ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ


Στις 6 συνεχόμενες νίκες σταμάτησε το σερί του ΠΑΟΚ, που «στραβοπάτησε» στο Μίκρα 3 κόντρα στον Φίλιππο. Οι Βεροιώτες ψυχωμένοι πήραν την ισοπαλία με 31-31, αν και θα μπορούσαν ακόμα και την νίκη καθώς προηγήθηκαν με 16-21 στο 37’ με ένα επιμέρους σκορ 6-1. Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και με αντεπιθέσεις κατάφερε να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς μειώνοντας 23-24 στο 47’. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε την ευκαιρία να πάρει τους δύο πόντους, όταν προηγήθηκε στο 58’ με τον Τάτση 31-30. Ο εντυπωσιακός Μπαντής όμως με το 11ο του τέρμα ισοφάρισε 31-31 στο 59’ και οι γηπεδούχοι στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Αξίζει να σημειωθεί ο Φίλιππος παρατάχθηκε χωρίς τους Μάντζο, Δέλιο, Δάσκαλο και Δινάλη.

Συνθέσεις - δηλώσεις

ΠΑΟΚ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 31-31
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 8-9, 14-14 (ημχ), 18-22, 25-26, 31-31
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Παλάσκας 1, Γουργούμης, Κοκκώνης 1, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης 3, Πετρίδης 8, Αγγελόφσκι 2, Ιωαννίδης 5, Τσακίρης 5, Τσίλης, Σεβαστίδης 1, Τάτσης 4, Κεσίδης 1, Πίτσιος.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Απόστολος Ντέλας): Κορωνάς, Ζλατάνος, Παπαδόπουλος 7, Ρεμπελάκος, Δεληγιάννης 3, Μπαντής 11, Δραγκόλας 4, Αρβανιτίδης 2, Κωστακίδης 1, Κουρουμλίδης, Ξυρογιάννης, Κωσταράκης, Δομπρής 3, Μιχαηλίδης.
Διαιτητές: Μπέτμαν- Χασκής, Κόκκινες: 59:56 Ρεμπελάκος, 59:57: Παπαδόπουλος (για επικίνδυνο παιχνίδι, κρατήθηκαν δελτία), δίλεπτα: 4-3, πέναλτι: 2/5-3/3.


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων τόνισε: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στην άμυνα. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Ο Φίλιππος ήταν πολύ καλός. Ήταν μία απώλεια βαθμού εκτός πλάνου, αλλά συνεχίζουμε, μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος. Έπαιξε ρόλο και η τύχη. Ηταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα όσο και αν δεν μας αρέσει».
Ο προπονητής των Βεροιωτών Απόστολος Ντέλας επεσήμανε: «Ηταν ένα ντέρμπι από την αρχή. Μπορέσαμε και ανεβάσαμε απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

5 comments

Anonymous said...

MEGAS MPANTIS!!!! BRAVO MITSO!!!

Anonymous said...

Ανεβαίνει σιγά σιγά ο Φίλιππος. Η δουλειά άρχισε να φαίνεται. Δικαίωση λοιπόν σε αυτούς που πίστεψαν στην αναγεννημένη ομάδα του Φιλίππου. Σε λίγο καιρό θα έχει μία πλήρη ομάδα με παίχτες μόνο παιδιά των υποδομών του, μία ομάδα πρωταθλήτρια με παιδιά που ξεκίνησαν το χάντμπολ στη Βέροια. Χωρίς μισθοφόρους. Η πείρα, η ιστορία, η δουλειά, η αγάπη για το άθλημα δεν θα μπορούσαν να στερήσουν από το Φίλιππο το ρόλο του πρωταγωνιστή. Συγχαρητήρια στις προσπάθειες της Διοίκησης και των προπονητών όλων των τμημάτων. Η ισοπαλία στον ΠΑΟΚ μόνο τυχαία δεν είναι και το δείχνει και η εξέλιξη του αγώνα.

Anonymous said...

Μακάρι να το πετύχετε.
Αν όλοι οι προπονητές που έχετε στην ανάπτυξη έχουν την ποιότητα του Τόλη (τον είχα γνωρίσει πριν 4 χρόνια στο Κιλκίς και μετά από συζητήσεις που κάναμε εκτιμώ και σέβομαι τις απόψεις του για την ανάπτυξη)τότε δεν πρέπει να ανησυχείτε.
Η προσοχή στην ανάπτυξη άλλωστε είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλα τα σωματεία αν θέλουν να έχουν συνέχεια (και όχι να διώχνουν άξιους προπονητές επειδή ζητάνε τα δεδουλευμένα τους)

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι οτι ο Μαντζος, μαζί με τους Χατζηπαρασιδη, Ντέλλα, Κούγια και Σαράφη, παρά τις πολλές αντιξοότητες, κάνουν πολύ οργανωμένη δουλειά και πιστεύω οτι τα επόμενα χρόνια αυτό θα φανεί, αρκεί να μην λακίσουν γιατι τα προβλήματα ειναι παρα πολλα....

Το αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ δεν ειναι τυχαίο, ο Φίλιππος μετά το ματς με την ΧΑΝΘ άρχησε να πέρνει ξανα τα πάνω του, και φάνηκε και με τον Δούκα και με την ΑΕΚ.

Ο Φίλιππος είναι ΦΙΛΙΠΠΟΣ!!!

Anonymous said...

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Αλέκο Παπαδόπουλο, παλιό παίχτη του Φιλίππου που και αυτός συμμετέχει στην προσπάθεια του Φιλίππου στα τμήματα ανάπτυξης. Μπράβο σε όλους. Τώρα αν τα παιδιά κουραστούν ή για άλλους λόγους δεν μπορέσουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Για την ώρα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όλοι έχουν ποιότητα, μεράκι και αγάπη για το Φίλιππο. Για να μην πολυλογούμε η δύναμη κάθε ομάδας στο χάντμπολ είναι ανάλογη των τμημάτων υποδομής της και της συνέχειας των προσπαθειών της μακροπρόθεσμα πάντα.