ΜΕ ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ Ο ΑΕΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ, ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΕ ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ Ο ΑΕΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ, ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Στο Τσάλεντζ καπ ο Αερωπός Έδεσσας θα αντιμετωπίσει στις 24 ή 25 Νοεμβρίου και 1 ή 2 Δεκεμβρίου την Σέρβικη Ραντνίτσκι για τον 3ο γύρο. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Κραγκούγιεβατς και ο επαναληπτικός στην Ελλάδα. «Δύσκολη ομάδα η Ραντνίτσκι. Είναι από την μεγάλη Σερβική σχολή πρέπει να συλλέξουμε στοιχεία για να τους αντιμετωπίσουμε», είπε ο προπονητής Χρήστος Τζουβάρας.
Στο Τσάλεντζ Καπ Γυναικών εκτός από τις αντιπάλους (Ενωση Νεολαίας- Κύπρος, Καστριότι- Κόσοβο, Νόβα Πάζοβα-Σερβία) της Φέτα Ηπειρος Αναγέννησης Άρτας που ήταν ήδη γνωστές και ο ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε την αντίπαλο του στον 3ο γύρο που θα είναι η Πολωνική Κιέλσε στις 10-11/11 στη Θεσσαλονίκη και 17-18/11 στην Πολωνία.
Η προπονήτρια του «Δικεφάλου» του Βορρά Γρηγορία Γκόλια, είπε: «Δεν γνωρίζουμε πολλά για την
αντίπαλο μας. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε το ελληνικό χάντμπολ στο εξωτερικό κατά τον καλύτερο τρόπο», ενώ ο εκπρόσωπος της Αναγέννησης Άρτας Βασίλης Κρανιώτης επεσήμανε: «Βατός όμιλος για την ομάδα μας. Θα εξαρτηθεί η παρουσία μας από τις μεταγραφές που θα γίνουν». Στο EHF CUP γυναικών ο Μέγας Αλέξανδρος θα έχει λογικά εύκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσει την Πρίστινα στον 2ο γύρο. Το πρώτο ματς θα γίνει στα Γιαννιτσά στις 13-14/10 και ο επαναληπτικός στο Κόσοβο στις 21-21/10. Στον επόμενο γύρο εφόσον προκριθεί ο δευτεραθλητής Ελλάδος θα παίξει με την Γκεν από την Σλοβενία με πλεονέκτημα έδρας.
Ο πρόεδρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πυθαγόρας Δημητριάδης είπε: «Θα παίξουμε για το καλύτερο, όπως πάντα».
Η Ορμή Λουξ θα αντιμετωπίσει την Βαρντάρ από την ΠΓΔΜ στον 3ο γύρο (10-11/11 και 17-18/11) με το πρώτο ματς να γίνεται στην Πάτρα. Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας είπε: «Για μια ακόμα φορά
τηρήθηκε η «παράδοση» στην κλήρωση, που μας θέλει να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι την Πάτρα. Η παράδοση αυτή διατηρείται επί 11 συνεχή χρόνια, ανεξαρτήτως Κυπέλλου και γύρου»!.
Τέλος στο Κύπελλο Κυπελλούχων Γυναικών η Νέα Ιωνία θα παίξει στις 13-14/10 και 20-21/10 στον 2ο γύρο με την Ολλανδική Κουίντους, έχοντας το πρώτο ματς στην έδρα της, ενώ στον 3ο γύρο εφόσον προκριθεί θα κοντραριστεί με την πανίσχυρη Έσμπιεργκ (Δανία).
Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναισίδου είπε: «Οι Ολλανδικές ομάδες είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από εμάς και πολύ οργανωμένες. Μας ενδιαφέρει και η Ευρώπη, αλλά ο προσανατολισμός που έχουμε είναι η Ελλάδα».

No comments