Β' γυναικών: Εύκολη νίκη για τον Φιλώτα Φλώρινας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Β' γυναικών: Εύκολη νίκη για τον Φιλώτα Φλώρινας


Νίκες του Φιλώτα σε όλες τις κατηγορίες
Εύκολη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ γυναικών με την Ακαδημία των Σπορ  Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε στο Δ. Α. Κ Αμυνταίου. Το παιχνίδι ιδίως στο πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από ένα πολύ χαμηλό ρυθμό αλλά και από την κυριαρχία της ομάδας του Φιλώτα στο σκορ (δεκάλεπτα: 3-1, 9-3, 14-7). Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και ένταση με αποτέλεσμα να κλειδώσουν το σκορ στα 9 γκολ από το 35ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενες καταβλήθηκαν από την κούραση, η οποία προήρθε και από την έλλειψη αλλαγών στον πάγκο. Η πολύ καλή εμφάνιση της Παραστατίδου Σ. στα γκολπόστ του Φιλώτα, βοήθησε τις γηπεδούχες να φύγουν μπροστά στο σκορ, και παρόλο τον πρόωρο τραυματισμό της και την έξοδος της, η ομάδα της δεν

πτοήθηκε, αφού βρήκε άξια αντικαταστάτρια στην Σουμτάκη Ι. Έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 30-9. Δεκάλεπτα: 21-9, 25-0, 30-0.
Καλύτερες παίχτριες αναδείχτηκαν από τον Φιλώτα οι Γκάτσιου Α. με 8 γκολ και Πιχτράκη Γ. με 4 γκολ, από την ομάδα της Φλώρινας η Παπαδοπούλου Μαρκ. με 7 γκολ.
Το Δ. Σ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί όλες τις παίχτριες και των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο παιχνίδι καθώς και τους διαιτητές Θεοδοσίου Π. και Χαρίτσο Β. από την Θες/νίκη για την καταπληκτική ισορροπία που κράτησαν στο παιχνίδι και την ακλόνητη αντικειμενικότητα τους, στοιχεία που βοήθησαν να γίνει ένα πολύ όμορφο και γεμάτο ροή παιχνίδι.
Συνθέσεις
Φιλώτας Μ. Π. Σ.: (Λιότκα Θ.) Θωμά Ε. (τφ), Κέρλοβα Α. 1, Κούπα Ι. 2, Φυλάκη Φ. 3, Παπαδοπούλου Α. 3, Στρατάκη Ε. 3, Πιχτράκη Γ. 4, Γκάτσιου Α. 8, Τσουτσουλάκη Σ. 1, Τολούδη Ε. 2, Παραστατίδου Σ. (τφ), Σουμτάκη Ι. (τφ), Χαριτοπούλου Ο. 3. (Πέναλντυ: 1/1)
Δίλεπτες: 4 στο 25ο, 29ο, 32ο, 35ο.
Ακαδημία των Σπορ Φλώρινας: (Καζατζίδης Πρ.) Νικολάου Μ. (τφ), Παπαδοπούλου Μαρκ. 7, καζατζίδου Γ. 1, Παπαδοπούλου Χ. 1, Σελεμίδου Κ., Ναούμ Σ., Τυριλίση Μ. (Πέναλντυ: 4/5) Δίλεπτες: 1 στο 53ο.

Αγώνας Κατηγορίας Κορασίδων
Ένας πολύ όμορφος αγώνας γεμάτος ένταση αλλά και συνεχείς ανατροπές στο σκορ πραγματοποιήθηκε στο Δ. Α. Κ. Φλώρινας μεταξύ των ομάδων κορασίδων του Φιλώτα Μ. Π. Σ. και της Ακαδημίας των Σπορ Φλώρινας που έληξε με νίκη υπέρ της γηπεδούχου για ένα γκολ με σκορ 15-14.
Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: (Κούπας Δ.) Ζαρογιάννη Ζ., Ελευθεριου Μ., Τετεδάκη Χ., Μωυσάκη Ε., Χριστόφα Α., Χριστόφα Μ., Ζέζιου Ζ. Κιλίκη Α., Χαριτοπούλου Ξ., Τσαχάκη Μ., Γεωργούση Ε., Μαυρίδου Σ.
Αγώνες Κατηγορίας Παγκορασίδων
Δυνατό ξεκίνημα για τις παγκορασίδες της Λιότκας Θ. στους δύο πρώτους αγώνες οπού έκλεισαν με νίκες υπέρ του Φιλώτα (13-4 με την Ακαδημία των Σπορ Φλώρινας και 14-7 με τον Ε. Σ Αμύντα Αμυνταίου).
Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: ( Λιότσκα Θ.) Κιοσέ Δ., Θεοδωρίδου Α., Παπαδοπούλου Π., Δεληδιαμαντή Φ., Ζαρογιάννη Ζ., Ελευθερίου Μ., Τετδάκη Χ., Στρατάκη Ε., Τραγαράκη Ε., Κιοσέ Μ., Σπανδωνίδου Δ.
Με τιμή
Το Δ.Σ.

No comments