Διομήδης: ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης: ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ.


http://diomidis-handball.gr
Μία εβδομάδα έχει περάσει από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας και οι "πράσινοι" συνεχίζουν σε αμείωτους και εντατικούς ρυθμούς. Διπλές προπονήσεις καθημερινά και ένταση στο 100% είναι τα χαρακτηριστικά που προσδίδει στο βασικό στάδιο ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας, μαζί με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο και τον Κώστα Μπούνα και οι πρώτες ενδείξεις για την φυσική και αγωνιστική κατάσταση των παικτών είναι πάρα πολύ καλές. Στα μέσα της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε σειρά μετρήσεων με σωματομέτρηση και λιπομέτρηση, ενώ χθες Σάββατο, οι παίκτες μας υπεβλήθησαν σε
εργομετρικές εξετάσεις. Σήμερα Κυριακή, οι "πράσινοι" βρέθηκαν στον λόφο του προφήτη Ηλία στο Άργος, όπου και πραγματοποίησαν πρωινή συνδυαστική προπόνηση.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: "Υπάρχει πολλή διάθεση από τους παίκτες μου, παρά την κούραση των διπλών προπονήσεων. Ο όγκος της προπόνησης είναι μεγάλος και οι ρυθμοί σε υψηλά επίπεδα. Όλοι μας, παίκτες και προπονητές, θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά και ποιοτικά την προετοιμασία, για να είμαστε απολύτως έτοιμοι στα δύο δύσκολα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με την ΑΕΚ, αλλά και στα επικίνδυνα αρχικά εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος."

No comments