τμήματος Κοτζαμαρίκογλου Γιάννη δόθηκε ένα τριήμερο ταξίδι  στην Θάσο με διαμονή στο Ξενοδοχείο THALASSIES στα Λιμενάρια του οποίου την διεύθυνση ευχαριστούμε.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο σύλλογος για να γιορτάσει τα 10 χρόνια του συλλόγου την φετινή χρονιά θα διοργανώσει ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ με την συμμετοχή : 1. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, 2. ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ, 3. ΠΑΟΚ, 4. ΔΡΑΜΑ 1986.
Επίσης για να αναδείξει την μεγάλη ιστορία του Δραμινού handball μετατρέπει τα γραφεία του σε μουσείο Χειροσφαίρισης.

ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/2/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.

  Μετά από τρεις εκτός έδρας συνεχόμενες νίκες το ανδρικό τμήμα υποδέχεται τα Γιάννενα που ναι μεν δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην Δράμα, αλλά πάντα έχαναν με 1 η 2 γκολ διαφορά. Η ομάδα παρά τις απουσίες σημαντικών παικτών θα παλέψει με την βοήθεια του κόσμου της για μια ακόμη νίκη και έτσι θα διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

No comments