Η άποψη μου (Μέρος Γ') - ΟΧΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΑΘΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η άποψη μου (Μέρος Γ') - ΟΧΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΑΘΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Δεν σκόπευα να γράψω για την υπόθεση της αποχής των παλαιών μου συναδέλφων. Ακούγοντας πριν από λίγο τη συνέντευξη του Προέδρου Παντελή Χατζηιωάννου στον Sentra και το Ν. Μαχαίρα και διαβάζοντας το σχόλιο του ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥ και του νέου διαιτητή με τα 5 Ευρώ αποφάσισα να ξεδιπλώσω κάποιες σκέψεις.

Καταρχήν πιστεύω ότι οι διαιτητές έχουν δίκιο. Τα χρήματα που οφείλονται από τις μετακινήσεις τους είναι πολλά, γεγονός που τους δίνει το απόλυτο δικαίωμα να τα ζητάνε δυναμικά και να επικαλούνται αδυναμία να συνεχίσουν να βάζουν χρήματα από την τσέπη τους. Όσοι σχολίασαν για μεροκάματα, φοροφυγάδες και άλλες ανοησίες θεωρώ ότι τουλάχιστον υπερβάλλουν και απορώ γιατί δεν αναγνωρίζουν σε κάποιον άλλον να κάνει κάτι ΚΑΙ για οικονομικό όφελος. Μήπως είναι ντροπή; Θα
ήταν αστείο επίσης να ισχυριστεί κανείς ότι οι διαιτητές επί χρόνια χρεώνονταν χρήματα για το μελλοντικό "μεροκάματο".


Σε όλη αυτή την ιστορία, η ΚΕΔ, λειτούργησε εντελώς επιπόλαια σε σχέση με την τεράστια εμπειρία των μελών της και με τις πράξεις και παραλείψεις της, αντί να αποκλιμακώσει την κρίση, πυροδότησε τις αντιδράσεις διχάζοντας τους διαιτητές σε καλούς και κακούς και το βασικότερο τους έφερε απέναντι της, κάνοντας τους να χάσουν την εμπιστοσύνη στη φυσική τους ηγεσία. Κομβικό σημείο αποτέλεσε το ότι δεν φρόντισαν να ενημερώσουν έγκαιρα το νέο Πρόεδρο της ΟΧΕ Π. Χατζηιωάννου για το κλίμα και τον αναβρασμό που επικρατούσε, όταν σχεδόν όλοι ήξεραν τι πρόκειται να συμβεί στο Λουτράκι. Ίσως τότε τα πράγματα να έπαιρναν άλλη τροπή. Δυστυχώς καμία διορατικότητα. Για να μην μιλήσουμε για την απόγνωση με την πίεση της τελευταίας στιγμής προς τους διεθνείς, γεγονός αδιαμφισβήτητο και απαράδεκτο. Αντί να φροντίζουν ώστε οι Διεθνείς να πάρουν περισσότερα και σημαντικότερα παιχνίδια στο εξωτερικό ώστε να αποτελεί ισχύ για το Ελληνικό χάντμπολ, τους προειδοποιούν για κόψιμο. Τι να πει κανείς!!!

Από την άλλη οι σύνδεσμοι έκαναν ένα μεγάλο λάθος αφού πήραν αυτή την απόφαση. Δεν φρόντισαν να γνωστοποιήσουν το πρόβλημα των διαιτητών στον κόσμο του αθλήματος. Να εξηγήσουν ότι δεν παίζουν με τον ιδρώτα του αθλητή, την προετοιμασία του προπονητή για τον αγώνα και του παράγοντα για το ταξίδι. Να μάθει ο κόσμος ότι ένας διαιτητής από την επαρχία σχεδόν ΚΑΘΕ παιχνίδι που θα παίξει είναι μετακίνηση και τις πιο πολλές φορές ΕΚΤΟΣ Νομού, κι ότι τα χρήματα τις μετακίνησης τα βάζει από την τσέπη του. Ότι 50-55 διαιτητές καλύπτουν όλη την αγωνιστική χρονιά σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Ότι πληρώνουν σχεδόν κάθε χρόνο περίπου 300 Ευρώ για τον αθλητικό τους εξοπλισμό. Ότι πρέπει να κάνουν προπονήσεις μεσοβδόμαδα, να πληρώνουν συνδρομή και ποσοστά 10% στους συνδέσμους για να υπάρχουν γραφεία που θα κάνουν τις τεχνικές συγκεντρώσεις τους, ότι πληρώνουν από την τσέπη τους γιατρούς και θεραπείες σε περιπτώσεις τραυματισμού και άλλα πολλά.

Αυτά πλέον πέρασαν. Τι γίνεται τώρα; Είχε απόλυτο δίκιο ο Γραμματέας της ΟΧΕ Τάσος Χειβιδόπουλος όταν έλεγε ότι "η πολιτεία έχει αδικήσει αυτό το άθλημα, πέρσι είχαμε δύο ευρωπαϊκά, το ένα ήταν του χάντμπολ". Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε το άθλημα με την ελάχιστη χορηγία από τον ΟΠΑΠ τη στιγμή που σκόρπιζε αφειδώς χρήματα αριστερά και δεξιά. Η ΓΓΑ χρηματοδοτούσε τα επαγγελματικά σωματεία του βόλλεϋ με 100.000 ευρώ το χρόνο και αυτά της Α2 με 50.000 τη στιγμή που χρωστούσαν εκατομμύρια στο δημόσιο και πάει λέγοντας.

Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο κι αν θα αλλάξουν απόφαση οι διαιτητές όπως περιμένει ο Πρόεδρος της ΟΧΕ. Όταν όμως καίγεται το σπίτι του διπλανού σου θα έρθει και η δική σου σειρά. Αργά η γρήγορα το οικονομικό πρόβλημα θα γίνει μεγαλύτερο αν η ΓΓΑ ή ο ΟΠΑΠ δεν δώσουν χρήματα. Ίσως η συγκυρία να είναι βολική για την ομοσπονδία. Ίσως είναι η στιγμή που όλοι οι συντελεστές του αθλήματος ΟΧΕ, Σωματεία, ΠΣΑΧ, ΣΥΠΧΕ, Διαιτητές με επικεφαλής τον Παντελή Χατζηιωάννου να διεκδικήσουν από την πολιτεία και τον Υπουργό Ιωαννίδη να δεσμευτεί για την άμεση καταβολή μέρους της επιχορήγησης και να δώσουν στο άθλημα χρόνο ν΄ανασάνει.   

12 comments

Anonymous said...

Ο ΚΟΓΚΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑ ΕΣΥ.... ΦΥΓΕ ΕΣΥ.... ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΚΟΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?

Anonymous said...

ψτοβιον 13EINAI H ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΓΚΑ.ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ '΄ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ'' ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΠΡΟΣΟΝΤΑ΄΄ ΤΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ.ΚΟΓΚΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

Anonymous said...

pali ta idia kyrie koga. giati den afinis ta paidia na diksoyn ta prosonta tous?

Anonymous said...

Karapano... θελω να σου πω οτι εμαθα απο εγκειρες πληροφοριες οτι ανανεώθηκε το διαβατηριο σου για Σκωτία οπότε μπορέις να φοράς φουστα χωρις να ντρεπεσαι...

επισης εμαθα οτι φτιαχνεισ τελεια γιουβαρλακια στην γυναικα σου(καλος και στην κουζινα ουαουυυυ)


και το καλυτερο το αφησα για το τελος!!!

πως γίνατια να σφυρας εσύ την ΑΕΚ που εισαι βαμμενος ΑΕΚτζης? αυτο ας το απαντησουν αλλοι...


@11:24 ποσο ασχετος εισαι με το αθλημα?? αν ο διαιτητης δεν πληρωθεί πριν τον αγώνα κλεινει το φύλο με 0-10 και απλα φευγει...οποια ομαδα δεν θελει να πληρωσει ειναι απολυτο δικαιωμα της...αλλα κακο θα κανει μονο στον εαυτό της...

οσο για το οτι ειναι πονηρο το χρονικο διαστημα που κανουμε αποχη να ενημερωσω ολους οτι το προβλημα ασφλως και δεν το δημιουργησε ο Παντελής αν και ηταν μελος του ΔΣ και αντιπροεδρος κ δεν μας νοιαζουν τα προσωπα...αν βρεθει λυση και τοτε να δουμε ποιοσ ειναι μαγκας να κατονομασει αυτους που εχουν τις ευθυνες... και καλα θα κανει ο Πιλαφάς που εδινε υποσχεσεις και μολις ειδε τα σκουρα την εκανε με αλφρα να βγει κ να πει τι ειχε υποσχεθεί!!!




Υ.Γ. Νικολαου μην την χαρισεις στον Χρονη.. ετσι και κατεβει περιμενουμε την κινηση σου.. διαφορετικα χαθηκε το παιχνιδι τελειως...

Anonymous said...

αυτο το αρθρο ειναι γροθιά στο στομαχι.. τα λέει ο΄λα για όλουσ χωρίς να κρύβει τιποτα απλά τα συγχαρητηρια μου...

και ας μην σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση...

Anonymous said...

"Ίσως είναι η στιγμή που όλοι οι συντελεστές του αθλήματος ΟΧΕ, Σωματεία, ΠΣΑΧ, ΣΥΠΧΕ, Διαιτητές με επικεφαλής τον Παντελή Χατζηιωάννου να διεκδικήσουν από την πολιτεία και τον Υπουργό Ιωαννίδη να δεσμευτεί για την άμεση καταβολή μέρους της επιχορήγησης και να δώσουν στο άθλημα χρόνο ν΄ανασάνει."
Συμφωνούμε απόλυτα.
οι διαιτητές το είπανε ξεκάθαρα ότι δεν έχουν οτιδήποτε με τον οποιονδήποτε είτε είναι ο πόεδρος της Ο.Χ.Ε. είτε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.. Στον πρόεδρο δε της Ο.Χ.Ε. επισημάνανε ότι η κίνησή τους είναι ένα όπλο-δυναμίτης στα χέρια του για να πιέσει τους εμπλεκόμενους φορείς της πολιτείας.
Αυτός όμως αντί να κάνει την έφοδό του ως άλλος μουσουλμάνος καμικάζι σε υπουργεία και πολιτικά γραφεία, ακόμη και αυτό του πρωθυπουργού, από ότι φαίνεται, προτιμάει με την ισχύ του όπλου που βρέθηκε στα χέρια του, να απειλεί το ίδιο του το σπίτι και τα μέλη της οικογένειας του.
Δεν έχω καταλάβει την πίεση που ασκείται για την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Α1. Γιατί βιάζονται; Θα χάσουν έσοδα από τα τηλεοπτικά; Μεγάλο λάθος η απόφαση του συνδέσμου διαιτητών Άργους. Και αυτοί βιάζονται; Ας εξηγήσει κάποιος το γιατί.
Ευχαριστώ για το βήμα και μακάρι όλοι οι άνθρωποι του αθλήματος να συμπορευτούμε για το καλό του.

Anonymous said...

ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΗ ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ?ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΙΣΤΕ

sexton said...

οι πρώτοι 4 που σχολιάσατε,δεν πάτε να βαρέσετε καμιά τσιγκιτζία να ξεμπουκώσετε ?
Στην ουσία τώρα:
είναι καιρός η ΟΧΕ να δει τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες της,
υδροκέφαλη,με χαμηλό IQ,λειτουργεί μόνιμα με αντιπαραγωγικό τρόπο,διογκώνοντας αντί να λύνει προβλήματα,ίσως και με κομματικά κριτήρια και πάει λέγοντας
Οπως ακριβώς και στο νεοελληνικό "κρατίδιο" (προτεκτοράτο καλύτερα)
Τώρα που ο ασθενής χαροπαλεύει,οι κομπογιαννίτες ψάχνουν γιατροσόφια.
Πρόταση:
κύριοι κλείστε το και παραδώστε τα κλειδιά στον άμεσο προϊστάμενο
Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει αυτός να βρεθεί λύση,ας αποσυρθούμε και μεις ησύχως
έτσι κ αλλιώς μεροκάματο δεν βγάζουμε,ακριβοπληρωμένο χόμπυ κάνουμε
Ας στεναχωριούνται οι βιοπορίζοντες του χώρου
Αντε γιατί μας τα ζαλίσατε όλοι οι "αναξιοπαθούντες",πλην όμως μονίμως στηλοβάτες του σάπιου συστήματος.
Αντε τώρα να τιμήσετε όλους αυτούς που "έσωσαν" την χώρα από την καταστροφή.
Και μην ξεχάσετε να κλάψετε για τις χαμένες ευκαιρίες

νεκροθάφτης

Anonymous said...

Ας στεναχωριούνται οι βιοπορίζοντες του χώρου

Anonymous said...

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΙΕΘΝΗ" ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΔ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΡΟΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ (ΣΩΤ.Μ.-ΓΙΑΝ.Μ.)
ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.
ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ : ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ , ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΘΕΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΓΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΨΑΧΝΕΣ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
ΟΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ , ΤΩΡΑ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΑ ΕΛΛΕΊΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΙ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΔΙΝΑΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΤΑΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΩΝ ΕΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΊΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΦΤΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΡΟΌΔΕΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΗ ΜΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΡΧΡΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

28 Σεπτεμβρίου 2012 4:07 μ.μ.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΠΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΓΩ ΝΑ ΙΔΡΩΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΤΡΧΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΚΟΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.