ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ AVANT GARDE Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΑΜΕΡ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ AVANT GARDE Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΑΜΕΡ


Ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά το τουρνουά W-PREVEZA BEACH... HANDBALL 2012-ALUMINCO στην πανέμορφη παραλία της Λούτσας Πρέβεζας, στο πλαίσιο του 13ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ. Σε μία εκδήλωση που διήρκεσε 4 ημέρες, από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, που φιλοξένησε περισσότερους από 250 αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, συνοδούς, διαιτητές και διεθνείς παρατηρητές και ήταν πραγματική μία γιορτή για την ευρύτερη περιοχή. Αρωγοί στην τέλεση της διοργάνωσης ήταν ο Δήμος Πάργας, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας. Στο W cafe-Water Sports, που ήταν ο κύριος χορηγός, πήραν μέρος 16 ομάδες (11 ανδρικές και 5 γυναικείες), που πρόσφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις με εναέρια σουτ, περιστροφές και μάχη σώμα με σώμα στην καυτή άμμο του Ιονίου Πελάγους στα καταγάλανα νερά της Λούτσας. Παίκτες από τις κορυφαίες κατηγορίες και
ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα εντυπωσίασαν τους λουόμενους-θεατές, που γνώρισαν από κοντά την ομορφιά του μπιτς χάντμπολ, ενός αθλήματος που εξελίσσεται διαρκώς. Ήταν η 4η συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται τουρνουά μπιτς χάντμπολ στην περιοχή και όλοι έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν αθλητισμό και τουρισμό, γεγονός που προσδίδει αδιαμφισβήτητα ανταποδοτικό όφελος σε όλους και είναι μία μορφή εναλλακτικού τουρισμού, που μπορεί να προωθήσει η Περιφέρεια Ηπείρου.



Δυναμική επανεμφάνιση Παναιτωλικού

Θριαμβευτές ήταν οι Σάμερ 2004 και η Νέα Ιωνία. Οι Σάμερ όπως και στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης κέρδισαν την 1η θέση στους άνδρες επικρατώντας 2-0 στον τελικό του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου (δευτεραθλήτρια Ευρώπης το 2011) ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωση, κάνοντας την επανεμφάνιση της μετά από καιρό. Τη σύνθεση της αποτελούσαν οι αδερφοί Ραμμόπουλοι, αδερφοί Ράϊκου και οι Παπανίκος, Γιαννιώτης, Γεωργίου, Ζαραβίνας Μιχάλης.

Στις γυναίκες έσπασε το αήττητο των Avant Garde από τη Νέα Ιωνία, που υπερίσχυσε με 2-0 σετ.

MVP ανδρών αναδείχθηκε ο Πίτσιος των Σάμερ και των γυναικών η Τσάκαλου της Νέας Ιωνίας.
Στον μικρό τελικό των ανδρών οι Vamos Retro 2005 νίκησαν 2-0 την W CAFE-WATER SPORTS-PREVEZA και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Η Ilioupoli BHC στην 5η θέση, οι Πρωτοπόροι στην 6η και ακολούθησαν οι Discotech BH Athenes, WaterProofs, Beach Boys 2012 Greek, Paralies, ARTA 2012 BHT.
Στις γυναίκες στο μικρό τελικό επικράτησαν οι Waterproofs με 2-1 επί της Ilioupoli BHC και οι W CAFE-WATER SPORTS-PREVEZA κατετάγη στην 5η, αφού παρουσιάστηκε με σημαντικές ελλείψεις λόγω ενός τροχαίου ατυχούς συμβάντος φιλικών προσώπων στη Βέροια.



Το promotion της εκδήλωσης ανέλαβε η διαφημιστική εταιρεία STUDIO MEDIA, ενώ την παρουσίαση για 2η χρονιά με livestreaming ραδιοφωνική κάλυψη είχε ο Energy fm 93,4. Χορηγός τηλεοπτικής επικοινωνίας ήταν ο ART TV, που βρέθηκε στην παραλία της Λούτσας και το IOANNINA TV.
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι: Ζαχαροπλαστείο Διεθνές, Κεραμοποιία WIEPER Μπέης, Ψαροταβέρνα "ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΙ", ELVIS FAST FOOD, YAMAHA ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, ΚΤΕΛ Πρέβεζας, Prevere Cafe-Bar, Soul city-cafe, SUPER MARKETS ΜΑΣΟΥΤΗΣ, PIZZA VENEZIA, YAP-YUM SUMMER CLUB, ΟΠΤΙΚΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ALLURE CAFE, ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΠΟΝΙΟΣ, ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ, DUOMO CAFE, VEGERA CAFE, ALLEMI CREPERIE-CAFE, ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΟΥΛΗΣ, ATHLETES'FOOT-SPORT 2000, MITTO DEL PUENTE CAFE-BAR, ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΟΥΖΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΕΙΟ.
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι: womensports.gr, sportsarta.gr, sportsioannina.gr,prevezasports.gr, artasport.gr

2 comments

Anonymous said...

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ......

Anonymous said...

mono gia paralia