ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ


Το Σάββατο 26/5/2012 αρχίζει στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει της 1ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2014. Οι αθλητές καλούνται να βρίσκονται στις 13:15 στο ξενοδοχείο Athina Airport Hotel (13o χιλ. Θεσσαλονίκης –Περαίας). H προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στις 5/6/2012, ενώ την επομένη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Ιταλία και το Μπάρι όπου και θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα χώρα, καθώς και τις Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία.
Οι 22 αθλητές που κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Κρανάκη είναι οι:

Γουρμούμης Κώστας, Ιωαννίδης Λευτέρης, Σεβαστίδης Ηλίας, Πετρίδης Θόδωρος, Παλάσκας Απόστολος (ΠΑΟΚ), Μάλλιος Χαράλαμπος, Μεγαλοοικονόμου Θόδωρος, Μαραγκός Σωτήρης (Διομήδης Άργους), Γεωργιάδης Γιώργος, Μαστορογιάννης Γιώργος (ΑΣΕ Δούκα), Γεωργιάδης Διονύσης (ΑΕΚ), Ευαγγελίδης Θεόδωρος (ΧΑΝΘ), Δέλλιος Χάρης (Φίλιππος Βέροιας), Τσάτσος Χρήστος (Αερωπός Έδεσσας), Δημάκης Στέλιος (ΓΑΣ Κιλκίς), Τσιλιμπάρης Κώστας (Κονβερσάνο- Ιταλία), Παπαδόπουλος Βύρωνας (Εμπορ Ροστοκ- Γερμανία), Τζιμούρτος Δημήτρης (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Αλβανός Αλέξανδρος (Μπάλινγκεν- Γερμανία), Χαλκίδης Γιώργος (Βέτσλαρ- Γερμανία), Τζούφρας Νίκος (Σπρίνγκε- Γερμανία), Μπαλωμένος Σπύρος (Ίστρ- Γαλλία).

*Οι παίκτες του Διομήδη καθώς και οι αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό θα ενσωματωθούν σταδιακά μετά το πέρας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεών.

3 comments

Anonymous said...

αντιγραφή από handballteam.blogspot.com:

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012
Εκλογές Π.Σ.Α.Τ.: Ψηφίστε να μπει το Χάντμπολ στην διοίκηση.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη την νέας διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Υποψήφιος είναι και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ο.Χ.Ε. Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, όσοι ασχολούμαστε με το χάντμπολ γνωρίζουμε τον Αδαμάντινο χαρακτήρα του τη μεγάλη του αγάπη για την δημοσιογραφία με αδιαμφισβήτητη αντικειμενικότητα και επαγγελματισμό. Εδώ και αρκετά χρόνια χάρη στην άψογη και ενδιαφέρουσα δουλεία του κέρδισε μεγάλο χώρο προβολής για το χάντμπολ στα μέσα τα οποία εργάστηκε, και "επέβαλε" σε ανταγωνιστικά μέσα να αφιερώσουν χώρο και προβολή στο αγαπημένο μας άθλημα.

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου προέβαλε το χάντμπολ ολοκληρωμένα σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, προβάλλοντας τις "μικρότερες κατηγορίες", δίνοντας μεγάλη σημασία σε διοργανώσεις ηλικιακών, στις διοργανώσεις υποδομής (street handball κ.α.), φέρνοντας το Beach Handball (στο οποίο έχουμε τον μοναδικό Ευρωπαϊκό τίτλο το 2009 από την Avant Garde) στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, στηρίζοντας και προβάλλοντας τις μεγάλες επιτυχίες της Ελληνικής διαιτησίας και τις προσπάθειες ρομαντικών παραγόντων που με πολλές θυσίες συντηρούν το άθλημα σε κάποιες περιοχές, μας κάνει να ζηλεύουμε παρουσιάζοντας Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη θέση που κατέχει το χάντμπολ σε κάποιες χώρες.
Εδώ και λίγους μήνες η Ο.Χ.Ε. με μία σοφή απόφαση του ανέθεσε το γραφείο τύπου της και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, με την πλούσια, συνεχή, άμεση και πολύπλευρη ενημέρωση, live stream μετάδοση σημαντικών αγώνων (εκεί που η ΕΡΤ αδιαφορεί), το ανανεωμένο εδώ και λίγες μέρες site της ομοσπονδίας είναι μόνο η αρχή για την συνεχή προσφορά του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου στο άθλημα.
Ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου είναι υποψήφιος για την νέα διοίκηση του Π.Σ.Α.Τ., όσοι γνωρίζουμε άτομα που έχουν δικαίωμα ψήφου ας τους προτείνουμε να μην ξεχάσουν τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, η εκλογή του θα είναι ένα ακόμη θετικότατο γεγονός για το Ελληνικό χάντμπολ, το οποίο χάρη στον Διομήδη βρίσκεται πολύ κοντά και στον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στη σάλα.
Κωνσταντίνε σ' ευχαριστούμε για ότι κάνεις και θα κάνεις για το αγαπημένο μας άθλημα σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ η οποία θα είναι επιτυχία του χάντμπολ

Anonymous said...

καποια διευθυνση ρε παιδια,να δουμε τον Διομηδη;

Anonymous said...

6:11 sto NovaSport4,ehf.tv,sporthero