ΠΑΟΚ γυναίκες: "Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πάντα πρώτο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ γυναίκες: "Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πάντα πρώτο"

http://olapaok.gr
Ετοιμες να φτάσουν τον "Δικέφαλο" ψηλά παρουσιάστηκαν κατά την πρώτη προπόνηση η τεχνικός και οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ (VIDEOS)
"Οπλισμένα" με θέληση να φτάσουν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα (27/8) για πρώτη φορά στο γήπεδο της Μίκρας. Αφού η προπονήτρια της ομάδας, Γρηγορία Γκόλια, της καλωσόρισε στην συνέχεια έπιασαν δουλειά.
"Ηρθαμε σε ένα μεγάλο σύλλογο ελπίζουμε να έχουμε καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς" είπε η
Νάνσυ Στρατάκη στην κάμερα του olaPAOK.gr, ενώ η Κατερίνα Ανθίτση τόνισε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί ήρθα σε μία ομάδα που αγαπάει το άθλημα και τις παίκτριες. Εχουμε όρεξη, διάθεση και ελπίζουμε να προχωρήσουμε χωρίς τραυματισμούς".
Η προπονήτρια της ομάδας, Γρηγορία Γκόλια, επεσήμανε: "Εύχομαι καλή επιτυχία στα κορίτσια και
στον ΠΑΟΚ και να μπούμε πιο δυνατά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στόχος του ΠΑΟΚ πάντα είναι να βρίσκεται στην πρώτη θέση".

Ο έφορος του "Δικεφάλου", Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε: "Στόχος είναι η κορυφή, έχουμε κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και ελπίζουμε με την στήριξη των φίλων της ομάδας που είναι πάντα σημαντική και την βοήθεια του ΑΣ να τα καταφέρουμε".

gkolia από olaPAOK

strataki, anthitsi από olaPAOK


xasekidis από olaPAOK

No comments