Εξαιρετικοί Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εξαιρετικοί Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν


Δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες διαιτήτευσαν οι Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν στην Πορτογαλία μεταξύ της γηπεδούχοι Γιούβε Λις και της Ελβετικής Σπόνο. Στο πρώτο επικράτησε η φιλοξενούμενη ομάδα με 26-24, αλλά την πρόκριση πήρε η ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου, αφού στο δεύτερο ματς νίκης με 25-22. Οι Έλληνες διαιτητές ορίσθηκαν από την EHF να διευθύνουν την δεύτερη αναμέτρηση της Πορτόβικ με την Ντράμεν στην Ουκρανία για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ την 1η Δεκεμβρίου.
Ο διεθνής παρατηρητής Παναγιώτης Αντωνόπουλος βρέθηκε στο Μπακού για το σημαντικό ματς μεταξύ του Αζερμπαιτζάν και της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Γυναικών του 2013 με την γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί με 27-23.

7 comments

Anonymous said...

Σε πηρε τηλ. ο παρατηρητης και στο ειπε ??

Anonymous said...

oxi imoun eki

Anonymous said...

και εγω εκει ημουν ... μαλλον αλλο θα ειδες..

Anonymous said...

ke an ides esi allo?

Anonymous said...

Εγώ πάντως έπαιζα τάβλι εκείνη την ώρα και δεν έχω άποψη.

Anonymous said...

Ο ναρκισσισμός σε όλο του το μεγαλείο...

Anonymous said...

ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ , ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ( ΑΠΟ ΓΛΥΨΕΙΜΟ , ΜΑΝΔΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ) ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ . ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ