ΔΙΚΕΑΣ: Γιορτή χάντμπολ με 150 παιδια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΚΕΑΣ: Γιορτή χάντμπολ με 150 παιδια


Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή μέρα των εκδηλώσεων του ΔΙΚΕΑ στη Νέα Ιωνία. 150 καινούρια παιδάκια ηλικίας 8 έως 12 ετών πήραν μέρος στη μεγάλη γιορτή και γνώρισαν για πρώτη φορά το handball με διάφορα παιχνίδια, στόχους και αγώνες που τους έδωσαν κέφι και χαρά. Μεγάλη αισιοδοξία δήλωσαν για το μέλλον οι προπονητές Σωτήρης Τοντόροβιτς και Μπάμπης Προδρομίδης: «. Τα παιδιά διασκέδασαν και χάρηκαν όσο ποτέ άλλοτε. Ίδρωσαν, έπαιξαν με πάθος και ενθουσιασμό και αγάπησαν το handball μέσα σε 2 ώρες. Συμμετείχαν
παιδιά απ’ όλη τη Νέα Ιωνία, στα οποία μοιράστηκαν αναμνηστικά δωράκια, για να τονώσουμε το ηθικό των οικογενειών τους, αυτή τη δύσκολη εποχή. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν, αθλητές μας και διοίκηση. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με μεγάλο ζήλο και αποδεικνύουμε ότι όλες οι απαντήσεις δίνονται, στις δυσκολίες του σήμερα, με σκληρή δουλειά και εθελοντισμό αλλά κυρίως με αγάπη προς το άθλημα που όλοι μας επιθυμούμε να δούμε να περνά καλύτερες μέρες».
Οι εκδηλώσεις έγιναν το Σαββατοκύριακο με αγώνες προ μίνι, μίνι, παμπαίδων και παίδων. Συμμετέχουν οι ομάδες Α.Ε.Κ. και Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟ.

No comments