Στην Α2 του χρόνου οι άνδρες του Καματερού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Α2 του χρόνου οι άνδρες του Καματερού


Σε ένα όμορφο παιχνίδι που έγινε στο κατάμεστο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, οι Άνδρες νίκησαν την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας με 27-26 (ημ.13-12) και κατέκτησαν άξια την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Ο αγώνας ήταν δυνατός και στο 10’ η ομάδα του Εσπέρου ήταν μπροστά στο σκορ με δυο γκολ. Όμως τα παιδιά του Καματερού με το πείσμα τους και την αγωνιστικότητα τους, μπήκαν μπροστά στο σκορ και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άφησαν σε καμιά στιγμή τον αντίπαλο να πάρει προβάδισμα. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα μας νικήτρια και τον κόσμο του Καματερού να πανηγυρίζει μαζί με τους παίκτες την άνοδο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στον προπονητή και τον έφορο αυτής της ομάδας που μας χάρισαν αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

1 comment

Anonymous said...

...πραγματι φανταστικο παιχνιδι...ενα γηπεδο καταμεστο..σε σημειο που πολυς κοσμος στεκοταν ορθιος στην πορτα...συνεχεις διακυμανσεις στο σκορ που κραταγαν αμειωτο το ενδιαφερον ως το τελος...derby στην κυριολεξια αναμεσα σε 2 καλες ομαδες που οσο κι αν φανει παραξενο σε 5 αναμετρησεις μεταξυ τους τα τελευταια χρονια ολα τα παιχνιδια εχουν ληξει στο γκολ...συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες για το θεαμα που προσφεραν και καλη συνεχεια....