Προετοιμάζεται ο Φίλιππος, 1/9 αναλαμβάνει ο Μάντζος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προετοιμάζεται ο Φίλιππος, 1/9 αναλαμβάνει ο Μάντζος

Ο νέος επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας Αντώνης Κορωνάς δήλωσε: «Η εικόνα που δίνουν οι 32 αθλητές από την κατηγορία παίδων μέχρι την κατηγορία ανδρών στην κοινή προετοιμασία που γίνεται στο στίβο και στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Μακροχωρίου Δημήτριος Βικέλας είναι εξαιρετική. Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας αυτής θα επιλεγούν οι 22 αθλητές που θα ενταχθούν στην πρώτη ομάδα. Το συντονισμό της προπόνησης έχουν οι προπονητές των μικρών ηλικιών του Φιλίππου, Τάσος Χατζηπαρασίδης Απόστολος Δέλλας, Παναγιώτης Σαράφης και Νίκος Κούγιας.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως δεχθήκαμε κρούσεις από παίκτες άλλων ομάδων που επιθυμούσαν να ενταχθούν στον Φίλιππο για να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια. Παρόλαυτα εμείς φροντίσαμε ώστε η ομάδα να αποτελείται από Βεροιώτες, μαζί τους προπονείται και ο Ντομπρόκοβιτς , τον οποίο αντιμετωπίζουμε ως Βεροιώτη.

Περιμένουμε την 1η Σεπτεμβρίου το Νίκο Μάντζο να αναλάβει τα καθήκοντά του ως προπονητής με τη συνεργασία και όλων των τεχνικών των μικρών ηλικιών, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την ΟΧΕ.Ο Νίκος Μάντζος είναι τελειομανής και εργασιομανής και είμαι βέβαιος πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε αυτή μας την προσπάθεια»

1 comment

Anonymous said...

Καλή δουλειά Νίκο!!!!
Πιστεύω ότι είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορείς να βάλεις ξανα τον Φίλιππο σε τροχιά ανάπτυξης και ελπίδας. Τα μάτια μας στο μέλλον!!!