Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Λουτράκι με την ευκαιρία του 1ου συμποσίου που διοργανώνει η ΟΧΕ, η Νέα Ιωνία υπέταξε με 29-15 την νταμπλούχο Ελλάδος Ορμή Λουξ. Η ομάδα της Πάτρας παρουσιάστηκε αγνώριστη με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της σε σχέση με πέρσι, αλλά και πάρα πολλά λάθη στο παιχνίδι της. Αντίθετα η Νέα Ιωνία πιο συγκεντρωμένη και με μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι της κατόρθωσε να φτάσει σε μία ευρεία νίκη. «Ποτέ μου δεν έψαξα για δικαιολογίες. Ήμασταν πολύ κακοί. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, χρειάζεται πολύ δουλειά και να συνειδητοποιήσουμε όλοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε», σχολίασε από την πλευρά του ο προπονητής της Ορμής Ανδρέας Καραβέλας.
Από την πλευρά της Νέας Ιωνίας η προπονήτρια Σοφία Ναϊσίδου τόνισε: «Και οι δύο ομάδες είναι
ακόμα ανέτοιμες. Βρισκόμαστε στη φάση της προετοιμασίας. Το ευχάριστο είναι πως το παιχνίδι ήταν γεμάτο από νεαρές κοπέλες. Το εγχείρημα που ξεκινήσαμε εμείς πριν από 2-3 χρόνια, προσπαθεί από φέτος και η Ορμή και σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη».

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 29-15
Τα δεκάλεπτα: 5-3, 9-5, 14-7 (ημχ.), 20-11, 25-12, 29-15
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Καλασνίκοβα, Σλιάκοβα 4, Παππά, Κουτσαμποικίδου, Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ν. 3, Μαυρογεώργη Β., Ευκαρπίδου, Παπανικολάου 4, Χρυσή 3, Τσακάλου 8, Χρονοπούλου 1, Γκεργκίνα 1, Κοντοστεργίου 1, Βοίτοβιτς 3, Μακρή 1.
ΟΡΜΗ (Ανδρέας Καραβέλας): Μίσκοβιτς, Κασάπη, Στράτου 2, Καράγιωργα 2, Ευαγγελίδου 2, Δημητρίου, Μούρνου 4, Νούσια, Ματαρόνα, Παπανικολοπούλου, Βελίτσκοβιτς 2, Ρόσση, Κορομηλά, Έλληνα 3.
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης- Νάσκος, Δίλεπτα: 2-2, πέναλτι: 1/1-1/1

12 comments

Anonymous said...

poy eiste tora filoi toy argoys na mas peite gia ayto to kalopaido to taskobits.............poy to xtipoyn mono oi alloi.......kai aytos den fteei...kai moy zhtagate kai onomata..poioys exei ktiphsei.....den einai kako na krinetai diko sas paixtei...mprabo sto dhmhtroylia poy to timorise..............kai mhn kanei san kai esas poy pote den fteei o taskobits.....kai se dyo ebdomades tha lete pali poios ktipaei o taskobits...kai mono ton ktypoyn........kala toy kanoyn kai ton ktypane kai na to ktypane na ftiaxsei xaraktira...................kontos............

Anonymous said...

καλά εσύ όπου βρεις γράφεις? από την πρεμούρα σου να προλάβεις να ρίξεις χολή δεν είδες και που ποσταρες.
Είμαι ο πρώτος που καυτηρίασα αυτό που έκανε αλλά κ εσύ που τον παρουσιάσες ως δολοφόνο παικτών εξακολουθείς να μην μας λες για το που έφαγε κοκκινες καρτες περυσι για αντιαθλητικό παιχνίδι.θα μας πεις τελικά σε ποιο παιχνίδι πέρυσι αποβλήθηκε?
θα τιμωρηθεί και πρέπει να τιμωρηθεί όχι για να εξοντωθεί ως παίκτης αλλά για να μην ξαναγίνει.Και αν μάθω και λεπτομέρειες για το τί έγινε θα σας πω.
Γιατί στα καλά καθούμενα κανένας δε χτυπάει

Anonymous said...

kala file epeidh ki emeis ekei eimastan sta kala ka8oumena ton xtiphse prin kan sumplhrw8oun 5 lepta agwna.
to kollegiopaido.
kai den eixe to 8arros na emfanistei meta.
einai ntroph kai gia afton kai gia thn omada tou.
anamenoume loipon kai timwria...

Anonymous said...

σωπατε ρε που θιχτηκατε όλοι ξαφνικά και βάζετε και το Διομήδησ τοσ τόμα σας ότι είναι ντροπή του.Ηθελα να δω τις ευαισθησίες σας αν δεν ήταν ενα βασικό στέλεχος του Διομήδη αλλά κάποιος αναπληρωματικός.ναι έφταιξε ναι δεν έπρεπε να το κάνει και θα τιμωρηθεί.
Όλοι εσείς που θίχτηκαν οι ευαισθησίες σας που είσασταν να πείτε τα ίδια όταν στο ματς με τον παοκ στα playoff ο τατσης μοίραζε δολοφονικά χτυπήματα και όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη επιβραβεύτηκε με φιλικο χτυπημα στην πλάτη απο τον υετίων?

άμα είστε ευαίσθητοι να είστε με όλους αλλιώς λέγεται εμπάθεια

Anonymous said...

file 2.54 oti vlepoume leme,
den eipe kaneis oti einai o monos...
stamathste na nomizete ston diomhdh oti oloi ta exoun valei mazi sas kai sas zhlevoun.
oloi xarhkame gia esas alla na leme kai ta pragmata me to onoma tous...
ama hsoun ekei nomizw eisai polu epioikhs...

Anonymous said...

φιλε 4,31 εγώ προσωπικά δεν το δικαιολογώ και είμαι και απο τους πρώτους που το δήλωσα.Δεν είμουν παρών και δεν πάιρνω θέση για το αν ήταν εκτός ή εντός θέσης.Αυτό όμως λίγο έχει σημασία.Αυτο που έχει σημασία είναι πώς ήταν αντιαθλητικό και γιαυτό πρέπει να τιμωρηθεί ωστε να μην επαναληφθεί.

Το σχόλιό μου απευθυνόταν σε συγκεκριμένα άτομα που τον χρακτηρίζουν ως δολοφόνο και αναφέρουν πως είναι ντροπη του διομηδη και α΄λλες βλακείες και οι οποίοι σε ανάλογες περιπτώσεις έχουν κάνει την παπια γιατί έψαξα για σχόλια τους αλλά δεν.

Σε αυτούς απευθνόμουν ότι είναι εμπαθείς , όχι σε όους που καλά κάνουν και καυτηριάζουν το συγκεκριμενο συμβαν με κοσμιο τροπο

Anonymous said...

Koga pou tous vriskis kai tous vaftizeis kai proponites,mporeis na mas peis?a re -jump-o pou sas xriazete!tous plironeis i se plironoun

Anonymous said...

O ΚΟΓΚΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΦΕΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΔΗ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ

Anonymous said...

NORIS TO THIMITHIKE!H MIPOS DEN TO GNORIZE EX'ARXIS?OPIOS KAI NA ANALAVEI TORA,IDI EXEI XANTAKOTHEI I OMADA ME TIN IPOTITHEMENI PROETIMASIA POU EKANE

Anonymous said...

η προετοιμασια φταιει?
το υλικο?
ή και τα δυό μαζί?

Anonymous said...

δηλαδη θελεισ να μασ πεισ οτι η νεα ιωνια ατομικα εχειτοσο καλυτερο υλικο?οχι βεβαια.αλλα εκει κανουν προπονηση με τον κυριο κωστα. ακομη και στο κοουτσαρισμα ολοι οι παρεβρισκομενοι λογω σεμιναριου τραβουσαν τα μαλλια τους με αυτα που εβλεπαν.αντε αρκετα ασχοληθηκαμε κιολασ.θαφτειτε μονοι σασ

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΓΚΑ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ''ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ''ΝΤΥΣΕΙ'' ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ''ΦΥΓΕ ΕΣΥ , ΕΛΑ ΕΣΥ''.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ!!!!!