ΣΤΗΝ "ΑΓΕΛΗ" ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗΝ "ΑΓΕΛΗ" ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ.

www.diomidis-handball.gr
Στην αγέλη των "Λύκων" από σήμερα και ο Κώστας Δεληγιάννης, ο 30χρονος διεθνής αριστερόχειρας ίντερ του Φιλίππου, πολύ έμπειρος παίκτης και από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η "χαντμπολομάνα" Βέροια. Το δεξί ίντερ του ιστορικού συλλόγου του Φιλίππου θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, με πλούσιο αθλητικό βιογραφικό και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ήταν μάλιστα προτεραιότητα για τον προπονητή μας η απόκτησή του, καθώς τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον θεωρεί παίκτη - κλειδί για τις νέες προκλήσεις μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η οικογένεια των πρωταθλητών όπως φαίνεται μεγαλώνει και ενισχύεται, πράγμα που πιστοποιεί την δέσμευση της Διοίκησης του Διομήδη για νέες συγκινήσεις και την φετινή χρονιά.

10 comments

Anonymous said...

ANTE GEIA!!!!!!!!!!OI EPOMENOI.................

Anonymous said...

παικταράς!
Κώστα καλή επιτυχία.

Anonymous said...

Δεν πιάνονται οι ΛΥΚΟΙ φέτος.
Ο Δημητρούλιας έδεσε την ομάδα όπως ήθελε, στη θέση του Μάλιου Μάστορας , στη θέση του Ουρόσεβιτς Δεληγιάννης. Δυο εξαιρετικοί παίκτες και φοβερά παιδια που ταιριάζουν στο οικοδόμημα του Διομήδη.
Αν στη φετινή χρονιά προσθέσουμε και την είσοδο του Δήμου στην ομάδα τότε μαζί με το Χεβιδόπουλο το Μούκιο τον Βλαχοσπύρο και τους άλλους δημιουργούν την πιο σταθερή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.
Κάτι ακούγεται και για εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής που θα σπάσουν κοκκαλα...

Anonymous said...

ο δημος που επαιζε περυσι ?

Anonymous said...

Χα, χα, χα, είναι φοβερός παίκτης αυτός ο Δήμος, τον έχω δει να παίζει και έχω πάθει πλάκα.

Anonymous said...

Καλά βρειτε εσεις Δήμαρχο να βάζει 70.000 € στην ομάδα σας και μετά γραφτε τις ειρωνίες

Anonymous said...

Kαι όχι μόνο χρήματα.Σε λίγο καιρό αρχίζει η ανέργεση του νέου υπερσύγχρονου κλειστού στην είσοδο της πόλης που θα μπορεί να φτάσει τις 3200 θέσεις( και λίγες είναι εδώ στο Λουτράκι πηγαίναμε πάνω από 1500 άτομα κάθε φορά διανύοντας 140 Κm πηγαινελα στα ευρωπαικά)

Anonymous said...

polu kali metagrafi o deligiannis giati o ksenos oute gia b ethniki den itan

Anonymous said...

ante na kanete megalo gipedo na erxomaste giati de xorame.

Anonymous said...

Aπό ότι ανακοινώθηκε όταν έδωσε ο Δήμος στη δημοσιοτητα τη μελετη θα είναι έτοιμο σε κανα χρόνο ,μάλλον για την περίοδο 2013-14.Φέτος θα παίζει σε ένα νέο κλειστό ,τωρα τέλειωσε , καμια 10αρια χιλιόμετρα απο το Άργος χωρητικότητας 1000 θέσεων