ΑΣΕΔ: Μεταγραφικές προσθήκες και αποδεσμεύσεις 2012-2013 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΣΕΔ: Μεταγραφικές προσθήκες και αποδεσμεύσεις 2012-2013


http://www.ased.gr
Κατά τη διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας "μετράει" κάποιες προσθήκες και ανανεώσεις αθλητών, αλλά και 2 σημαντικές αποδεσμεύσεις...Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο Γιώργος Μαστορογιάννης όπου μεταγράφηκε στον Διομήδη Άργους, όπως και ο Τάσος Τσακνής που πήγε στην ΑΕΚ.

Στον αντίποδα, επανήλθε στον ΑΣΕΔ ο τερματοφύλακας Βασίλης Ρηγάτος που αναμένεται να καλύψει το κενό του Τσακνή, ανανέωσαν για 1 ακόμη χρόνο οι Ανδρέας Γεωργίου και Παναγιώτης Νικολαϊδης, ενώ προστέθηκαν στο δυναμικό του Συλλόγου οι αθλητές Μισαηλίδης Φώτης (από
Αερωπό Έδεσσας - φοιτητής στη φαρμακευτική Αθηνών), Ντούνης Κωνσταντίνος (για 1 χρόνο από ΓΣ Κορωπίου), Μπάγιος Γαρύφαλλος (έφηβος αριστερόχειρας από Ιωνικό ΝΦ), Λάγιος Βλάσης (τερματοφύλακας από ΔΙΚΕΑ) και οι μικροί Στούμπης Δημήτρης, Στούμπης Παναγιώτης (από Αναγέννηση Βύρωνα) και Νιντερέγγερ Νικόλαος (από Ηλιούπολη).

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματέυσεις του Συλλόγου μας με τον Ιωνικό ΝΦ όπου έχει και φέτος τα δικαιώματα των δύο αθλητών. Η συμφωνία επιτεύχθη και οι 26χρονοι Θοδωρής Γκέρτσος (φωτο) και Αντώνης Αργυράκης ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με τον ΑΣΕΔ για ακόμη ένα χρόνο και επομένως θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Κρανάκη.

Στα αγωνιστικά, οι αθλητές του Γιώργου Κρανάκη (άνδρες) και Δημήτρη Στραβομύτη (έφηβοι) θα ξεκινήσουν κοινή προετοιμασία στις 13 Αυγούστου, με στόχο να ετοιμάσουν τις ομάδες τους ενόψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται...

Τέλος, σημαντική μεταγραφή είχαμε και σε προπονητικό επίπεδο, όπου ο προπονητής Χρήστος Παπανικολάου γύρισε στα "παλιά λημέρια" αναλαμβάνοντας το τιμόνι της ομάδας των παμπαίδων. Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος υπήρξε προπονητής στις ομάδες υποδομών του ΑΣΕΔ τις περιόδους 2005 έως και το 2009 με σημαντικό έργο...

Το ased.gr ευχαριστεί τους αθλητές Τσακνή και Μαστορογιάννη για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των χρόνων που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΣΕΔ και τους εύχεται ολόψυχα καλή τύχη στις νέες τους ομάδες.

10 comments

Anonymous said...

Με αυτές τις μεταγραφές ο Δούκας θα παλέψει με Πανελλήνιο για σωτηρία χωρίς καμία υπερβολή.

Anonymous said...

πιο χαζος πεθαινεις!!!!

Anonymous said...

Πειράζει που δεν ξέρω ούτε έναν από τους καινούργιους του ΑΣΕΔ????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

Anonymous said...

Ρε φίλε 2: 30 εσύ είσαι χαζός ή δουλεύεις ή παίζεις στον Δούκα. Που πάτε με αυτούς ρε καραμήτρο;

Anonymous said...

για πες μου εσυ στην δικια σου ομαδα ποιους εχεις??

Anonymous said...

Αυτοί οι παίκτες πριν από μερικά χρόνια ούτε έξω από το Μαρούσι δεν θα περνούσαν...Αυτή είναι η αλήθεια και πονάει...

Anonymous said...

κολλητε μονο κερκιδα πρεπει να παιζεις εσυ ετσι?????

Anonymous said...

Γιατι ρε παιδια δεν βλεπετε την αληθεια καταματα? Βαζεις στοιχημα οτι ο Δουκας δεν θα ειναι μεσα στην εξάδα και μαλιστα στο χειροτερο πρωταθλημα ολων των εποχων?

Anonymous said...

Είναι λυπηρό να βλέπεις ομάδες όπως ο Δούκας, ο Φίλιππος, ο Πανελλήνιος και ο Ιωνικός να έχουν αφεθεί από τις διοικήσεις τους. Είναι ιστορία στο άθλημα.

Anonymous said...

Ο ΚΛΕΩΠΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ???