ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ Α2 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ Α2

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης με έγγραφο του προς την ΟΧΕ ανακοίνωσε την αναστολή δραστηριότητας του σωματείου ως προς το τμήμα χειροσφαίρισης. Κατόπιν τούτου με βάση την γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων 2012-2013 την θέση που μένει κενή, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα ομάδα κατά σειρά βαθμολογίας που είναι ο ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς, ως ομάδα που κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα Β Εθνικής Ανδρών (2ος όμιλος περιόδου 2011-2012). Οι Πόντιοι Κιλκίς θα αντικαταστήσουν τον Ηρακλή στη κλήρωση, στο πρόγραμμα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και στο κύπελλο Ελλάδος Ανδρών 2012-2013.

Ο επικεφαλής των Ποντίων Κιλκίς και διαιτητής ποδοσφαίρου Βασίλης Παμπορίδης, σχολίασε για
την άνοδο της ομάδας στην Α2 Ανδρών στη θέση του Ηρακλή: «Ο Γιώργος Κωστόπουλος θα είναι παίκτης- προπονητής της ομάδας. Ο σύλλογος θα ενισχυθεί φέτος από παλιούς παίκτες, όπως οι Κώστας Βαλλής, Σοφοκλής Χαλκίδης, Βασίλης Τσαχουρίδης, Γιάννης Ραγιόπουλος και Χάρης Δενδράκης. Εμείς θέλουμε την παραμονή. Μας ενδιαφέρουν ανάπτυξη και ακαδημίες. Ήδη έχουμε στην δύναμη μας περισσότερα από 100 άτομα».

1 comment

Anonymous said...

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΙΝΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ?ΠΟΥΛΑΣ ΠΡΟΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΑ .