Στο νήμα ο ΑΣΕ Δούκα τον Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο νήμα ο ΑΣΕ Δούκα τον Άρη Νίκαιας


Στο... νήμα κρίθηκε η αναμέτρηση του Δούκα με τον Άρη Νίκαιας με νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με 22-21. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο, αλλά στο δεύτερο ο Άρης προσπάθησε να τρέξει και περιόρισε τα λάθη του, καταφέρνοντας να περάσει και μπροστά με 20-21. Η αποβολή στο 57:48 του Γραμματικόπουλου και η ψυχραιμία του Μουντζουρίδη από το σημείο του πέναλτι δύο φορές, χάρισε τους δύο βαθμούς στην ομάδα των «εκπαιδευτηρίων».
Ο προπονητής του Άρη Τάκης Μελετάκος, σχολίασε: «Κρατήσαμε τον Δούκα σε χαμηλό σκορ. Στο
πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο είχαμε πολύ καλή παρουσία και νομίζω δικαιούμασταν τουλάχιστον ισοπαλία».
Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε: «Δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, αλλά στο δεύτερο κάναμε παιδικά λάθη και στο τέλος πρέπει να αισθανόμαστε και τυχεροί που κερδίσαμε έτσι όπως πήγε το ματς».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 22-21
Τα δεκάλεπτα: 6-2, 10-7, 13-9 (ημχ.), 17-14, 18-16, 22-21
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 8, Γεωργίου, Τόμπρος 2, Τζηράς 4, Γκέρτσος 4, Ζαμπούνης 1, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Στούμπης Δ., Κλέοπας, Μισαηλίδης, Μαγκαφουράκης, Αιβαλιώτης, Κοτελίδας 1, Ντούνης, Στούμπης Π. 2
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 7, Κουρής, Μπουλούμπασης 5, Γαλανάκης, Γρηγοράκης, Καραστέργιος, Χατσίκας 3, Χρηματόπουλος, Μανουσέλης, Τριάντης 3, Μουρελάτος, Λεωνίδας 3, Χρόνης, Γραμματικόπουλος 1.
Διαιτητές: Μπάβας- Τσάμος, δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: ¾-3/4

No comments