ΔΙΕΥΡΗΝΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΕΥΡΗΝΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ


Νίκη- τίτλου για την ομάδα του Άργους που πέρασε και από την έδρα της ΧΑΝΘ με 29-26 και διατήρησε το +6 από την δεύτερη ΑΕΚ.
Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ έγινε πλέον ο Διομήδης Άργους, ο οποίος δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα της ΧΑΝΘ, διατηρώντας και στην 20η αγωνιστική το αήττητο του. Οι «Λύκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και επικράτησαν της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 29-26 και έτσι επανέφεραν την διαφορά τους με την δεύτερη ΑΕΚ στους έξι βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Άργους, λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων θα δώσει αύριο στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης το παιχνίδι κόντρα στον Πανελλήνιο για την 21η αγωνιστική, ενώ την
Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσει για Τελ Αβίβ, ώστε το Σάββατο να αντιμετωπίσει την Μακάμπι για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.
Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Ο Διομήδης επικράτησε χάρις ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όπου με επιμέρους σκορ 6-1 το διάστημα 30-39 μετέτρεψαν το 12-13 σε 13-19. Η ΧΑΝΘ δεν τα παράτησε, μείωσε το σκορ αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να αντέξει για την ολική ανατροπή.

ΧΑΝΘ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 26-29
Τα δεκάλεπτα: 5-6, 10-11, 12-13 (ημχ.) 24-20, 19-25, 26-29
ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Παντελίδης 5, Σπυρόπουλος 3, Τίκος 2, Κοκτσίδης 4, Ιωαννίδης, Σαρηγιαννίδης 1, Αργυρίου 2, Ορφανουδάκης, Ευαγγελίδης 3, Κεσίδης 3, Λάππας , Ανανιάδης 1, Κουτσικόπουλος 2, Δέσπος.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας) : Τσούλος, Ζαραβίνας 3, Μεγαλοοικονόμου 6, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος 5, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 7, Κοντούλης, Ουρόσεβιτς , Τάσκοβιτς 6, Μαραγκός 2, Σπέντζος
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Τσάκωνας, Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 3/1 - 4/3

7 comments

Anonymous said...

Τι εγινε ρε ευαγγελιδη ξεβρακωθηκες;το έδωσες το παιχνιδάκι ε!!!looser...με την ΑΕΚ έβαλες 11 μπαλακια...με τους λύκους μόνο 3;τι έγινε σε δαγκωσανε παιδάκι μου;άντε πανε απο εδω που θέλεις και εξωτερικό!!!άντε γεια!!!

Anonymous said...

Den einai idia h omada re 12.44 den paizei thn idia amina to aekaki

Anonymous said...

Ti les re mpoufo!!!koita poios exei tin kaluteri Amina sto protathlima?

Anonymous said...

re panasxete sugkrineis to diomidi kai tin aek stin amuna? tosa kses tosa les . diomidis protathlitis apo tin 1 agonistiki

Anonymous said...

10.44 ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ??

Anonymous said...

o lappas to edose to paixnidi..........einai dynaton olokleiros air-lappas na mhn bazei goal........

Anonymous said...

tha theles polu na eixe ton lappa stin omada sou re lige kai oso gia ton euaggelidi exei deiksei tin aksia tou kai den egine ksaffnka axrristos epeidi evale se ena agona 3 goal . alla me ta 11 goal me tin aek kanate oloi toumpeki mono stis kakes emfaniseis sxoliaszete