ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΧΑΝΘ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ημερίδας που Οργάνωσε ο Τομέας Αθλητισμού της ΧΑΝΘ με θέμα : «Παρουσιάζουμε το παρόν, σχεδιάζουμε το μέλλον των αθλητικών μας ομάδων».
Σε μια εκδήλωση, που ξεπέρασε σε επιτυχία κάθε προσδοκία παρουσιών, η ΧΑΝΘ έστειλε μηνύματα και χάραξε την πορεία της για το μέλλον. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έναρξη της ημερίδας, που μαζί με τους χαιρετισμούς προλόγισαν στο πανελ των ομιλητών προσωπικότητες που ανέδειξε η ΧΑΝΘ και που σήμερα βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις. Ήταν ο Διονύσης Ανανιάδης, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Σπύρος Βούγιας, ο Μανώλης Κολυμπάδης και ο Αντώνης Δούκας που μίλησαν για τα νεανικά τους χρόνια στο ξεκίνημα της αθλητικής τους καριέρας και σταδιοδρομίας. Το κοινό που παραβρέθηκε καθηλώθηκε από την προβολή σε dvd ιστορικών
φωτογραφιών της αθλητικής ιστορίας της ΧΑΝΘ, που το επεξεργάστηκε και το «έντυσε» μουσικά ο πρόεδρος της ΟΕ κος Γκανάκης, υλικό που ευγενικά χορήγησε το Κέντρο ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης που εξέδωσε άλλωστε και το λεύκωμα της αθλητικής ιστορίας της ΧΑΝΘ, το 2006. Την έναρξη την κήρυξε ο πρόεδρος του ΔΣ κος Ιωάννης Σωσσίδης, χαιρετισμούς απηύθυναν ο κος Αχιλλέας Μαυρομάτης (πρόεδρος της ΕΟΠΕ) και ο αντιδήμαρχος πρασίνου & περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης κος Ζέρβας. Για την προσφορά της ΧΑΝΘ μίλησαν ακόμη διάφορες προσωπικότητες του αθλητικού κινήματος της ΧΑΝΘ και της πόλης όπως οι κκ Λάκης Τσάβας, Μιχάλης Γιαννουζάκος, Σάββας Λόρτος, Κώστας Σωτηριάδης, Νίκος Μουρατίδης, Σωτήρης Νικολαίδης, Κυριάκος Δοντάς και Γιώργος Βασιλειάδης. Οι συμμετέχοντες στη συνέχεια χωρίστηκαν ανά θεματική σε 3 ομάδες εργασίας, τα πορίσματα των οποίων ανακοινώθηκαν το απόγευμα στην Ολομέλεια. Τιμήθηκε ο Γιάννης Ηλιάδης
Μετά τη λήξη της Ημερίδας έγινε η γιορτή του Αθλητισμού όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές οι αθλήτριες και οι ομάδες της ΧΑΝΘ που διακρίθηκαν την τελευταία σεζόν παρουσία περισσότερων από 1000 φίλων της. Ιδιαιτέρες στιγμές μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης έζησαν οι παρευρισκόμενοι από την βράβευση του επί σειρά ετών προέδρου του αθλητικού τμήματος και προέδρου του δς της ΧΑΝΘ στην τριετία 2006-2009, κου Ιωάννη Ηλιάδη για την προσφορά του στη ΧΑΝΘ αλλά ιδιαίτερα στον Αθλητισμό της. Την τιμητική βράβευση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΧΑΝΘ κος Σωσσίδης. Ακόμη τιμήθηκε ο προπονητής της ΧΑΝΘ στην επιτραπέζια αντισφαίριση, Δημήτρης Καραίσκος, που συμπλήρωσε 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα της ΧΑΝΘ, που ενσαρκώνει και το πρότυπο του προπονητή, ενώ τιμήθηκαν για τη χορηγική τους υποστήριξη στο Αθλητικό τμήμα οι εταιρείες Vodafone και Σουρωτή. Τα αναμνηστικά κάδρα παρέλαβαν ο κος Δημήτρης Μίσσας, Περιφερειακός Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Vodafone και η κα Αναστασία Μουστάκα, διευθύντρια marketing της Σουρωτής.
Έντονo ήταν και το χαντμπολικό στοιχείο στη γιορτή αφού η ΧΑΝΘ τίμησε τους διεθνείς με την εθνική ανδρών Ευαγγελίδη, Ανανιάδη, Κεσίδη, Σιμιτσή, τους διεθνείς με την εθνική νέων Κουτσικόπουλο, Κοκτσίδη, Μέτση και τον διεθνή με την Εθνική Εφήβων Δέσπο. Τιμήθηκε επίσης η παιδική ομάδα για την πρόκρισή τςη στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος και φυσικά χαντμπολική ήταν και η παρουσία του Σταύρου Καλαφάτη στην έναρξη της Ημερίδας, που μίλησε για τα "πέτρινα" χρόνια του χάντμπολ στις αρχές της δεκαετίας του 80, όταν ο ίδιος ήταν αθλητής της ομάδας.

No comments