«Πρώτη» με Κρανάκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πρώτη» με Κρανάκη

Tην πρώτη προπόνησή τους θα κάνουν οι διεθνείς μας σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα, στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας- Αιγάλεω 6.30-8.30μμ κάτω από τις κατευθύνσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη. Αύριο το εθνικό μας συγκρότημα θα έχει διπλή προπόνηση με την πρώτη να πραγματοποιείται το πρωϊ (10-12μμ) στο κλειστό Αγίας Βαρβάρας και την δεύτερη να γίνεται το απόγευμα στο Δαϊς (6-8μμ).  Ο Παύλος Κουτσικόπουλος της ΧΑΝΘ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή λόγω προσωπικού κωλύματος και ως εκ τούτου ως αντικαταστάτης του κλήθηκε ο Στέλιος Δημάκης του ΓΑΣ Κιλκίς.

Τα δυο φιλικά με την Τυνησία θα λάβουν χώρα το πρώτο την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 7μμ στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω (Σιπύλου 16 και Ελ.Βενιζέλου) και το δεύτερο φιλικό το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο κλειστό του Γέρακα 6.45μμ. Η ομάδα της Τυνησίας θα φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη το βράδυ. Την Πέμπτη το πρωϊ θα προπονηθεί στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο φιλικό με την Ελλάδα.

Το έργο του Γιώργου Κρανάκη σε αυτό τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας της εθνικής καθώς και των φιλικών με την Τυνησία, θα υποβοηθήσει ο πρώην διεθνής αθλητής και προπονητής
  Παναγιώτης Μεσσήνης.

Ο διεθνής Βύρων Παπαδόπουλος σχολιάζει: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να στηρίξουμε αυτό το ξεκίνημα. Τα δυο φιλικά με την Τυνησία είναι ένα δυνατό τεστ εν όψει της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2013»

Ο διεθνής Νίκος Ριγανάς τονίζει: « Έχουμε αλλαγή προπονητή, έχουμε μια καινούργια αρχή. Πρέπει να μπούμε στη νέα νοοτροπία που θα μας δώσει ο νέος μας προπονητής. Πρέπει να ξαναβρεθούμε πάλι σε νίκες και πρέπει να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για μια μεγάλη διοργάνωση. Από τους αντιπάλους στην προκριματική φάση επικεντρώνουμε την προσοχή μας στη Βοσνία χωρίς να υποτιμούμε την αξία της Κύπρου».

Ο διεθνής Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: « Εύχομαι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς. Στόχος της ομάδας είναι πάντα είτε με τους παλιούς προπονητές είτε με το νέο προπονητή είτε με τους παλιούς παίκτες είτε με τους νέους παίκτες, η ομάδα να μην μείνει πίσω»

52 comments

Anonymous said...

Θα δούμε και τον Μεσσήνη δηλαδή; Εγώ δεν πάω να δω εθνική, πάω να δω Μεσσήνη assistant coach! Χαχαχα!

Anonymous said...

Στέλιο, φύγε....

Anonymous said...

ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ......
ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.
ΡΕ ΛΕΣ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ;

Anonymous said...

ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΒΟΗΘΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΤΕ..ΟΠΟΤΕ??ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΟΧΕ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..

Anonymous said...

Φίλε δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με τον Μεσσήνη, αλλά δεν έχει καν τα τυπικά προσόντα. Επίσης αν είναι αλήθεια ότι κόβονται λεφτά απο την ανάπτυξη ας κάνει λίγο πίσω στα χρήματα που ζήτησε και πήρε ο Κρανάκης, για να λέμε ότι ουσιαστικά βοηθάει και στηρ´ιζει το άθλημα. Όχι το συμβόλαιο μου εγω και ΆΝΤΕ γειά. Έτσι είναι τα πράγματα κύριε Λαζαρίδη, κύριε Κρανάκη,

Anonymous said...

Έχετε μάθει όλοι να παίρνετε από την πίτα που μοίραζε αφειδώς η ΟΧΕ και τώρα σας ξινίζει ο Μεσσήνης. Από τη στιγμή που είναι επιλογή του προπονητή δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Αυτόν ζήτησε, αυτόν του έφεραν. Ξεχνάς εύκολα φαίνεται ποιοι ήταν το συμβόλαιο μου και άντε γεια. Αν θες πάρε Σωκράτη Σκούφα και Γεωργιάδη που έρχονται και δωρεάν. ΟΥΣΤ

Anonymous said...

ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΧΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΙΛΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ?

ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ ?

ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Β ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ?

ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΟΣΚΟΒΑΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ?

ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ Η ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δ.Π

Anonymous said...

O ΣΥΠΧΕ να πάρει θέση σε ότι αφορά τα προσόντα ( π.χ γυμναστής με ειδικότητα) που τουλάχιστον πρέπει να έχουν όλοι οι Ομοσπονδιακοι.ΔΙκαίωμα του Κρανάκη είναι να διαλέγει όποιον θέλει, νομίζω όμως ότι και ο ίδιος ως πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ πιο παλιά φώναζε για τα προσόντα των ξένων προπονητών .... Αλλα τώρα τίποτα..

Anonymous said...

φιλε Παναγιωτη προχωρα μην ακους κανεναν .αν η ζηλεια ηταΝ ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα και τον ΜΠΑΛΙΤΣ να επαιρνε για βοηθο παλι θα ειχανε να λενε τα παπαγαλακια.ολοι κοπτονται για το καλο του χαντ μπολ πικροχολοι και κακεντρεχοι κανεισ δεν λεει ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑΣ τις δυσκολες αυτες ημερες και χρονια που θα περασουμε ολοι μας τουλαχιστον ας ειναι το αθλημα η ωαση μας για να παρηγοριόμαστε ας αφησουμε αυτα τα παιδια [Κρανακη--Μεσσηνη] να δουλεψουν με ορεξη και χωρι πιεση για να ερθουν καλα αποτελεσματα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Anonymous said...

Καλή επιτυχία Γιώργο - Παναγιώτη!

ΓΜ

Anonymous said...

10.30 gia ton messinako mou fairneis.
ti na pei re xamene o panagiotakis sto gipedo kai ti na kanei
edo me tis klotsies ton edioksan apo ton ioniko . mallon gia parea ton pire o giorgos .

Anonymous said...

re afiste ton anthrwpo isixo..deite tin douleia pou tha kanoun k oi 2 tous kai meta tous krinoume oloi..ti einai ayto to pragma?o kathe pikramenos na krazei..imarton pia..ftanei..alla gia ayto mia zwi tha eimaste handballaki..otan krazoume o enas ton allon pos tha pame mprosta?

Anonymous said...

ΔΙΑΒΑΣΕ 10.45
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ
Η ομάδα χάντμπολ του ΙΩΝΙΚΟΥ Α.Σ.Ν.Φ οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη για την κατ' επανάληψη απαξίωση της ομάδας από την αδιαφορία των Διοικούντων.Από το καλοκαίρι μας διαβεβαιώνουν ότι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 θα εξοφλήσουν τις οφειλές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου(2-3μήνες).Μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις αυτές αλλά δεν έχουν πληρώσει κανένα μήνα από τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας.Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η φυγή των ξένων παικτών και του προπονητη Παναγιώτη Μεσσήνη,με αντίκτυπο στην αποδυνάμωση της ομαδας.Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας αυτής αποφασίζουμε πως θα δώσουμε το παρών στους αγώνες του πρωταθλήματος και θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν για να παραμείνει η ομάδα στη κατηγορία.Γνωστοποιούμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σεβόμενοι τους εαυτούς μας και την αξιοπρέπειά μας.

Anonymous said...

kali epitixia panagioti messini efxome oti kalitero ... xerome poli k s axizoun ola afta eise exeretikos proponitis k anthropos...
kali epitixia...

Anonymous said...

10:02 μ.μ. επειδη κανενας απο αυτους που αναφερεις δεν προκειται να βγει να σου απαντησει θα σου πω εγω ορισμενα πραγματα. καταρχην δεν ηταν, δεν ειναι και δεν θα ειναι μονο αυτοι με τετοια συμβολαια στην ομοσπονδια. δευτερον, τα χρηματα που κερδιζουν, μην πηγαινοντας στην οργανικη τους θεση ειναι πολλα παραπανω απο αυτα που ισως παιρνουν και οι πρωτοι προπονητες στις εθνικες (ανδρων-γυναικων). τριτον, θα συμφωνησω μαζι σου οτι ο δευτερος προπονητης ειναι επιλογη του πρωτου και πρεπει να γινει αποδεκτο απο ολους. ο σεφερτ διαλεξε τον αρβανιτη κα ο ρεχαγκελ τον τοπαλιδη. και τελος, εχεις δει το συμβολαιο του μεσσηνη?

Anonymous said...

oraia filika.. ta exoda poios ua ta plhrosi?h aytoi poy exoyn na pernoyn ti ginetai...avte na doyme ti ua ginei

Anonymous said...

Πάμε από την αρχή... Ο Μεσσηνάκος θα είναι πάντα μικρός Μεσσηνάκος και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο τον επέλεξε ο Κρανάκης, γιατί δεν θέλει καπελώματα ο Γιωργάρας.
Το λάθος του Κρανάκη είναι ότι σε αντίθεση με τους προηγούμενους βοηθούς του (Σαΐτη, Στραβομύτη) που ήταν μεν άφωνοι, αλλά ήταν χρυσά παιδιά στον χαρακτήρα, σε αντίθεση λοιπόν με αυτούς ο Παναγιωτάκης είναι πολύ πονηρός και υποβρύχιος τύπος, νομίζω ότι ο Γιώργος την πάτησε αυτή τη φορά, αλλά αυτό θα το δείξει ο καιρός...
Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο παραπάνω που είπε ότι ο Κρανάκης -που τόσο ασχολούταν με τα τυπικά προσόντα των προπονητών- πως θα δικαιολογήσει την απόφασή του να πάρει μαζί του έναν εμπειρικό βοηθό; Τα μύρια όσα έχει πει ο Γιώργος για τους ξένους, για τους εμπειρικούς, έχει κάνει καταγγελίες σαν πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών, και τώρα τα κάνει γαργάρα.
Εσύ δεν ήσουνα Γιώργο όταν ήταν να πας στον Πανελλήνιο που έθαβες τους προκατόχους σου γιατί ήταν εμπειρικοί; Ο Παναγιωτάκης τώρα δηλαδή τι είναι;

Anonymous said...

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ) ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ? ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΣ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ(?) 15 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΜΙΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΕΦΕ.ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΕΣ -ΓΟΝΕΙΣ -ΤΥΧΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Η ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ-ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ.ΑΠΟΡΙΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΠΧΕ..ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΓΑΛΛΟΥΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΝ.ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ( ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ) ΓΑΡΓΑΡΑ.

Anonymous said...

"Μέσα στην χλίδα οι .."κουρεμένοι" στις Βρυξέλλες"
~~~~~~~~~~~~~~
Από την αρχή του χρόνου ο Γιώργος Παπανδρέου έχει επισκεφτεί τις Βρυξέλλες πολλές φορές. Τρεις ήταν ως τώρα οι τακτικές σύνοδοι, μια την 21 Ιουλίου, άλλη μια - παρατεταμένη - η τελευταία, Αθήνα- Βρυξέλλες είναι για τον Πρωθυπουργό και το πολιτικό ρεπορτάζ που τον ακολουθεί δρομολόγιο ρουτίνας.

Ο Πρωθυπουργός δεν ταξιδεύει μόνος.
Ουκ ολίγοι παρατρεχάμενοι τον ακολουθούν. Ο Παπανδρέου παίρνει και διάφορους συμβούλους – διαβάζοντας προσεκτικά τα ρεπορτάζ μάθαμε ότι στις Βρυξέλλες ήταν και ο Τζόφρι Ζακς, το νέο αστέρι ανάμεσα στους οικονομικούς συμβούλους του Γιώργου. Ως εδώ καλά, Το πρόβλημα είναι ότι η αποστολή καταλύει κάθε φορά στο Conrad.

Για όσους ξέρουν από Βρυξέλλες πρόκειται για το πιο λουσάτο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, το πιο φημισμένο - και ακριβό - από τα πεντάστερα.
Όχι δεν...λέμε να πάει ο Πρωθυπουργός σε ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας. Αλλά ότι πιο ακριβό και πιο πολυτελές διαθέτουν οι Βρυξέλλες για τον ηγέτη μιας χρεοκοπημένης χώρας και τους παρατρεχάμενους του όπως και να το κάνουμε είναι πρόκληση.

Υπάρχει κανένας λόγος ο τελευταίος παρατρεχάμενος της αποστολής να διανυκτερεύσει σε δωμάτιο 45 τετραγωνικών-τόσο είναι τα μικρότερα δωμάτια στο Conrad, μια ματιά στην ιστοσελίδα του θα πείσει και τους πιο δύσπιστους, ενώ υπάρχουν τόσα ξενοδοχεία εκεί κοντά στην Avenue Louise; Άσε που ούτε το γυμναστήριο ούτε το ιντερνέτ είναι δωρεάν, στοιχίζουν έκαστο, 25 ευρώ την ημέρα επιπλέον.

Βεβαίως μιας και είμαστε καλοί πελάτες, μπορεί να μας κάνουν και καλές τιμές. Όσο καλές τιμές όμως και αν κάνει ένα ξενοδοχείο με τιμή πόρτας άνω των 300 ευρώ το φθηνότερο δωμάτιο, τα ποσά που μαζεύονται είναι γιγαντιαία, αν λάβει μάλιστα κανείς υπ’ όψη του και το μέγεθος της αποστολής. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι τον περασμένο Μάρτιο, οι Έλληνες είχαν κλείσει δύο ορόφους. Και αν μαζέψει κανείς τα ποσά από τον Δεκέμβρη του 2009 ως σήμερα, ισοφαρίζουν και με το παραπάνω τις περικοπές στους μισθούς των διπλωματικών υπαλλήλων τα τελευταία δύο χρόνια.

Μια χώρα που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και υποτίθεται καίγεται για οικονομία δεν στέλνει τον Πρωθυπουργό της στο Conrad. Όχι τουλάχιστον στις Βρυξέλλες, όπου είναι σε θέση να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι χωρίς διόλου έκτακτα, είναι εκεί 4 φορές το χρόνο. Οργανώνει λοιπόν κάτι οικονομικό. Προφανώς όμως συνηθίσαμε στο Conrad, έτσι μάθαμε. Και η μόνη μας ελπίδα να κλείσει αυτή η πληγή στα δημόσια οικονομικά είναι να πάρει το ίδιο το ξενοδοχείο σοβαρά τη χρεοκοπία και να μην δίνει δωμάτια στην ελληνική κυβέρνηση ή να ζητάει εξόφληση με το κλείσιμο της κράτησης…

ΥΓ. Ανάλογης πολυτέλειας είναι και το ξενοδοχείο όπου έγινε η Σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Κρήτη.
Αλλά εκεί, πλήρωνε η Διεθνής…ΠΑΣΟΚ

Anonymous said...

Καλή επιτυχία. Αλλα ρε Κρανάκη τώρα που αλλάξανε οι καιροί μπορεί να καταλάβεις το λάθος να τα χώνεις σε Σεφερτ συνεχώς.

Anonymous said...

Αυτό που έγραφε σε αναφορά του ο Τζορτζ Χόρτον, Αμερικανός πρόξενος στη Σμύρνη το 1922,
νομίζω πως αντικατοπτρίζει τέλεια το τι συμβαίνει:

«Είναι απίστευτο, οι Έλληνες πολιτικοί είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν την ίδια τους την πατρίδα, προκειμένου να μείνει το κόμμα τους στην εξουσία έστω και μια βδομάδα παραπάνω”.

Τζιμης said...

δεν ειμαι σιγουρος ποσους χωραει το ελικοπτερο της διαφυγης,απο το σουργελισταν

Πανουσης

Anonymous said...

Τα νυχακια τω υπαλληλων μονο μην πειραξετε και τους αλλους που ασχολουνται με τα φλεγοντα ζητηματα του ελληνικου χαντμπολ στην οχε και οτι αλλο θελετε κανετε.
Υπαρχει μια ΟΧΕ για να συντηρει τους υπαλληλους πλεον.
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

Υ.Γ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ

Anonymous said...

ΣΥΠΧΕ, κύριε Βαρελτζή, ο Μεσσήνης έχει τα τυπικά προσόντα ομοσπονδιακού; Τι επαγγέλεται; Τι προπονητικά χαρτιά έχει; Ή θα δηλώνετε σαν συνοδός-φυσιοθεραπευτής-διερμηνέας όπως άλλοι συνάδελφοί του σε πάγκους διαφόρων ομάδων; Κρανάκη εσύ δεν καταφερόσουνα εναντίον των εμπειρικών μη γυμναστών; Τον τιμάς τον κλάδο σου με τις επιλογές σου... Κρίμα για την σχολή που έβγαλες.

Anonymous said...

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ.Ο κ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Anonymous said...

εναρξη πρωταθληματων εδω και τωρα.ελπιζω η παρελαση να σας εχει γινει μαθημα μιας και αν δεν αρχισουν οι αγωνες το φασκελο και το κραξιμο θα παει συννεφο

Anonymous said...

i k.xristina stin topiki tis ksanthis ti kanei kai pairnei 1500 kathe mina ?
i alli stin patra ti kanei ? kai toses alles .

Anonymous said...

βαφουν και ξεβαφουν τα νυχια τους

Anonymous said...

DEN SIMFONO ME TO VAFOUN KE KSEVAFOUN TA NIXIA TOUS. KE LETE KE MALAKIES.AFOU DEN EXOUN NIXIA APO TO POLI KSISIMO TA EKSAFANISAN.

Anonymous said...

λοιπον: το κομμαντο SIMOS παιρνει πρωτοβουλιες και ολα αλλαζουν!
σαν τον ΤΣΑΚΑ-ΤΣΑΚΑ ΝΩΡΙΣ ενα πραμα

σε καθε αγωνα που θα γινεται,θα στελνει απο ενα κιβωτιο ΚΑΪΡ !

οι κοπελλες της ΩΧ-ΕΕΕΕ θα διαφημιζουν τοματακια ομοσπονδιας και θα εκτελουν χρεη τσιρλιντερς στα ημιχρονα και στα ταϊμ

συναπτει συμβολαιο συνεργασιας με την SIRINA για την προωθηση του αθληματος

για την τηλεοπτικη μεταδοση των αγωνων ηδη εχει συμφωνησει με γνωστη εταιρια απο το KOLYVAUNT

προτεινεται επισης οι ομαδες να κατεβαινουν με τα παιδικα,ωστε με μια μετακινηση να γινονται τρεις αγωνες:παιδικου,εφηβικου,ανδρικου !

idioφυες !!

Anonymous said...

πάλι καλά που δεν χάνουμε το χιούμορ μας.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ. το άθλημα δεν σας εχει καμία ανάγκη- μονο βαλτε τις ομάδες να παίξουν.κατα τα άλλα μας είστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΔΑΙΜΩΝ said...

Απλως παριστανται και τρεφονται με τα ονειρα του αθληματος !

Anonymous said...

O Αρβανίτης την εποχή του Σέφερτ ήταν πτυχιούχος φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακό και πολύ μεγαλύτερη προπονητική εμπειρία από τον Μεσσήνη. Επίσης, η ίδια ομοσπονδία πριν από λίγο καιρό απέρριψε πρόταση συμβούλου να αναλάβει ο Μεσσήνης καθήκοντα προπονητή εθνικής κορασίδων ή νεανίδων με το αιτιολογικό ότι είναι εμπειρικός προπονητής (πολύ πέραση έχει τελικά σαν προπονητής ή....). Και εντέλει ο ΣΥΠΧΕ είναι απλά ένας φορέας επιμόρφωσης ή το συνδικαλιστικό όργανο των προπονητών. Επιβάλλεται να πάρει θέση!

Anonymous said...

ΡΕΕ ξυπνατε ο Μεσσηνης θα ειναι ο αι-φερ και τιποτα αλλο.
ΣΑΙΤΗΣ-ΣΤΡΑΒΟΜΗΤΗΣ-ΜΕΣΣΗΝΗΣ ολοι καλα παιδια,ΤΥΧΑΙΟ ?.Τισχεση εχει για το αν ειναι εμπειρικος αφου εχει χαρτι σχολης προπονητων απο ΓΓΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΖΟΣ?
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΝΙΑΟΥΡΙΣΕ ΤΟΤΕ!

Anonymous said...

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ. ΑΛΛΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ κλπ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ 5 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΟΧΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΟΝ 10 ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΓΓΑ ,ΕΑΝ ΕΧΕΙ 25 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝ ΔΕΚΑ ΜΙΣΘΟΥΣ . Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΑΡΤ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ . ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔ ΜΕ 40 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠ ΜΕ 200 ΣΩΜΑΤΕΙΑ.Η ΓΓΑ ΕΔΩΣΕ(και μονο για αυτο ) ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠ/ΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011.
ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΕ 20-25 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΣ 8/11ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ.

Anonymous said...

ksypnate ligo re.... edw o kosmos kaigetai k dn kseroume ti mas ksimerwnei k kathomaste k asxoloumaste kat' ayton ton tropo me to handballaki??? einai dynaton???? athlitis omadas A1...

Anonymous said...

EPISIMI APADISI STO AN THA KSEKINISOUN TA PROTATHLIMATA

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΡΕ ?
ΕΔΩ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΤΛ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ?
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ .

Anonymous said...

10.19 ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ !

Anonymous said...

Ο ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΠΗΚΕ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ.

Anonymous said...

1.26 MΠΡΑΒΟ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ,ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Anonymous said...

Na to kleisoume to TEFAA afou oi ptyxiouxoi ekseidikeumenoi gymnastes den douleuoun pou8ena, kai douleuoyn oi diaforoi dimosiosxesites kai gluftadoroi.

Kranaki den eisai amoiros eu8ynwn, esy epelekses ton Messini, krima giati kapote kataferosoun enantion twn praktikwn proponitwn.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΔΩ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΑ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Anonymous said...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΠΧΕ ΚΑΙ ΠΣΑΧ.ΤΟ HANDBALL ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΣΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η Α1 ΑΝΔΡΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ,ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ.ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.ΑΑΑΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΑ DVD.. SLOYRRRRRRRP

Anonymous said...

1. Ένας από τους εξέχοντες αθλητές του χάντμπωλ με πολύ μεγάλη εμπειρία και πληθώρα τίτλων
2. Διαθέτει τα τυπικά προσόντα
3. Έχει προπονητική εμπειρία
4. Έχει εργασθεί σε οργανωτική θέση
5. Τον θέλει ο Α! προπονητής
6. Τον θέλει ο εργοδότης του στου οποίου το μαγαζί δουλεύει

Εσάς ποιος σας απηύθυνε το λόγο και ποιος σας ρώτησε;...

Ποιος σας είπε ότι η προπονητική αποτελεί μονοπώλιο των ΚΦΑ;... Αν έτσι θα θέλατε, θα πρέπει να αλλάξετε πρώτα το Νόμο...

Αφήστε που και όλοι σας είστε παράτυποι γιατί δεν διαθέτετε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τύπου EHF, όπως επιβάλλουν οι Οδηγίες της ΕΕ (θέμα στο οποίο ο ΣΥΠΧΕ θα έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλίες - να δω, όομως, πόσοι θα κατόρθωναν να παρακολουθήσουν τέτοια σχολή και, τελικώς, να αποφοιτήσουν...).

Θέλετε να μας πείτε πόσα χρόνια κάνατε να πάρετε πτυχίο (οι περισσότεροι) και με τι βαθμό;...

Anonymous said...

Και γλύφει και καλά...! αυτό γιατί δεν το ανέφερες στα προσόντα του;

Anonymous said...

Αυτό είναι και το πρόβλημα ρε 11,00πμ:

Το 5: Τον θέλει ο Κρανάκης

Το 6: Τον θέλει και ο εργοδότης

Δηλαδή όλοι συμφωνήσανε...

Γι αυτό είναι ξεφτίλα η κατάσταση φιλαράκι του Μεσσήνη, γιατί ο Παναγιωτάκης (από εκεί που του δίναν - δεν του δίναν κάτι παιδικά), τώρα παρουσιάζεται σαν γνώστης και προπονηταράς... Όποιος θέλει ας το φάει το παραμύθι, εγώ δεν θα πάρω...

Anonymous said...

RE MAGKES DEN LETE PALI KALA POU DEN PIRE GIA FRONTISTI KANAN POLYZO MIAS POU PIRE KAI TIN APOSPASOULA TOU ??
ALLOSTE TO PALIKARI MAKRIA ITAN (STIN DIATHESI KAPOIAS ATHINAS )
KAI TORA APERISPASTOS MPOREI NA SYNEXISEI TO THEARESTO ERGO TOY KOUVALITI VAFON NYXION GIA TIS KOPELES EKEI KATHOS KAI AMETRITON TSOUGRANON GIA TO SYNEXES KSISIMO.

Anonymous said...

Θα απαντώ σε κάθε επιχείρημά σας και δεν θα ακολουθήσω κανέναν σε μηδενιστικές λογικές, καφενειακές αντιπαραθέσεις, υβρεολόγιο και πεζοδρόμιο.

Δε μπορείτε να απαντήσετε σε κανένα επιχείρημά μου για μία σειρά από -σοβαρούς- λόγους:
1. Σας ξέρω πολύ καλά γιατί με μερικούς ήμουν συμφοιτητής (πολύ παλιά),
2. άλλους σας είχα φοιτητές,
3. άλλους μαθητές σε Σχολές Προπονητών και
4. άλλους συμμετέχοντες ως επιμορφούμενους σε διάφορα σεμινάρια.
5. Αρκετών έχω, ακόμη, τα γραπτά

Άρα, είμαι σε θέση να ξέρω άμεσα το ποιόν κάθε ενός, τον χαβαλέ που έκανε στην Ειδικότητα, τα μαθήματα που πέρασε μετά από άπειρα παρακάλια και μετά από επανειλημμένες εξεταστικές, τις απουσίες που εκλιπαρούσε να του χαρισθούν, τους βαθμούς του σε κάθε μάθημα, τις παρακολουθήσεις του στα σεμινάρια και τις Σχολές...

Και ναι, συμφωνήσανε όσοι είναι άμεσα εμπλεκόμενοι κι έπρεπε να συμφωνήσουν. Να τους συγχωρείτε που δεν έκαναν δημοψήφισμα διά περιφοράς σε καφετέριες, γήπεδα, πλατείες και παραλίες... Άλλωστε, όσοι είστε παράγοντες, έχετε δικαίωμα ελέγχου της Διοίκησης στις εκλογές.

Ο αθλητισμός και η πολιτική είναι οι μόνοι δύο τομείς της ζωής όπου η επιτυχία κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Για πείτε μου, λοιπόν, "σημαιοφόροι" του Γυμναστικού κλάδου, πόσοι είστε μέλη των επαγγελματικών/συνδικαλιστικών φορέων σας (της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος) και τι έχετε κάνει εσείς και οι προαναφερόμενοι φορείς για την υπεράσπιση της -άτοπης- θέσης για την επιδιωκόμενη αποό εσάς (και αρκετούς άλλους σε άλλα αθλήματα) μονοπωλιακή εκμετάλλευση του χώρου της προπονητικής από τους ΠΦΑ;... Πότε, ποιοι και πού αγωνισθήκατε για να πείσετε για το "δίκαιο" του αιτήματός σας;.. Πείτε μας για να σας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Πόσοι είστε μέλη του άλλου συνδικαλιστικού/επαγγελματικού σας οργάνου (ΣΥΠΧΕ) και -μέσω αυτού- να διεκδικήσετε την "αποκλειστικότητα" που θέλετε για τους εαυτούς σας;... Κι αν δε θέλετε να συνυπάρχετε στον ΣΥΠΧΕ με τους "εμπειρικούς" (άλλος άτοπος όρος) γιατί δεν προχωρήσατε στη δημιουργία ενός "καθαρού" φορέα και -μέσω αυτού- να διεκδικήσετε το "δικαίωμα" να είστε οι μοναδικοί συνομιλητές φορέων και προσώπων;...

Anonymous said...

Χαλάρωσε βρε Γιώργο. Σου πειράξανε το τεκνό σου. Άντε να χαθείς!!

Anonymous said...

Δεν υπάρχει διάλογος 8:04 γιατί δεν υπάρχουν αγαθές προθέσεις. Ποτέ δεν υπήρξαν. Στο χάντμπωλ κάθε ομάδα, κάθε παράταξη και κάθε ένας ενεργεί ιδιοτελώς και πολλές φορές όχι μόνο υπέρ του στενού τους συμφέροντος αλλά εναντίον του γενικότερου, την ώρα που την ώρα που οποιαδήποτε λογική και ανιδιοτελής άποψη πνίγεται από τις "κραυγές" των δήθεν...

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΗΚΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΕΣΕΙς ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ (ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ. ΝΑ ΣΑς ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ)ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ......ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΖΗΤΩ Ο ΑΛΙΚΑΚΟΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ)
ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΛΑΣ