ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΔΟΥΚΑ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΔΟΥΚΑ.

http://www.diomidis-handball.gr
Μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Δούκα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: "Σε ένα περιβάλλον που έμοιαζε με γιορτή, με πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους μας στις κερκίδες, προκειμένου να μας συγχαρούν για την σημαντική μας πρόκριση επί της ΑΕΚ, αλλά και να μας μεταφέρουν τις ευχές τους και την συμπαράστασή τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, έμεινα έκπληκτος από την αντιαθλητική ενέργεια του παίκτη μου (Νταβόρ Τάσκοβιτς). Όποια διακαιολογητικά και αν βρω, το γεγονός ότι οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, πιθανοί αυριανοί πρωταθλητές, είδαν μια τέτοια κίνηση από έναν τωρινό πρωταθλητή, αποτέλεσε το χειρότερο παράδειγμα και επ' ουδενί δεν εκφράζει την φιλοσοφία μου και κατ' επέκτασην τη φιλοσοφία της ομάδας μου, γι' αυτό μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα συζητήσουμε για την τιμωρία του, γιατί τέτοια συμβάντα δεν πρέπει και δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητα. Στο αγωνιστικό σκέλος, που δυστυχώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα, έμεινα ευχαριστημένος από την χρησιμοποίηση πολλών εφήβων και νέων παικτών, κυρίως για την διάθεση που έδειξαν να είναι ανταγωνιστικοί, προκειμένου στο μέλλον να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα σε σημαντικούς αγώνες".

7 comments

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΡΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΠΧΕ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ .ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ .

Anonymous said...

Κάθε μεγάλος προπονητής ξέρει ότι αυτά τα πράγματα δεν επιλυθεί με αυτόν τον τρόπο, αυτό είναι απλά ένα σημάδι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι. Θα πρέπει να έχει ως προπονητής είναι εκεί για να αποφευχθεί αυτό, και δεν, γιατί είδα ότι ήταν Tasković 5 φορές άδικα που έχουν πληγεί από τον παίκτη, απλά ο άνθρωπος να παίζει χάντμπολ και ο προπονητής τον άφησε να αναρωτιούνται κατά πόσο είναι συνετό ότι αυτό πήγε δημόσιο .

Anonymous said...

? γράψε καλύτερα στα αγγλικά γιατί με τη μεταφραση της google χάνεται το νόημα

Anonymous said...

Προς 8¨46 τι πινεις κ δεν μας δινεις....Ελπιζω να εισαι μονο φιλαθλος...!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

12.52 πας καλά ή πιωμένος είσαι?Τί δεν κατάλαβες σε αυτό που έγραψα?Εκτός αν εσύ καταλαβαίνεις τι ήθελε να πει ο 5.59 οπότε πες μας κ εμας

Anonymous said...

Σορυ φιλε μαλλον ζαλιστηκα κ εγω απο το σχολιο του 5΄59..κ αναφερθηκα στο δικο σου σχολιο...εκ παραζαλης χαχαχαχ εννοουσα το παραπανω απο το δικο σου!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Λέω και εγω χαχα!!! Το πιθανότερο είναι πως ο φίλος είναι ξένος και χρησιμοποίησε τη μεταφραση της google που συχνά βγάζει ασυναρτησίες