ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Δείπνησαν θέτοντας στόχους!

Μία επιτυχημένη χρονιά δεν θα μπορούσε να μην κλείσει με μία επίσης επιτυχημένη εκδήλωση. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας Χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου απόλαυσαν μία όμορφη βραδιά την προηγούμενη Δευτέρα, στην ψησταριά «Μεϊντανάς» στο Πανόραμα.
Σε «οικογενειακό» κλίμα, στο κατάστημα των χορηγών της ομάδας Τάκη και Θόδωρου Κυριακόπουλου, τους δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν, να θυμηθούν τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της φετινής χρονιάς, ενώ δεν έλειψαν και οι σκέψεις για τη νέα σεζόν που επίσης η ομάδα θα αγωνίζεται στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, της δεύτερης, δηλαδή, τη τάξει κατηγορίας στο ελληνικό Χάντμπολ. Όπως και να ‘χει, η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για τον νεοφώτιστο Πήγασο που όχι μόνο κατάφερε να
παραμείνει στην κατηγορία, αλλά... εκτόπισε και αξιόλογους αντιπάλους, αποτελώντας για κάποιους την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και για κάποιους άλλους έναν μεγάλο... πονοκέφαλο.
Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Μπέσκος, αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για τη φετινή επιτυχία, υποσχέθηκε ότι η διοίκηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας, αποκαλύπτοντας ότι ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με ξένους και Έλληνες παίκτες με στόχο ο Πήγασος τη νέα χρονιά να φανεί εξίσου ανταγωνιστικός με τη χρονιά που μόλις τελείωσε.
Ιδιαίτερα θετικά σχόλια προκάλεσε η χειρονομία της διοίκησης να προσφέρει στον προπονητή και στους αθλητές από ένα dvd με τον αγώνα που έδωσε η ομάδα του Αιγίου με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς και ένα cd με φωτογραφικό υλικό από εντός και εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και εκδηλώσεις που έγιναν την περασμένη χρονιά.
Ο πρόεδρος της ομάδας, στο κλείσιμο της ομιλίας του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στο πρόσωπο των αδελφών Κυριακόπουλου, όλους τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά και υλικά τη φετινή τεράστια προσπάθεια, ευχόμενος η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και του χρόνου, με στόχο ο Πήγασος Αιγίου να ανοίξει τα φτερά του (γιατί όχι) και προς την Α1!

6 comments

Anonymous said...

Ο ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ?.....
ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?
ΓΙΑΤΙ?....
ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ....ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ κ. ΜΠΕΣΚΟ?

Anonymous said...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΦΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ...Κ.ΜΠΕΣΚΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Anonymous said...

ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΤΟ ΝΑ ΤΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.....ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΜΕ.......ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΣΚΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗ ΤΟΝ ΕΞΩΦΛΉΣΑΤΕ;

Anonymous said...

Τον ταβερνιάρη όμως, μάλλον τον εξοφλήσανε, γιατί αλλιώς ακόμα θα έπλεναν πιάτα με τόσες μπύρες και κοκορέτσια που βλέπω στο τραπέζι. Επαγγελματίες φαίνονται οι άνθρωποι, το μαρτυράει και η φωτογραφία πως γίνεται ο σχεδιασμός με κρασιά και κοψίδια.

Anonymous said...

epagelmaties e3epagelmaties fagate tin poutsa apo ton pigaso kai twra milate epeidh sas tsouzei!! kai anapire esi 23 Ιουνίου 2012 12:16 π.μ. pou ta eides ta kokoretsia kai ta kopsidia? fate tin poutsa apo ton pigaso kai min milate

Anonymous said...

fetos tha xrwstaei se pollous