«ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»


Ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση Προπονητών, Διαιτητών, Αθλητών, Παραγόντων του χάντμπολ, στο πλαίσιο του 1ου συμποσίου που διοργανώνει η ΟΧΕ στο SportCamp του Λουτρακίου.
Στην κεντρική του ομιλία ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου μίλησε για ένα καινούργιο ρεύμα που υπάρχει πλέον στο άθλημα μετά από αυτή την νέα καινοτομία του συμποσίου. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας εδώ. Πράγμα που σημαίνει ότι όλοι ενδιαφέρεστε για το χάντμπολ. Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Δημιουργείται ένα καινούργιο ρεύμα με αυτό το θεσμό. Το συμπόσιο είναι μια τεράστια ευκαιρία για το άθλημα. Θα πρέπει αυτή η διαδικασία της ανταλλαγής απόψεων να γίνεται στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου. Τον επόμενο Μάιο καλός εχόντων των πραγμάτων θα
έχουμε το 2ο συμπόσιο. Είναι οξύμωρο να μιλάμε για καλύτερες ημέρες, τώρα που διανύουμε τις χειρότερες ημέρες στην χώρα μας, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε, παρότι οι συνθήκες δεν είναι οι ενδεδειγμένες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στο παρελθόν, ποτέ δεν είναι όμως αργά».



Στη συνέχεια ο διευθυντής της ΟΧΕ Γιάννης Καρανάσος έκανε μία ανάλυση σχετικά με τα πρωταθλήματα και τους αγώνες που διεξήχθησαν τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές των συστημάτων, την διάρθρωση των κατηγοριών για την περίοδο 2012-2013, την αλλαγή του φύλλου αγώνα στα πρότυπα της EHF και γενικά τις βασικές αλλαγές στην προκήρυξη.

Διευκρινιστικά πάνω στο θέμα ο Πρόεδρος της ΟΧΕ τόνισε: «Σας ανακοινώνω ότι πάλι χορηγός μπάλας του πρωταθλήματος η Select για ακόμα δύο χρόνια, μεγάλες προσπάθειες να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη για ένα ματς κάθε εβδομάδα και ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ στην ελληνική τηλεόραση».

Για το θέμα των Εθνικών ομάδων το λόγο πήρε ο τεχνικός σύμβουλος- μάνατζερ της ΟΧΕ, Γιάννης Βαρελτζής, ο οποίος ανέλυσε τον σχεδιασμό και την διάθρωση των Εθνικών ομάδων, τις διοργανώσεις, τον αριθμό των αγώνων που έχουν δώσει οι Εθνικές ομάδες, το καλεντάρι, οι μελλοντικές υποχρεώσεις των ομάδων.

Από την πλευρά των αθλητών στο επιμέρους θέμα, μίλησε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΧ Γιώργος Ζαραβίνας: «Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την πρόσκληση είναι η δεύτερη φορά που οι αθλητές έχουν λόγο μετά την Γ.Σ. της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Μάρτιο. Όλα αυτά που αναλύθηκαν, τα πρωταθλήματα, η ανάπτυξη, οι Εθνικές ομάδες, έχουν κοινό παρανομαστή τον Έλληνα αθλητή. Νέοι αθλητές πριν τελειώσουν το σχολείο αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, νέοι αθλητές αρνούνται την κλήση στις Εθνικές ομάδες. Υπάρχει χάσμα γενναίων στην Εθνική με αθλητές νέους 20-21 ετών και μεγάλους σε ηλικία άνω των 32-33. Πρέπει να τεθεί θέμα αλλαγής των ορίων ηλικίας».

Ο γενικός γραμματέας της ΟΧΕ Τάσος Χειβιδόπουλος, είπε: «Η ΟΧΕ είναι ομοσπονδία των σωματείων, δεν πρέπει αυτό να το ξεχνάμε. Η στάση του Δ.Σ. είναι προς την πλευρά των αθλητών. Πρέπει να δούμε γενικά το πλαίσιο που αφορά τους αθλητές, την προστασία τους και την προστασία των ομάδων. Τα όρια ηλικίας, οι κλήσεις στις Εθνικές, η επιστροφή των αθλητών από το εξωτερικό. Δεσμευτικά στην Γ.Σ. του Δεκεμβρίου να καταθέσουμε μία πρόταση για το όριο ηλικίας και πιστεύω θα έχουμε κοινή πρόταση με τους αθλητές. Δεν είναι πως δεν έχουμε καθόλου αθλητές, έχουμε αύξηση μέχρι τα 18 και μείωση στην συνέχεια στην ηλικία των ανδρών. Για αυτό και πήραμε την απόφαση της μείωσης των ξένων σε 2 και αυτό θα το στηρίξουμε μέχρι εσχάτων. Αν στο μέλλον χρειαστεί θα πάμε και σε έναν ξένο. Η πολιτεία έχει αδικήσει αυτό το άθλημα, πέρσι είχαμε δύο ευρωπαϊκά, το ένα ήταν του χάντμπολ».

Το τελευταίο θέμα έχει να κάνει με την ανάπτυξη με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό των Παίδων, Παναγιώτη Ιατρούδη να αναφέρεται στους Περιφερειακούς προπονητές και τις δράσεις που έγιναν. Συγκριμένα 93 προπονήσεις κλιμακίων, 12 σεμινάριο, η καινοτομία με τις τελικές φάσεις ΟΠΕΝ. Υπήρξε άνοδος στα μίνι, ενώ σε 28 περιοχές έγιναν τουρνουά street handball. Επίσης αναφέρθηκε στην καταγραφή των σωματείων που ασχολούνται με την ανάπτυξη. Υπάρχει άνοδος στα σωματεία που ασχολούνται με τα μίνι αγόρια, αλλά μεγάλη μείωση σε παιδικά και εφηβικά τμήματα.

Πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι των σωματείων οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους στα επιμέρους θέματα. Όλα αυτά καταγράφηκαν και θα συζητηθούν στο επόμενο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

33 comments

Anonymous said...

προφητικος ο προεδρος..... καινουργιο ρευμα δημιουργηθηκε και μαλλον θα συμπαρασυρει πολλους

Anonymous said...

ΝΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ!!!!!!

Anonymous said...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙΕΙ!

Anonymous said...

Gia revmatopa8eia...

Anonymous said...

paidia kleiste to parathuro mhn sas pountiasei to reuma... pantws ontws kati kainourio erxetai... katholou prwtathlima kathws oi diaithtes den tha kateyainoun tha kanoun oi omades metaksu tous prwtathlima...Thessaloniki -athina patra.... poly to xairomai...

Anonymous said...

Η ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.Η ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ?ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ...!!!ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!

Anonymous said...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΚΟΥΩ ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ . ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ .ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Anonymous said...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Κ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΑΜΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΠ Κ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Πως επιλέγονται τα παιδιά για τα κλιμάκια;
Ποια τεστ τους γίνονται;
Γιατί δεν τα κοινοποιούν ώστε να γίνονται και στα σωματεία;
Ποια οι επικοινωνία με τους προπονητές των επιλεγμένων παιδιών για μια πιθανή βελτίωση τους στην φυσική τους κατάσταση ή την τεχνικοτακτική τους ικανότητα; (εγώ είμαι προπονητής σε ηλικιακή ομάδα, με παιδιά στο κλιμάκιο και ποτέ κανένας δεν εμφανίστηκε πουθενά).
Σεμινάρια εννοείς αυτά που έγιναν σε καθηγητές φυσικής αγωγής;
Μήπως τα τουρνουά βασίζονται στο μεράκι μερικών προπονητών και εσείς απλά καπηλεύεστε την προσπάθεια τους; Δηλαδή τις προσφέρεται στα τουρνουά, την φωνούλα σας για τις απονομές; (αυτό το κάνει και η Πάολα)
Το ότι υπάρχει "πάντα" άνοδος στην κατηγορία του μίνι μάλλον είσαι από τους λίγους που δεν το ήξεραν. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά μήπως δεν είχες ασχοληθεί ποτέ πριν με την ανάπτυξη;
Μήπως μείωση υπάρχει εξαιτίας την ανεπάρκειας των προπονητών και των συνθηκών που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε στο άθλημα;
Φίλε για όλα αυτά κατηγορούσες τον προηγούμενο και κάνεις τα ίδια γιατί απλά δεν ξέρεις και μπορείς να κάνεις άλλα.
Είσαι τραγικός γιατί χρόνια ολόκληρα λειτουργείς ως "νταβατζής" τους αθλήματος πατώντας πάνω σε ανθρώπους και συνειδήσεις.

Anonymous said...

ποιος τεχνικός σύμβουλος ? μήπως θυμάστε τότε που τον φύγανε από την αντρών και μετά του δώσανε την ανάπτυξη για τα κάνει για μια ακόμα φορά μπάχαλο ? ή τότε που ήταν στην αντρών δεν είχε κι αυτός ευθύνη για τη νέων ? όσο για το σκλαβοπάζαρο, μάλλον νταβατζιλίκι θα τόλεγα.άρπαγες, φαταούλες, κάνετε τη δουλίτσα σας με δικά μας παιδιά, με δικά μας λεφτά και βγαίνετε και μιλάτε.ντροπή !

Anonymous said...

ΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ? ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ, ΟΠΩς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΦΑΝΕΛΕΣ, ΦΟΡΜΕΣ, ΤΣΑΝΤΕΣ Κ.Α.ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ .ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ 18ΑΔΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ .

Anonymous said...

το κακο ειναι οτι ολα αυτα τα ξερει ο τεχνικος συμβουλος.κανονικη συμμορια.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

kai pou ta proothoun ta paidia apo ta klimakia xerete?se silogous gia na anixoun porta na boun.ine sistima organomeno .

Anonymous said...

ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΠΧΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΕΙΡΕ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!

Anonymous said...

xeroume oti oi proslipsis apo tin oxe ginode horis viografika, alla na min gnorizete ti kanoun oi sinergates sas ine aparadekto.mazapste tous olous.prepei na katalavete oti plironete gia na katastrefete ti doulia kai tin periousia kathe silogou me dika mas xrimata .

Anonymous said...

ο σύμβουλος δεν εχει ασχοληθεί ποτέ με ανάπτυξη μεσα στο γήπεδο μόνο απο το κυλικείο ή από την κερκίδα ή απο κανά καφέ ή από κανά γραφείο. για ελάτε να δείτε πως μαζεύονται αυτά τα παιδιά , τι ψήσιμο, παρακάλετό , τηλέφωνο πέφτει για να μην μας τα πάρει το μπάσκετ ο στίβος το βόλλευ ή το ποδόσφαιρο, και μετά μιλάτε. και πρέπει οι προπονητές, εκεί που χαιρόμασταν όταν βλέπαμε ένα ταλέντο να εμφανίζεται και να πέφτουμε πάνω του, πρέπει πια να σκεφτούμε σε ποια περιπέτεια βάζουμε τα παιδιά μας και σε τι βόθρο τα σπρώχνουμε! ποιο το μέλλον τους; η τύχη τους;να γίνουν μάγκες κάποιοι στην πλάτη τους και το ώφελός τους ποιο θα είναι; θα λένε στα παιδιά τους ότι κάποτε υπήρχε ένα ομαδικό αθλημα που λεγόταν χάντμπολ και έπαιζα και γω;

Anonymous said...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΩΝ ??? ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΥΠΧΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ .

Anonymous said...

Κάνε εσύ Κρανάκη σχεδιασμούς και να δώσεις το μπαλάκι στον τεχνικό για να διαλύσει ότι έφτιαξες.Έχεις σκεφτεί ότι του έδωσες δουλειά για να χαλάσει? Γιατί μόνο αυτό μπορεί να κάνει.

Anonymous said...

den eine dyskolo na katalabete se poia egine h epithesi tou texnikou synvoulou .mia eine afti pou fonazei panta.giati arage?tou xalase ta sxedia? mipos eftase o kompos sto xteni?

Anonymous said...

Ποιά επίθεση ρε, μπροστά ήμουνα, ήταν μόνο ένα φραστικό επεισόδιο σε ένα διάλειμμα μπροστά στην έδρα των ομιλητών, που πιο πολύ φώναξε η παραπονούμενη παρά ο Ιατρούδης, πλάκα μας κάνετε; Πως τα παρουσιάζετε έτσι τα πράγματα;

Anonymous said...

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΤΣΙ ; ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΟΧΕ ΘΕΛΕΙ ΠΥΓΜΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΥΠΡΟΣ , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΣΕΡΒΙΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ)ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ Σ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ , ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 500-600 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΑ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΗΘΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ DELEGATE ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ DELEGATE , ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ , ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .
ΟΧΕ ΞΥΠΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ , ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ

Anonymous said...

Boulgaroi kai kyprioi pou exoun kai fobero epipedo...xaxaxaxaxa re apergia.. oi diaithtes bgazoun xrhmata??? opooios to egrapse mallon den exei balei fraggo sto handballaki giati oi alloi pernoun epixorhghseis kai kanoun ta3idia me aytokinhta enw xreonetai lewforeio... mhn ta lete se emas gatakia...twra 8a fanoun aytoi pou to agapane pou 8a plhrwnoun ta panta opws oi diaithtes plhrwnoun gia tis metakinhseis kai den exoun parei tipota edw kai 4 xronia... anteee...

Anonymous said...

@8:20
ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΗΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ . ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΧΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΜΟΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ .
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΙΧ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ , ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΟΨΙΜΟ;
ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΑΝ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΒΓΕΙΤΕ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ , ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΕΙΣΤΕ.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΜΕΙΣ

Anonymous said...

ναι ναι παρε τον νομο εσυ και ξερεις τι να τον κανεις... εμεις βγαζουμε χρηματα... εμεις ετσι κι αλλιως δεν εχουμε να χασουμε τιποτα... αλλωστε μας χρωσταν απο τα δικά μας λεφτα... οσο για τους βουλγαρους και τουσ κυπριους να τουσ δω στα ηλικιακα... τι εχεισ να πεις τωρα Τιγρη??? εεε ρε κανετε οση προπαγανδα θελετε εκει στην ΟΧΕ εμεις δεν θα παιξουμε οταν θα μπει το 70% τοτε το συζηταμε....ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

Anonymous said...

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ , ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΗΝ ΓΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ

Anonymous said...

AAA ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ.. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?? ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΌΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...

Anonymous said...

ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ,
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΚΡΙΤΕΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.
ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΣΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ): ΕΣΤΩ ΓΙΑ 10 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ) 900 ΕΥΡΩ (450 ΕΚΑΣΤΟΣ) ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΣΥΝ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ Α2 & Β ΑΝΔΡΩΝ Ή Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ). ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ). ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΧΕ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20%. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΠΟ 240 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ 240-450=-210 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΟΧΕ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΙΚΑ. ΟΙΚΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ. ΑΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ, ΑΝΤΕ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.
ΣΥΜΠΕΡΕΣΜΑ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ): ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Χ.Ε., Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ) ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΜΕ!!!
ΦΙΛΕ 6.46, ΑΝ Η Ο.Χ.Ε. ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΚ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ), ΕΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.

Anonymous said...

1.28 που γράφεις οτι εισαι κοράκι
γράψε με μικρά γράμματα, όχι κεφαλαία εκτός αν δεν ξέρεις να γραφεις

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ Π.Χ. ΒΕΡΟΙΑ
ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΑΘΗΝΑ 300 Ε ΑΠΟ ΟΧΕ ΕΚΑΣΤΟΣ + 100 ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ( ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ + ΑΥΤΑ)
ΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΧΕ 600 Ε + ΑΜΟΙΒΗ 200=800
509+509 = 1018 ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Χ 0.16 =162,88 Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ .
200 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ + 50 ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ =250
800-250= 550 ΔΙΑ ΔΥΟ = 275 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ,ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!!! (ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ)