AEK: Χορηγός το "Κομπολογάδικο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

AEK: Χορηγός το "Κομπολογάδικο"


Η Α.Ε.Κ ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την αλυσίδα καταστημάτων «Κομπολογάδικο». Το «Κομπολογάδικο» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1998, με επικεφαλής τον κ. Χρόνη Ιερόπουλο, ο οποίος είναι μέλος του Σωματείου μας και χορηγός επί σειρά ετών.
Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το «Κομπολογάδικο» και τον κ. Ιερόπουλο για την προσφορά και συμβολή του στο τμήμα Χάντμπολ, η οποία είναι πολύτιμη σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση και θα δώσει νέα ώθηση στην προσπάθεια μας για την κατάκτηση τίτλων. Η εταιρεία διατηρεί καταστήματα σε Ελλάδα (Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα, Ναύπλιο, Μύκονο, Μεσσηνία) και Κύπρο (Λευκωσία). Λάτρεις και μη του κομπολογιού, ας ταξιδέψουμε στο χρόνο και στην ιστορία μας για να ανακαλύψουμε τον μαγικό και άγνωστο σε πολλούς, κόσμο του κομπολογιού.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ

4 comments

Anonymous said...

ante euxomai h kalyba tou mparmpa 8wma... gia megas xorhgos....

Anonymous said...

..MEΡΒΕΓΕ...

Anonymous said...

ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΟΡΗΓΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΟΜΗΔΗ

Anonymous said...

Μια χαρά προσβάσεις έχει όμως για να της δίνουν φορολογικές ενημερότητες ενώ χρωστάει τα κέρατά της,να την αφήνουν να σφραγίσει εισητήρια με τον αστέρα χωρίς να καταβάλει το 1,5 εκ που χρειαζόταν κλπ. Άιντε με τις βλακείες σας πια.Με αυτή την κλάψα καταντήσατε την ΑΕΚ αεκακι.Όποτε σας συμφέρει η αεκουλα είναι κατατρεγμένη.