Δύο σημαντικές απουσίες η Ορμή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δύο σημαντικές απουσίες η Ορμή

Με δύο σημαντικές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της Ορμής Λουξ, ενόψει των αναμετρήσεων με την ουγγρική Ντέμπρετσεν για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων που θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στην ουγγρική πόλη.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης η Κατερίνα Βαφειάδου υπέστη κάταγμα στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού της χεριού και σύμφωνα με τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε η αθλήτρια και της τοποθετήθηκε νάρθηκας, θα επανέλθει στις προπονήσεις μετά από ένα μήνα.

Από τις προπονήσεις της Ορμής Λουξ απουσιάζει επίσης και η
  Χριστίνα Ανθίτση, η οποία και ενώ βρισκόταν με την Εθνική Ομάδα, αποχώρησε για το Διδυμότειχο λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος υγείας. Η Ανθίτση δε θα ακολουθήσει την αποστολή των «λεαινών» στην Ουγγαρία.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη, με τον προπονητή των λεαινών, Μπόρις Τσουρλέφκσι να δηλώνει: «Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι οι αθλήτριές μου βρίσκονται σε καλή κατάσταση μέσα από τα δυνατά φιλικά παιχνίδια με την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας. Οι απουσίες των δύο νεαρών αθλητριών θα είναι σημαντικές γιατί τον τελευταίο καιρό ήταν σε πολύ καλή κατάσταση».

Η αποστολή της Ορμής Λουξ που θα αποτελείται από 18 άτομα, θα αναχωρήσει την Τετάρτη τα μεσάνυχτα από την Πάτρα για το «Ελ. Βενιζέλος» από ‘που θα πετάξει για Βουδαπέστη.

No comments