«Έχουμε τον πρώτο λόγο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Έχουμε τον πρώτο λόγο»

Από www.aek-live.gr

Αντίστροφα μετρούν πλέον στις τάξεις της ομάδας χάντμπολ της  ΑΕΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τηνOCI Lions στο κλειστό του Λαυρίου. Όλες αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Αρβανίτης φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για να εμφανιστεί πανέτοιμη στο αυριανό ματς. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έχει μελετήσει τον τρόπο παιχνιδιού των Ολλανδών και έχει ενημερώσει ήδη τους παίκτες του σχετικά με τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία των «λιονταριών», δίνοντας έμφαση στα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν. Η OCI Lions είναι μια νεανική ομάδα με τα θετικά και τα αρνητικά τα οποία συνεπάγονται. Η ΑΕΚ θα εκμεταλλευτεί την εμπειρία της χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερης προσοχής. Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Γιάννης Αρβανίτης με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας χάντμπολ αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο της ομάδας του, τονίζοντας πως η ΑΕΚ έχει μεν τον πρώτο λόγο αλλά οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι. Όπως όλα τα ευρωπαϊκά ματς έτσι και αυτό, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια καθώς στόχος της ΑΕΚ δεν είναι απλά η νίκη αλλά ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στον επαναληπτικό της Ολλανδίας.

«Το καλύτερο μας εαυτό»
Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε χαρακτηριστικά για το αυριανό ματς: «Η αντίπαλη ομάδα είναι μια νεανική ομάδα με μέσο όρο  ηλικίας 21-22 χρόνια. Πιστεύω πως θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα για την ομάδα μας. Σε κάθε περίπτωση τα ευρωπαϊκά παιχνίδια απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή». Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώνεται σήμερα με μια απογευματινή προπόνηση με τον τεχνικό της ΑΕΚ να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του. Να θυμίσουμε πως σήμερα φτάνει στην Αθήνα και η αποστολή της Ολλανδικής ομάδας όπως επίσης και οι διαιτητές της αναμέτρησης, ενώ το βράδυ η διοίκηση θα παραχωρήσει δείπνο στο Μικρολίμανο στην αντίπαλη αποστολή. Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου οι «Ενωσίτες» δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να βρεθούν στο πλευρό των Πρωταθλητών. Μπορεί το Λαύριο να είναι αρκετά μακριά ωστόσο η απόσταση δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τους «κιτρινόμαυρους» που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο. Τα εισιτήρια και σήμερα διατίθενται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ενώ αύριο θα πωλούνται έξω από το «κλειστό».
Η ΑΕΚ εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί όλους τους φίλους να δώσουν το παρών στο Λαύριο: «H AEK προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους Ενωσίτες το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 στο Κλειστό του Λαυρίου για να υποστηρίξουμε μαζί τις προσπάθειες των παιδιών μας του χάντμπολ στην Ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Ολλανδική Lions. Τα εισιτήρια τιμώνται 10 Ευρώ και επειδή η ζήτηση είναι ήδη μεγάλη διανέμονται από τα γραφεία της ομάδας μας από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 καθημερινά (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια,             210 2584583      .) Παρακαλούμε τους φίλους της ΑΕΚ να έρθουν όσο πιο νωρίς γίνεται στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξης της αναμέτρησης για να εξασφαλίσουν την είσοδο τους, λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων»

No comments