Ανεβαίνει ο Ποσειδώνας. Δευτερη συνεχόμενη νίκη επί του ΠΓΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανεβαίνει ο Ποσειδώνας. Δευτερη συνεχόμενη νίκη επί του ΠΓΣ


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ποσειδώνας με 33-28 επί του Πανελληνίου. Η ομάδα του Λουτρακίου πλέον με 4 βαθμούς μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής, ενώ αντίθετα ο Πανελλήνιος παραμένει στον... πάτο της βαθμολογίας και είναι φανερό πως είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον υποβιβασμό, αφού σε ένα ακόμα ματς με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό.

Ο προπονητής του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος τόνισε: «Χάσαμε πολλά γκολ από τα εξτρέμ. Δεν έχουμε τον έμπειρο παίκτη που χρειάζεται στην περιφέρεια, ώστε στα κρίσιμα σημεία να πάρουμε προβάδισμα. Αν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος είμαστε κοντά στους αντιπάλους μας, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάρουμε δύο ξένους».

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 33-28

Τα δεκάλεπτα: 4-4, 11-7, 17-13 (ημχ.), 22-16, 27-20, 33-28
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 3, Παλαιολόγος, Βαμβακάς 3, Πέρρος 12, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Τούρκια 3, Μπάρμπας, Μπένα, Χατζηκωνσταντίνου Ν., Βουγιάνοβιτς 9, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου Θ., Ρουμελιώτης 2.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 3, Σκοδριάνος 1, Δημήτρουλας 6, Πανταζής, Παπανίκος, Ξηρός, Σαμαράς 9, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης 1, Χελιώτης 5, Μπαρίκος, Αιβάζης, Τσιμούρτος, Σομπριακούλ 3, Ζαφείρης.
Διαιτητές: Βέργος- Αβράμης, δίλεπτα: 6-8, πέναλτι: 2/2-3/4.

2 comments

Anonymous said...

Perro fusas agori mou.... Eisai 8eos!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Πολύ καλύτερος ο μικρός στο τέρμα παιδιά... Έδωσε πολλές λύσεις...