ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Στο Άργος 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα το Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας το οποίο διοργανώνουν η ΚΕΔ/ΟΧΕ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο, και ο Δήμος Άργους με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο.

Στο Σεμινάριο θα συμμετέχουν 110 διαιτητές και παρατηρητές και θα διδάξουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας και οι λέκτορες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ΕΗF) Σωτήρης Μίγκας και Γιάννης Μεϊμαρίδης.

Ο Θανάσης Νικολίτσας σχετικά τονίζει: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στόχος είναι να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το σεμινάριο διαιτησίας. Ευχαριστώ την ΟΧΕ την Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο και το Δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο για την συμβολή τους στη διοργάνωση του σεμιναρίου».

7 comments

Anonymous said...

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!1 ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

o meimaridis einai lektoras sti sala???

Anonymous said...

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .ΜΟΝΟ ΑΜΜΟ

Anonymous said...

παντως 5.16 στο site της οχε λεει οτι τα τεστ θα βιντεοσκοπηθουν ,επειδη ετσι ζητησε η EHF , τωρα αν θα γελασουμε ή οχι .....

Anonymous said...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΧΗΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ.
ΠΑΙΔΙΚΟ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, ΤΕΛΙΚΑ) ΤΩΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΠΟΥ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

Anonymous said...

Αυτό είναι πολύ Ελληνικο "Ο ΜΠΆΡΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ"

Anonymous said...

KANENA FRAGKO GIA TOYS DIAITHTES THA PESEI STHN PEINA MAS EXETE XRWSTATE POLLA....!!!!!