ΣΤΗ ΣΠΡΙΝΓΚΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΦΡΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗ ΣΠΡΙΝΓΚΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΦΡΑΣ


Ο 16ος εν ενεργεία Έλληνας χαντμπολίστας που θα αγωνιστεί στο εξωτερικό έγινε ο Θόδωρος Ευαγγελίδης. Ο διεθνής αριστερός ίντερ υπέγραψε στην Γερμανική Σπρίνγκε και θα μεταβεί στην νέα του ομάδα στις 8 Ιουλίου. Ο 25χρονος αθλητής είχε υπογράψει τον χειμώνα προσύμφωνο με την Ποστ Σβερίν του Ντίνου Χαντζιάρα, αλλά η καθυστέρηση από πλευράς της ομάδας σε συνδυασμό με το επίσημο ενδιαφέρον της Σπρίνγκε, τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Στην Σπρίνγκε θα βρει τον Βεροιώτη πίβοτ Νίκο Τζούφρα και στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α2 Γερμανίας, κάτι που δεν κατόρθωσε φέτος μόλις για έναν βαθμό, αφού την τελευταία αγωνιστική του Βορείου ομίλου της 3ης κατηγορίας έχασε εντός έδρας από την Ταπ. «Ήμουν προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Όλεγκ Κουλεσόφ και αυτό ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα τη Σπρίνγκε. Είναι μια δυνατή ομάδα που έχει στόχο την
άνοδο. Θα δώσω τα πάντα για την νέα μου ομάδα», τόνισε ο Ευαγγελίδης, που υπέγραψε για έναν χρόνο.

«Έχουμε πίστη στην ομάδα»
Αναφορικά με τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών ο 25χρονος αθλητής σημείωσε: «Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε σωστά τους αντιπάλους μας. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς να παίζουμε για να μπούμε στα προκριματικά, αλλά όπως έχουμε δείξει στα δύσκολα τα καταφέρνουμε. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας»

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΦΡΑΣ

Κάτοικος Σπρίνγκε θα είναι για έναν ακόμα χρόνο ο Νίκος Τζούφρας. Ο 25χρονος πίβοτ ανανέωσε την συνεργασία του με την γερμανική ομάδα με στόχο να την οδηγήσει στην επόμενη κατηγορία. «Από τον Απρίλιο και μετά παίζαμε με... μισή ομάδα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε, για αυτό και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Φέτος ενισχυθήκαμε με την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα που έχει παίξει στην Φλένσμπουργκ, αλλά και με τον Θοδωρή, που είναι καλός παίκτης και πιστεύω θα βοηθήσει και θα βοηθηθεί από τον σύλλογο».

«Ψυχικά αποθέματα»
Αναφορικά με την 1η προκριματική φάση του EURO 2014 είπε: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Η Ιταλία είναι γηπεδούχος ομάδα και θέλει να είναι ανταγωνιστική, η Μεγάλη Βρετανία, λόγω των Ολυμπιακών θα παρουσιαστεί δυνατή, ενώ η Ελβετία είναι στα μέτρα μας. Κλειδί θα είναι το πρώτο ματς με τους Ιταλούς, ενώ στο ματς με την Ελβετία θα κριθεί στο ποιος έχει περισσότερα ψυχικά αποθέματα».

No comments