Το ματς της ημέρας. ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ 20-19 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ματς της ημέρας. ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ 20-19


Ίδιο και περισσότερο σασπένς σε σχέση με το ματς των δύο ομάδων την Τετάρτη για το Κύπελλο είχε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Δούκα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο άδειο –λόγω τιμωρίας της «Ένωσης»- κλειστό του Βύρωνα η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη χρειάστηκε ένα γκολ του Νίκου Κοκολοδημητράκη 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος για να κάμψει την αντίσταση του Δούκα με 20-19. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» στο 59:30 είχε ισοφαρίσει 19-19 με τέρμα του Ζαμπούνη.
«Παίξαμε καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Υπάρχει πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Η ΑΕΚ με την εμπειρία της στο τέλος πήρε την νίκη. Όταν μπήκα στο ματς είχα καλή ψυχολογία, πήγα καλά, αλλά το θέμα είναι ότι δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων Τάσος Τσακνής που τελείωσε το ματς με το εντυπωσιακό 14/27 αποκρούσεις, δηλαδή 52%!
«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, είναι δύσκολο να παίζεις μέσα σε τρεις ημέρες με την ίδια ομάδα το ίδιο καλά. Πήραμε όμως το αποτέλεσμα που θέλαμε. Για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια έχω παράπονα από την διαιτησία, αν το βίντεο τους δικαιώσει θα ζητήσω συγνώμη», είπε ο Γιάννης Αρβανίτης.
Ο παίκτης που πέτυχε το νικητήριο γκολ ο Νίκος Κοκολοδημητράκης σημείωσε: «Μίλησε η ψυχή της πρωταθλήτριας. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους δύο σημαντικούς πόντους».
ΑΕΚ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 20-19

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 8-7, 11-9 (ημχ), 15-13, 18-17, 20-19
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γιαννόπουλος 1, Βακάλης 1, Κοκολοδημητράκης 3, Κουλούρης, Κόντης 2, Ασαρίδης, Τσαούσης 2, Τούτσης, Ζαχάρης, Μαξίμοβιτς 3, Οικονόμου, Παπαδόπουλος 2.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργίου 3, Τόμπρος, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 3, Νικολαϊδης 1, Αργυράκης 6, Παπαδιονυσίου 1, Τσακνής, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς, Μαγκαφουράκης, Μαστορογιάννης 2, Κοτελίδας.
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 4/4-2/3.
Μετά το τέλος του ματς οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Με τη λήξη του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ Στέλιος Αλεπουδέας, τρέχοντας προς τους διαιτητές με απειλητικό ύφος, απωθώντας τους βίαια με το στήθος λέγοντας, ‘’Φτου σας ξεφτιλισμένοι, μικροί είστε, άσχετοι, μα..κες σας βρίζουν όλοι’’
Την ίδια χρονική στιγμή ο αθλητής της ΑΕΚ Γιώργος Βακάλης κινήθηκε προς τους διαιτητές με προσβλητική συμπεριφορά λέγοντας ‘’είστε μα…κες, ξεφτίλες’’
Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε. Ταυτόχρονα ο αθλητής της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας απευθύνθηκε στους διαιτητές προσβάλλοντας τους, λέγοντας  ‘’μπράβο μα..κες δεν ξέρετε τι σφυρίζετε, άσχετοι σας βρίζουν όλοι. Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε»

63 comments

agonistis21 said...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ..
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...
ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΦΑΝΗΚΑΝ...
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..
ΕΛΑ ΟΜΩς ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...
TO ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ..
ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗ...
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

Anonymous said...

den ntrepeste re na grafete tetoia psemata?
oi paiktes ths AEK den vrisan pote tous diaithtes ntroph sas lamogia

Anonymous said...

Αναστατωμένος με όλα όσα έζησε είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας ο οποίος μίλησε στο aek-live.gr για τα αίσχη που συντελέστηκαν σε βάρος της ΑΕΚ
Η συνομιλία μας έχει ως εξής: Καλησπέρα Χριστόφορε, θέλουμε να κάνεις κάποιες δηλώσεις για αυτά που έγιναν σήμερα.

Μπακαούκας: Eγώ 25 χρόνια που ασχολούμαι με το χάντμπολ έχω δείξει ποιος είμαι, νομίζψ ότι έχει γίνει έγκλημα, τώρα δεν ξέρω γιατί αυτοί οι διαιτητές έγραψαν αυτά τα πράγματα. Ούτε εγώ, ούτε ο Βακάλης δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και κάποια στιγμή πρέπει να μας σέβονται οι διαιτητές για την προσπάθεια που κάνουμε να ανεβάσουμε το χάντμπολ. Έχει γίνει κάτι τρανταχτό, τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολα, εύχομαι να βρούμε την λύση και να προχωρήσουμε.

aek-live: Χριστόφορε πιστεύεις ότι αυτό που έγινε σήμερα ήταν προμελετημένο;

Μπακαούκας: Eύχομαι να μην ήταν προμελετεημένο γιατί αν ήταν προμελετημένο ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να προσέχουν το χάντμπολ και να το σέβονται νομίζω ότι έχουν γίνει πολλά λάθη και πρέπει να προσέχουν. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση και είμαι φορτισμένος. Έχουν γίνει εγκλήματα για μια ακόμη φορά. Ο αθλητισμός περνάει δύσκολες στιγμές. Αυτό που έγινε ήταν έγκλημα. Πρέπει να σέβονται τους αθλητές και να μην τους κάνουν πιόνια...

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΗΣΜΕΝΟΥΣ" ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ;

Anonymous said...

Ήρωας όποιος τιμωρήσει παίκτη της ΑΕΚ.

Anonymous said...

Μπραβο Μπακαούκα και Βακάλη που χαρίσατε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Μπράβο Αλεπουδέα για την διαπαιδαγώγηση που δίνεις στους νεώτερους.
Α ρε ΑΕΚΑΡΑ με τι έχεις μπλέξει

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΠΑΚΑ ΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ
ΧΡΗΖΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ .....

Anonymous said...

mpaka nafthalini mirizes kai kanane parapono ta paidia tou DOUKA

Anonymous said...

paidia epeidi exete stin aek kapoious mikrous paixtes pou den paizoune, twra pou to dialate tha minoun eleutheroi ??? giati exoume d.s. na to peraso...
sinadelfos proponitis

Anonymous said...

ante psofate re...
mono sta xartia mporeite na mas to parete

Anonymous said...

paidia tha prepei na to xanaskeftite den prepei na dialithei mia toso megali omada san tin aek

Anonymous said...

re maga ti ennoeis megali omada ????

Anonymous said...

Απαράδεκτη η συμπεριφορά των υπευθύνων της ΑΕΚ προς τα μέλη του Δούκα. Ο ΑΣΕΔ είναι σωματείο που σέβεται όλους τους αντιπάλους και το έχει αποδείξει διαχρονικά. Αυτό όμως μερικοί το εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Κι εμείς θα μπορούσαμε να διαμαρτυρηθούμε γιατί δεν αποβλήθηκε ο Κοκολοδημητράκης για την εξύβριση δις του προπονητή μας αλλά δεν το κάναμε. Στεναχωριέμαι γιατί δεν περιμένω από τον ψευτονταή που κάθεται στον πάγκο να επιδείξει αθλητική συμπεριφορά. Από εσένα Γιάννη Αρβανίτη το είχα δεδομένο. Όσο για τον Μπακαούκα που εξύβρισε και τους ανθρώπους του ΑΣΕΔ στο τέλος, θα του θυμίσω ότι πάσχιζε να έρθει στο Δούκα τη χρονιά πριν 3 χρόνια. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Ας θυμηθεί τι έλεγε τότε για την ΑΕΚ ώστε να έρθει στο Δούκα;

Anonymous said...

ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΙΧΤΩΝ .
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ???

Anonymous said...

Αρβανίτη παρε την ομάδα και φυγε!
εμείς φταίμε ρε ανθρωποειδή που πήραν το αθληματάκι σας από τα σκατά και το κάναμε γνωστό σε όλη την Ελλάδα

ας στα κομμάτια λαμόγια!

Anonymous said...

OMORFANTRAAAA MOU ALEPOUDEA

Anonymous said...

PRIN FYGETE MIN KSEXASETE NA DOSETE TA 120.000 POY XROSTATE GIA TI DIAFIMISI POY KANATE STO ATHLIMA

Anonymous said...

foveres kai tromeres apokalypeis tou aek-live gia thn diaithsia
http://aek-live.blogspot.com/2012/01/blog-post_6234.html

Anonymous said...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΕΚ LIVE KAI ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ;H ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΕΚ LIVE TEAM ΟΤΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ;ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΚ LIVE KAI ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Anonymous said...

1:46
μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις το μόνο που έχεις να πεις είναι "αν υπάρχει η δίωξη ηλεκτρονικού ργκλήματος"??
πού το είδες το έγκλημα ρε παλικάρι, θα μας τρελάνεις? ή είναι όλα κατασκευασμένα και photoshop??
η πρέπει να πας για υπνο γιατι είναι περασμένες 2 και τέτοιες ώρες ο εγκεφαλος βαζει οff ή προφανώς είσαι και εσύ απ αυτους που τους συμφέρει να μην υπαρχει η ΑΕΚ στο χαντμπολ γιατί σας ξενίζει που μια ομάδα 5-6 ετών ιστορίας έχει τέτοια δυναμική!
αν θέλετε ένα χάντμπολ που θα το παρακολουθούν μόνο οι συγγενείς σας, αυτό θα έχετε γιατί με τα μυαλά που κουβαλάτε όλοι εκεί στην ΟΧΕ και γενικότερα σε όλα τα ερασιτεχνικά σπορ, αυτό αξίζετε και γι αυτό ολα φυτοζωουν και βαράνε διάλυση, ΄δωστε το λοιπόν το πρωτάθλημα ετσιθελικά στον βάζελο του Αργους και παρατείστε μας πια, είστε πολύ μικροί μικροί όλοι σας να προκαλείτε τόσο άσχημα έναν σύλλογο σαν την ΑΕΚ, σας αφήνουμε μόνους να κολυμπήσετε στον βούρκο σας όπως κάνατε και πριν εμφανιστεί στο χάντμπολ η ΑΕΚ, συμμετοχοι στο θέατρο του παραλόγου σας δεν θα γίνουμε ποτέ!
καληνύχτα!

Anonymous said...

Δηλαδή τι το περίεργο είδες εσύ στο άεκ λάιβ, πέρα από την εξιστόρηση της αλήθειας? Τα γεγονότα λέει όπως έγιναν... Δεν προτρέπει κανέναν σε πράξη βίας, παρα μόνο διαμαρτυρίας.
Εκτός και είναι άρρωστο πως αποκάλυψε ότι ο ένας διαιτητής είναι γαύρος...
Σήμερα αυτοι οι2 άνθρωποι πήγαν το τμήμα μας 4 χρόνια πίσω, λογικό ειναι να υπαρχει αγανάκτηση... αν ειναι άρρωστοι επειδή αγαπούν την ΑΕΚ, ε τότε εισαι αξιολύπητος... Σας πονάει που όπου και αν παίζει η ΑΕΚ σε ελλάδα και ευρώπη γεμιζουμε τα γήπεδα...

Anonymous said...

Koitaxte edw, milame gia shmeia kai terata http://aek-live.blogspot.com/2012/01/blog-post_5102.html

agonistis21 said...

ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝ ΜΕΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ.
Η ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ),Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ...

Anonymous said...

ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ 1821 ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ

agonistis21 said...

22 Ιανουαρίου 2012 3:15 π.μ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ??
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ...

Anonymous said...

to sugkekrimeno zeugari diaititwn einai tragiko... milame gia ton ilithio kai ton panilithio.oi anthropoi den exoun idea kai oso gia proswpimotita pou xreiazetai gia na "kratiseis" ena tetoio mats upo elegxo ,oute gia asteio na min to suzitisoume. to asximo einai oti i katastasi den mpalwnete eukola kai i oxe kapoion prepei na adeiasei... makari na paroun tin swsti apofasi kai na adeiasoun tous diaitites gt pragmatika den exoun tipota na prosferoun.eilikrina polu katw tou metriou !!!

Anonymous said...

ΑΕΚ LIVE ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΡΕΠΙΣΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

Anonymous said...

ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ...
ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ......!!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 1 ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ... ΓΙΑ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΛΠ...
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΕΣ...
ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΙΣΙΟΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΚΤΥΟ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..?
ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ...? ΓΤ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ,,,,
ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ....ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ... ΕΠΑΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Κ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ "ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΑ" ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ...ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ..ΔΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΚΕΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,,,ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ..?
ΥΓ. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΙΩΡΗΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΓΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΙΝΑΝ "ΟΛΑ"..?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..

Anonymous said...

Ο ΓΑΒΡΟΣ ΣΥΡΕΠΙΣΙΟΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΑΕΚ LIVE KAI ΕΚΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗ ΒΙΑ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ LIVE ΠΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΕΚ.ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΟΧΕ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Anonymous said...

egw pantws eixa skopo na tous dolofonhsw kai xwris na diavasw aek-live
mou eftanan kai auta pou egtrafe to 365

Anonymous said...

υπαρχουν βιντεο για πιστουμε και εμεις για τα λαθη των διαιτητων? ανεβαστε τα links

agonistis21 said...

22 Ιανουαρίου 2012 10:29 π.μ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ...
ΜΗΝ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ..
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?
Ε,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ..
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΦΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ..

Anonymous said...

Δηλαδη απο τις λιγες φορες που σφυριξαν 50-50 την ομαδα της Α.Ε.Κ. και εχετε παραπονα?Θα μας πειτε τι πινετε?Γιατι δεν βγαζετε και τα πεναλτι υπερ του Δουκα που τα δινανε φαουλ η βηματα?Απλα οταν ειναι ακριβοδικαια η διαιτησια τσουζει λιγοπαραπανω ε?

Anonymous said...

1)Στο 5:05 του βίντεο, ο Φάνης σουτάρει ενώ σπρώχνεται καθαρά, ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα, στην συνέχεια μαζεύει το ριμπάουντ ο ΚΟΚΟ και σουτάρει, ενώ του γίνεται πεντακάθαρο πέναλτι... Οι διαιτητές και πάλι δεν δίνουν τίποτα
2) Στο 5:45 σφυρίζει ανύπαρτκο αμυντικό φάουλ υπέρ του Δούκα και έτσι του ξαναδίνει την μπάλα, ενώ η ΑΕΚ έφευγε στον αιφνιδιασμό
3) Στο 7:18 δίνεται επιθετικό φάουλ στον Κοκό, ο οποίος στην ουσία δεν αγγίζει τους αντιπάλους οι οποίοι τον σπρώχνουν
4) Στο 8 :34 του βίντεο και ενώ στο σκορ είναι 19-18 και μένε ελάχιστος χρόνος, γίνεται σκληρό φάουλ στον Τσαούση το οποίο δεν δίνεται και ο Δούκας φεύγει στην αντεπίθεση και ισοφαρίζει...

Anonymous said...

απο ολα αυτα που λες μονο το επιθετικο στον Κοκο ειναι λαθος αποφαση...επειδη μολις τωρα το ειδα κ δεν ειμαι Δουκας(τον αντιπαθω) τα αλλα ειναι σωστα σε ενα σκληρο παιχνιδι οπως αυτο...τιποτα,η διαιτησια απαρατηρητη κ δεν μπορω να καταλαβω τα τοσο τραγικα..

agonistis21 said...

@ 22 Ιανουαρίου 2012 12:15 μ.μ.
ΤΡΑΒΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ...
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ.
ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ..
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ,ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ...
ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ..
ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ..
ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..

Anonymous said...

προς αγωνιστη 21 μια ερωτηση
Οταν πηρε την εσωτερικη και ειχε και ανοιχτο πεδιο το φαουλ εγινε πανω στο σουτ ή οχι για να μαθουμε αν ειναι δυο βολες ή απο πλαγια....
και λες οτι ξερεις και το αθλημα...

Anonymous said...

ειναι μια βολη και η μπαλλα απ εξω !

Anonymous said...

Για να μάθετε όλοι τι έγινε με τον Βακάλη και τον Μπακαούκα, ένα θα σας πω... Τα παιδιά είναι λίγο εκνευρισμένα από κάποιες οφειλές και έπρεπε να στείλουν ένα μήνυμα στη διοίκηση...

Anonymous said...

no money no honey?gia auto thelete na dialusete to magazi?an dialu8ei i aek tha meinoun ta xania A1?omada b e8nikis...???e oxi!

Anonymous said...

Ρε αγωνιστη πως γινεται απο τη μια πλευρα να γινονται αυτα που λες και οχι απο την αλλη?Γιατι δεν ανεβασες και ενα βιντεακι του παιχνιδιου της Τεταρτης?Και ενα βιντεοκλιπ της Μαντονα????!!!!

agonistis21 said...

@23 Ιανουαρίου 2012 12:13 π.μ.

ΧΑΑΧ..ΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ..ΣΕ ΠΕΙΘΩ??

Anonymous said...

POIA ESOTERIKI EXEI PAREI RE TELEYTEE AGONISTI.
SIGA MIN KARFONE KIOLAS.
RE OUST APO DO MESA PANASXETOI KAI EPIKINDYNOI

Anonymous said...

Ποιός τα πιστεύει τα δουκάκια τώρα... ο Κοκολοδημητράκης είναι ολυμπιονίκης και δεν βρίζει.

Τον έχει ακούσει ποτέ κανένας να βρίζει;

Anonymous said...

Άμα είχε πάρει την εσωτερική πρέπει να κρατήσει τη γραμμή του, αλλιώς θα τον ακυρώσει η FIA και δεν θα τρέξει στο επόμενο grand prix.

Anonymous said...

xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxααxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxααxαxαxαxαxαxαxα !!

Anonymous said...

απο 22 Ιανουαρίου 2012 12:57 μ.μ.
σε Ο/Η agonistis21

Εισαι σιγουρος οτι δεν ειδα αγωνιστη?Με ξερεις?Γιατι με αυτα που γραφεις φαινεσαι απο ψιλο εως χοντρο ασχετος με το αθλημα που λεγεται χαντμπολ...Μαλλον εισαι απο αυτους που φωναζουν απο την κερκιδα "οφσαϊντ".....

Anonymous said...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ,Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΤΟ
ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ
(αφιερωμενο)

Anonymous said...

to sugkekrimeno zeugari itan kai persi sto alismonito DIOMIDIS-FILIPPOS,pou egine to ela na deis,itan kai sta XANIA -AEK,itan kai se polla alla matsakia perierga,mipws itan tuxaio????????ektos telika apo asxetoi einai kai epikundinoi gia to xwro tou handball.Epitelous pna tous peite ekei stin OXE i na stamatisoun i na sumorfwthoun giati den touw blepw kai polu kala.

agonistis21 said...

@23 Ιανουαρίου 2012 7:00 μ.μ.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..
ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ...
ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ..
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑ8Ε ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑ8Ε ΦΟΡΑ.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

Anonymous said...

Καλά πως μιλάτε έτσι για τους διεθνείς… περαστικά ΚΕΔ

Anonymous said...

estw re mages oti dikaiwnontai o mpaka kai o vakalhs! tous 2 vathmous poios tah mas tous epistrepsei pisw apo to match ths mikras?

eimai sta prothyra autoktonias
to krima sto laimo sas ekei sthn ked

Anonymous said...

pezo handball polla xronia oxi stin aek allou alla ime aek apo mikro pedi..thelo na po pos kati tipoi arrostaki 21 k kai tetioi p grafoun s afto to aparadekto side aek live p ine akros ipokimeniko k akros opadiko ine asxetoi me to handball..tha m pite afto ine emfanes apla ine toso enxolitikoi p eknevrizoun akoma k enan aektzi..San alithinos aektzis exo mathei na ime dikeos k na min vlepo mono kitrina..esto oti oi dietites itane kakistoi pou dn t xeroume gt itane keklismenon ine dinaton na grapsoune sto filo agonos logia p dn ipothikan???i aek na parei to protathlima an t axizei oxi ntailiki oxi epidi ine i aek k epidi ama timorithei o paramikros tha t spasoume ola..grafei to filo agonos afta tote na timorithoun k oi 3 p ta ipan. afto ine to dikeo k t sosto . exoune vgei oloi oi aektzides k lene g propaganda g milimenous dietites eee an ine dinaton 1)den xerete tpt apo handball gt dn to exete pexei pote k dn borite na krinete dietiti k 2)to pexnidi itane keklismenon k ego boro na po tora ama ixa ena side k tin exousia tis enimerosis oti bikane 2 me maxeria k apilisane tous pextes tis aek k to ena k to allo tha me pistepsete??/ oxi!! afta ithela na po protathlima i aekaraaaa k koko bravo ise megalos athlitis k megalos pextis

Anonymous said...

Μς το υπομνημα τι γινεται παιδια????

Anonymous said...

Φωνάζει η ΑΕΚ για την διαιτησία αν και κέρδισε το ντέρμπυ και δείχνει ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα πάει να παίξει την 1η θέση της περιόδου στο παιχνίδι με τον Διομήδη. Κάνουν και οι παίχτες της αυτά που έκαναν, δεν μπορεί οι διαιτητές ξαφνικά να τρελάθηκαν και να έγραψαν ψέματα στο Φ.Α. Αυτό δείχνει ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Μήπως κάποιοι εκεί ετοιμάζουν ηρωική έξοδο και βρήκαν την αφορμή? Γιατί αλλιώς... δεν στέκει! Το πιο πιθανό είναι να συμβαίνει το ίδιο πράγμα που συμβαίνει και στην ΠΑΕ ΑΕΚ, στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και στα άλλα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Δεν έχει άλλη εξήγηση.

Anonymous said...

h anakoinwsh ths AEK... afou den thn anevazei to hazi handball tha thn anevasoume emeis



«Το Σάββατο 21/01/2012 στο κλειστό του Βύρωνα διεπράχθη ένα προμελετημένο έγκλημα. Ένα έγκλημα κατά της Πρωταθλήτριας Ελλάδος, ομάδας χάντμπολ της Α.Ε.Κ., προκειμένου να απομακρύνουν την ομάδα μας από τη διεκδίκηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Οι διαιτητές Μιχάλης Μερτινιάν και Ευάγγελος Συρεπίσιος, αφού δεν κατάφεραν με τα σφυρίγματα τους να πετύχουν την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα Α.Ε.Κ.-Δούκα, προχώρησαν μετά το τέλος του αγώνα στο Plan B για την εξόντωση της Α.Ε.Κ, προκειμένου να την αποδυναμώσουν στα επόμενα κρίσιμα ντέρμπι που έρχονται.

Χρησιμοποιώντας την φαντασία τους επινόησαν ένα σενάριο κατά το οποίο δέχτηκαν επίθεση με ύβρεις, απωθήσεις, και λοιπούς χαρακτηρισμούς από παίκτες και προπονητές της ομάδας μας, πράγμα που ουδέποτε συνέβη, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο του αγώνα το οποίο τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.. Κράτησαν ετσιθελικά τα δελτία των αθλητών μας Μπακαούκα και Βακάλη, προκειμένου να μη συμμετέχουν στα επόμενα ντέρμπι και φόρτωσαν με ανύπαρκτες κατηγορίες τον β' προπονητή μας, Στέλιο Αλεπουδέα.

Συμμέτοχος στο συγκεκριμένο έγκλημα και ο παρατηρητής του αγώνα, Νικόλαος Κορρές, ο οποίος συνυπέγραψε το φύλλο αγώνα, δίνοντας την έγγραφη συγκατάθεση του για τα όσα έγραψαν οι δυο διαιτητές, αν και δεν ήταν μπροστά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλο το σκηνικό του εγκλήματος στήθηκε σε έναν αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών». Σε έναν αγώνα που η ομάδα της Α.Ε.Κ τιμωρήθηκε να παίξει χωρίς τους οπαδούς της στο τέλος του Ιανουαρίου του 2012, για ένα περιστατικό που συνέβη την πρώτη αγωνιστική, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2011.
Η διοίκηση της Α.Ε.Κ. δηλώνει ότι δεν πρόκειται να μείνει απαθής στην προσπάθεια που γίνεται από την αρχή του πρωταθλήματος ώστε να καταλήξει ο τίτλος σε συγκεκριμένη ομάδα.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλα παιχνίδια εις βάρος της ομάδας μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ και του χάντμπολ γενικότερα. Αν κάποιοι επιθυμούν το άθλημα να ξαναγίνει χαντμπολάκι να μας το διευκρινίσουν γιατί δεν μας ενδιαφέρει να συμμετέχουμε άλλο σε αυτή την διαδικασία.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε κάθε νόμιμη διαδικασία για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας, κατά παντός υπευθύνου.

Όσοι συμμετείχαν στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Σαββάτου είναι υπόλογοι στον κόσμο της Α.Ε.Κ. Είναι υπόλογοι στους παίκτες μας που ιδρώνουν καθημερινά μέσα στα γήπεδα και κάποιοι τους στερούν αυτό που δικαιούνται.

Είναι υπόλογοι σε όλους αυτούς που συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια στην ανύψωση του χάντμπολ της Α.Ε.Κ και του ελληνικού χάντμπολ γενικότερα, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο. Λεφτά που προέρχονται από τον κόσμο της Α.Ε.Κ που στην ουσία διοικεί αυτή την ομάδα και που στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εξακολουθούν να βάζουν το χέρι στην τσέπη και να στηρίζουν με διαρκείας, δωρεές και με αυτοθυσία για την Πρωταθλήτρια ομάδα που μας έχει κάνει όλους υπερήφανους.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:

1)Την διαγραφή των διαιτητών Συρεπίσιου -Μερτινιάν από τους πίνακες διαιτησίας, οι οποίοι αποδεικνύονται επικίνδυνοι για το άθλημα.

2)Την παραδειγματική τιμωρία του παρατηρητή Νικόλαου Κορρέ για την ψευδή συγκατάθεση

3) Την επιστροφή των δελτίων στους αθλητές μας που αποτελούν παράδειγμα ήθους και ουδέποτε έχουν απασχολεί την αθλητική δικαιοσύνη

4) Την ευαισθητοποίηση της ΟΧΕ στα όσα απίθανα συμβαίνουν και προσβάλλουν τους διοικούντες την ομοσπονδία όσο και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα -παρωδία.

Ελέγξτε επιτέλους αυτούς που δυσφημούν το άθλημα και φροντίστε να τους απομακρύνετε άμεσα, πριν καταφέρετε να απομακρύνεται τον κόσμο του αθλήματος και τους λίγους εναπομείναντες παράγοντες που «ματώνουν» για το άθλημα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.»

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?????

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 15 ΝΙΚΕΣ!!!!!

ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ???????

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!!

Anonymous said...

τασούλη το προσπαθείς αλλά δε θα σου κάτσει....έχεις πέσει σε ομάδα με κόσμο και δυστυχώς για σένα τελευταία και με νεύρα...οπότε χαλάρωσε λίγο και άσε τα περίεργα...

Anonymous said...

Τα δεδομένα:
1. Το παιχνίδι κερδήθηκε
2. Είναι η πιο κρίσιμη καμπή του Πρωτ/ματος (ακολουθεί εκτός έδρας ΠΑΟΚ κ.ά. δύσκολοι αγώνες)
3. Οι Μπακαούκας και Βακάλης είναι -κατά τεκμήριο σοβαροί- και όχι γνωστοί ως παραπτωματίες
4. Γνωρίζουν τις επιπτώσεις μίας τέτοιας παραβατικής συμπεριφοράς
5. Μετά από όλα αυτά, εξυβρίζουν τους διαιτητές

Τα -εύλογα- συμπεράσματα:
1. Ή τρελλάθηκαν ή τα "έκαψαν"
2. Ή κάτι άλλο συμβαίνει μαζί τους...

Το ερώτημα είναι "τι συμβαίνει μαζί τους";...

Σε κάθε περίπτωση, αξίζουν εκτέλεσης από το Σωματείο και όχι ανακοινώσεις επαναστατικού και απειλητικού ύφους...

Anonymous said...

i aek exei to video tou agona na mas deiksei? to eide o arvanitis?ti apopsi eixe?

Anonymous said...

no pay no play !!!

Anonymous said...

Ο ΚΟΡΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΗΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΟΧΙ.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.