Δεν άντεξε η Εθνική νέων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεν άντεξε η Εθνική νέων

Την ήττα με 23-20 από την Βραζιλία γνώρισε η Εθνική νέων στο κλειστό της ΧΑΝΘ για τις θέσεις 9-16 του 18ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν φανερά καταβεβλημένο σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά από τον τρόπο με τον οποίο έχασε από την Τυνησία στην φάση των «16» του θεσμού και έτσι δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του ματς να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Πλέον η Ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί για τις θέσεις 13-16 με αντίπαλο αρχικά τη Ρωσία την Τετάρτη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσαβδαρίδης ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Γιαννόπουλο, Κόντη, Κουρουμλίδη αντί των Νικολαϊδη, Τζηρά, Ζαμπούνη. Η Εθνική κατάφερε να προηγηθεί 5-3 στο 6:40 και 7-6 στο 13:22 με προσπάθειες κυρίως του Κουτσικόπουλου. Οι Βραζιλιάνοι έκαναν την αντεπίθεση τους και με 3-0 σερί πέρασαν μπροστά 7-9 στο 16:00, ενώ σε εκείνο το σημείο έγινε άλλη μια αλλαγή με τον Δελημήτη να παίρνει τη θέση του Λοϊζου κάτω από τα δοκάρια. Η «Σελεσάο» διεύρυνε την διαφορά στα 4 γκολ (8-12, 9-13) στο 23:24 και το 27:54 και το ημίχρονο έκλεισε με 11-13 υπέρ της. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική έπαιξε με την βασική της σύνθεση, αφού επέστρεψε ο Λοϊζος, ενώ στον αγώνα μπήκαν οι Ζαμπούνης, Τζηράς και Νικολαϊδης. Το 11-14 στο 31:50 έγινε 14-14 στο 36’Απο εκείνο το σημείο μέχρι και το 17-17 (42:40) οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ- γκολ. Σε εκείνο το σημείο οι Βραζιλιάνοι κάνουν ένα 3-0 σερί και να φτάνουν στο 17-20 (48), διαφορά που έφτασαν στο +4 (18-22) στο 52’ με την Ελληνική ομάδα να έχει κακές επίλογές στην επίθεση και πολλά τεχνικά λάθη, που συνολικά έφτασαν 21 τον αριθμό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Εθνική πέτυχε μόνο δύο γκολ και ήταν αναμενόμενο να μην καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι, ενώ ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας Αντρέι Φαγούντες είχε πολύ καλή απόδοση με 17/37 αποκρούσεις (45,9%).

ΕΛΛΑΔΑ- ΒΡΑΖΙΛΙΑ 20-23
Τα δεκάλεπτα: 5-3, 8-10, 11-13 (ημχ), 15-16, 18-20, 20-23

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσαβδαρίδης): Λοΐζος, Αρβανιτίδης 1, Τζηράς 2, Γιαννόπουλος 2, Παπαδιονυσίου 2, Κοκτσίδης, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης, Τάτσης, Γρηγοριάδης, Κουτσικόπουλος 4, Κουρουμλίδης 2, Δελημήτης, Κανδύλας 3, Ιωαννίδης 2, Κόντης 1.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Σέρχιο Ορτελάν): Ντος Σάντος, Ντίαζ 1, Περέλα 4, Ντα Σίλβα , Ροσόνι 1, Ντε Σόουζα 4, Γκάμα 4, Κάμπος 5, Ντε Λίμα, Ντε Φρέιτας Φελίπε, Σάντος, Φαγκούντες, Ντε Φρέιτας Γουέσλεϊ 2, Κρεστάνα 1, Ντε Κάστρο 1, Σίλβα.
Παρατηρητές: Πολαντένκο (Ρωσία)- Λούκιτς (Κροατία)
Διαιτητές: Κρίτσεν- Μακχλουφ (Τυνησία)
Δίλεπτα: 4-2 Πέναλτι: 1/3-2/3

Τσαβδαρίδης: «Τιμωρήσαμε τους εαυτούς μας»

Η Ελλάδα δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την ήττα από την Τυνησία στη φάση των «16» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων, κάτι που παραδέχτηκε ο Κώστας Τσαβδαρίδης. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, παίκτες και προπονητές δήλωσαν τα εξής:

Σέρχιο Ορτελάν (προπονητής Βραζιλίας): «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέραμε σήμερα ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Ελλάδα αλλά γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο αυτό. Είδαμε χθες την Ελλάδα κόντρα στην Τυνησία. Τώρα θα συνεχίσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Κώστας Τσαβδαρίδης (προπονητής Ελλάδας): «Σήμερα πολλές φορές στον πάγκο αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω τον αγώνα, να ανοίξω τα χέρια μου και να τους βάλω στην αγκαλιά μου. Μείναμε στον χθεσινό αγώνα. Σήμερα δεν μπήκαμε σε καμία στιγμή στο παιχνίδι, δεν ασχολούμασταν με το παιχνίδι, ήμασταν θυμωμένοι, τιμωρούσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε ανάγκη από ξεκούραση στο μυαλό. Δεν πιέσαμε τους αθλητές, γιατί καταλαβαίναμε την ψυχική τους κατάσταση.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι αθλητισμός και να περνάμε γρήγορα τις άσχημες στιγμές. Πριν ένα μήνα δεν ξέραμε καν πώς θα πάμε στο πρωτάθλημα και τώρα είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν φτάσαμε στους οχτώ. Είναι πολύ σπουδαίο επίτευγμα. Δεν πρέπει να τιμωρούμε τους εαυτούς μας. Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε αυτά τα 20 παλικαράκια που φώναζαν συνέχεια, πέρα από τον υπόλοιπο κόσμο, που δεν μας παράτησαν ούτε μία στιγμή.

Η νοοτροπία αλλάζει όταν έρχεσαι σε επαφή με καλές νοοτροπίες. Χρειαζόμαστε επαφή σε ετήσια βάση με μεγάλες δυνάμεις, που έχουν παιδεία πάνω στο χάντμπολ, για να μπορέσουν να δουν να συγκρίνουν και καιρό με τον καιρό να ανταποκρίνονται.

Όταν ψάχνεις να βρεις τέτοια παιχνίδια είναι κρίμα μετά να τα παρατάς. Αν σήμερα είχαμε δικαιολογία από την επόμενη μέρα για την εμφάνισή μας, από αύριο δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία κα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε άλλη εικόνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε την εικόνα που είχαμε δημιουργήσει και να μην την χαλάσουμε.

Δεν μπόρεσα να τους αλλάξω τα μυαλά σήμερα. Ο καθένας από μόνος του πολεμάει να βρει τα ψυχικά αποθέματα, να αντεπεξέλθει. Σκοπός μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπήρχαν σημεία στο παιχνίδι που ντρεπόμουν τα δέκα πιτσιρίκια που ήταν στην κερκίδα που φώναζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μέχρι χθες ήμουν πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχαν τα παιδιά. Κι εμείς προβληματιζόμασταν για την εικόνα που θα έχουμε και τελικά ήταν καλύτερη από αυτή που περιμέναμε. Στόχος μας ήταν να πάρουμε το 100% από τα παιδιά και αυτό το καταφέραμε. Υπήρχαν τομείς που θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα όπως η επίθεση αλλά και ο τομέας των λαθών. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι παίξαμε καλή άμυνα και καταφέραμε να χτυπήσουμε στον αιφνιδιασμό ομώας όπως η Δανία και η Τυνησία».

Φελίπε Κασιμίρ (παίκτης Βραζιλίας): «Να πούμε μπράβο στη Ελλάδα γιατί είναι πολύ καλή ομάδα και καταλάβαμε ότι ήταν επηρεασμένοι από τη χθεσινή ήττα. Αυτό είναι πολύ λογικό για έναν αθλητή που έπαιξε χθες και έχασε. Όλες οι ομάδες νιώθουν έτσι και μπράβο στον τερματοφύλακά μας που ήταν πολύ καλός. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με Νορβηγία, που τους είχαμε νικήσει σε προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι».

Γιάννης Δελημήτης (παίκτης Ελλάδας): «Σήμερα ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και έγινε δυσκολότερο λόγω της χθεσινής ημέρας. Δεν μπορέσαμε να σηκώσουμε τους εαυτούς μας. Προσπαθούσαμε μέσα στο λεωφορείο χθες το βράδυ να δώσουμε κάτι θετικό. Προσπαθούσαμε το πρωί την ώρα του βίντεο να μπούμε δυνατοί, να προσπεράσουμε την ήττα αλλά φάνηκε στο γήπεδο ότι δεν προσπαθήσαμε 100%».

Αντώνης Κόντης (παίκτης Ελλάδας): «Δεν ξεπεράσαμε τη χθεσινή ήττα. Ήμασταν πολύ πεσμένοι ψυχολογικά αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη για να συνεχίσουμε. Αγωνιστικά κάναμε πολλά λάθη και αυτό μας κόστισε».

Θανάσης Κοκτσίδης (παίκτης Ελλάδας): «Η χθεσινή ήττα μας επηρέασε ψυχολογικά. Χάσαμε μία ευκαιρία να περάσουμε στα προημιτελικά, κάτι που ήταν ένα όνειρο για μας. Αφού χάθηκε η 9η θέση, πάμε να διεκδικήσουμε την 13η θέση και θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας»

25 comments

Anonymous said...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ. ΑΠΟ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η Ν. ΙΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ

Anonymous said...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ? ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Κ.ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ 8ΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ -ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΧΤΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΧΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΕ.! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 15ΛΕΠΤΑ.ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ COACH.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΑΑ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ( ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Α/Τ ΤΟΥΜΠΑΣ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ

Anonymous said...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΕΛΑΚΙ, ΚΑΤΑΠΟΙΕΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ Ε? 4-5 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ Κ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΘΛΕΙΑ

Anonymous said...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ, Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΦΟΣΙΟΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 11.42, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ...ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ. ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....

Anonymous said...

11:42 π.μ.
ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΟΤΕ ''Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ''. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ? ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ (ΕΙΣΑΙ) ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ. ΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

Anonymous said...

12:16 ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΑΠΙΝΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΣΕΠΑΓΙΕΦ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Anonymous said...

O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ.ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟ.ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ( ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ )ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗ..ΥΠΝΑΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ.

Anonymous said...

ειστε ολοι σας μιζεροι και μηδενιστες που κραζετε τον τσαβδαριδη.στην αγωνιστικη του καριερα υπηρξε μεγαλος αθλητης.πολλοι απο εσας δεν εχτε καταφερει οσα εχει καταφερει αυτος,ουτε καν παρει ουτε μισο τιτλο(αντιθετως αυτος εχει παρει με φιλιππο και ηταν χρονια διεθνης) ουτε καν υπηρξατε μελος της εθνικης ομαδας.στην προπονητικη του καριερα εχει κανει αρκετα καλη δουλεια παλιοτερα στο δουκα.μπορει να εχει κανει λαθη αλλα μη τα ισοπεδωνετε ολα.τον κραζατε πριν καν ξεκινησει το παγκοσμιο πρωταθλημα νεων.δεκτο να φυγει αλλα να ερθει ποιος ρε παιδια?ο ιατρουδης,ο βαρελτζης,γραματικος?πειτε μου ποιος?εχετε παρει χαμπαρι οτι ειμαστε ελλαδιτσα στο χαντμπολ και με μετριο υλικο και υποδομες?εχετε απαιτησεις να πρωταγωνιστησουμε στο παγκοσμιο απο που ρε παιδια?απο την δουλεια που γινεται στις υποδομες,απο τα συγχρονα γυπεδα μας,απο την προβολη που εχει το αθλημα μας για να ερχονται νεα παιδακια κι αλλα πολλα??ξεκολατε επιτελους και αποδεχτειτε το γεγονος οτι ειμαστε τουλαχιστον 5ο ομαδικο αθλημα μετα την μπαλα,μπασκετ,βολλευ,πολο ενω στις αλλες χωρες ειναι το το 1ο,2ο,3ο.δειτε το ρεαλιστικα το θεμα μεχρι εκει μπορουμε μεχρι εκει φτασαμε.

Anonymous said...

loipon o tsavdaridis kai o kathe tsavdaridis prepei na krinetai apo to apotelesma..... oi ethnikes omades den einai ampeloxwrafo kanenos kai osoi plirwnontai ,plirwnontai apo ton kratiko proipologismo..... me liga logia ante geia ..... allos kaluteros i' xeiroteros den mporoume na to kseroume kai o epomenos tha krithei ek twn apotelesmatwn... o tsavdaridis eixe plirestato uliko kai epi 4 xronia ola ta mesa gia na doulepsei kai na proetoimastei..... i omada parousiastike gia gelia kai gia klamata kai oi athlites exoun to mikrotero meridio euthinis..... i euthini gia tin eikona paei ston tsavdaridi kai stin o.x.e pou den pire xampari ta foumara pou poulouse 4 xronia..... ta apotelesmata den einai asxima mono twra .... epi 4 xronia i omada ekane tromponia pantou !!!!! kali epitixia ston tsavdaridi alla apo edw kai pera se sullogo ... "dimosio" telos .....

Anonymous said...

1:43 sostos.etsi ine ta pragmata.ixe ola ta mesa na proetimasi tin omada - xrono xrima ke tin omada en lefko gia 4 sxedon xronia.tora irthe i ora tou logariasmou ke prepi na ton plirosi.ekinos plironotan me dimosio xrima ke emis pou plironame tou askoume kritiki, tou megaliterou pekti tis ellados.tis xoras pou ine politelia na exi tetious anthropous.re ade sto kalo ke katevase tin mitoga kserola.i ethniki sou DEN vlepotan.

Anonymous said...

1:43 kanenas apotiximenos proponitis eisai k esi pou tha itheles na eisai sti thesi tou k na poulas k esi ta idia foumara stin oxe. i poli xeirotero kapoios apotiximenos paiktis pou nomizeis oti tha eprepe na eisai k esi stin ethniki k adikithikes. eisai lipiros k ligos.

Anonymous said...

filarakia ftanei auti i karamela pou lete oti oloi eimaste apotuximenoi apla epeidi kanoume kritiki ..... egw prosopika den eimai katholou apotuximenos kai eimai enas apo tous ligous pou dikaiountai na milane..... kai tha milaw opws goustarw ,opote goustarw kai eponima kai anonima..... kai en katakleidi apotuximenoi kai epituximenoi ton tsavdaridi ton krazoun oloi..... ftanei me ta paramuthia..... ta kouvadakia tou kai se alli paralia.....

Anonymous said...

2:08- sou vgazo to kapelo.milises ortha

Anonymous said...

2:08 :) ena xamogelo exeis apo mena... ena exw na pw... diavasa kapou oti o tsavdaridis itan o megaliteros ellinas paikths... re ti malakies diavazw edw mesa re??? hahaha kai kapios allos parakatw... anarotithike pion na vazame to grammatiko?? filaraki o tsavdaridis den einai oute mia trixa apo ta @@ tou nikola... kai san paikths(itan) kai san proponiths... apopsh mou panta auto...

Anonymous said...

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΠΗΡΑΝ ΚΥΠΕΛΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΥΛΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ.

Anonymous said...

3.32 σωστα το ειπες αποψη σου ειναι δεν σημαινει πως πρεπει να την αποδεχομαστε ολοι αυτην......

Anonymous said...

oson afora ta alla oxi einai kai upokeimenika auta polles fores... den prepei na thn apodexeste oloi... alla to oti den itan o kaliteros ellinas o tsavdaridis ki oti autos pou to eipe, eipe xontrh malakia... auto nai apaitw na to apodexteis...

Anonymous said...

o tsavdaridis epeidi ton exw sinadisei san adipalo kai o grammatikos, itan kai oi dio poli kaloi paixtes allis epoxis. O enas itan playmaker kai ligotero ider kai o tsavdaridis ider ka8aro. amina o grammatikos den iksere ti simainei enw o tsavdaridis to paleve arketa. kai oi dio dinatoi a8lites sxedon pada sovaroi.

san proponitis o tsavdaridis den mou arese ka8olou to ergo pou parousiase...kai as ksekavalisei to kalami...

o grammatikos ekane magiki xronia me ta vrilisia sto deftero meros tis agwnistikis xronia kai bravo tou makari na sinexisei etsi kai sto mellon.

simfwno me tous perissoterous pou exoun arnitiki gnwmi me tsav kai siga tin epitixia me tis ginaikes...as gelasw...sta diskola na ton doume...sigoura einai kalo gia to a8lima oi kopeles na einai emfanisimes vevaia ekei tou vgazw to kapelo

Anonymous said...

6:08 den exeis adiko se genikes grammes... alla to pneuma tou grammatikou to exw dei se ligous paixtes ellines...

Anonymous said...

epeidi edo mesa exei ginei grafeio evreseis ergasias proteino sto kathe petiximeno k apotiximeno na balei aggelia oti thelei thesh proponhth stis ethnikes.eponyma omos k meta na poume k emeis thn gnomh mas,alla epeidh edo mesa grafontai mono anadra sxolia,den nomizo na bgei kaneis,den kathgoro apla mia diapistosh kano oti osoi milan edo den toys endiaferei oute mia sto ekatomhrio to handball,allios tha blepan oti oute ypodomes exoyme oute protathlhma oute tipota to athlhma trefetai ap thn ka..la ligon i sugiriaka apo ena duo xorhgoys paradeigmata pola se andres k gunaikes,opote afoy sas endiaferei, h thesh omospondiakoy peite to,to kathgoro.... einai to pio eukolo,to kano enai to dyskolo,opote bravo sta paidia k sto proponitiko team,uperbaseis otan kanoume k emeis tis dikes mas me douleia sossth stoys sulogoys upodomes,k telos me ithos gia kaloproaireti kritiki

Anonymous said...

10:30 me ta upoloipa ok... simfwnw... giati osoi milane edw mesa prepei na einai anandroi proponites pou theloune thesh... i paixtes i paragontes... egw eimai barman...!!! epaiza prin 15 xronia...

Anonymous said...

10:30 sumfwnw apoluta kai kalw autous tous kurious na steiloun to viografiko tous sthn omospondia h mhpws den exoun?!

Anonymous said...

ti leme re lamogia kologluftides ??? 4 xronia auti i omada ta eixe ola ..... mexri kai ta lefta apo tin ethniki andrwn piran gia na ta riksoun stin omada thauma tou tsavdaridi..... kai meta apo tetoia kseftila thelete na min tous kraksoume ki olas ??? na tous poume kai euxaristo gia poio logo ??? giati matwsane tin fanela ??? ante na kanete kanena trapezi ston tsavdaridi oi goneis merikwn kai stamatiste na grafete to makru sas kai to konto sas....oso gia esena tsavdariko sto ksana egrapsa ta kouvadakia sou kai se alli paralia..... telos to paramuthi... ante geia

Anonymous said...

file 6.16 deixneis na ksereis thn istoria apo prwto xeri...

kane thn kalh kai ksanarwta giati oi filoi sou oi paralies den sta exoune pei kala...

kai nomizw o tsav exei kairo na kanei diakopes opws kai afta ta paidakia pou krazeis.

opote frape --> koutsompolio kai mpes apo kanena internet kafe sto meros pou eisai gia diakopes na mas grapseis duo kouventes.