Και τυπικά η ΑΕΚ στο EHF Champions league - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και τυπικά η ΑΕΚ στο EHF Champions league



O Πέτρος Παππάς έδωσε τις 25.000 ευρώ που χρειαζόταν η ομάδα χάντμπολ για να συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Στο Τσάμπιονς Λιγκ του χάντμπολ της επόμενης περιόδου θα συμμετέχει κανονικά η ΑΕΚ, καθώς, έστω και την ύστατη ώρα, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 25.000 ευρώ που χρειαζόταν για την έκδοση της άδειας συμμετοχής και με αυτό τον τρόπο, οι Πρωταθλητές Ελλάδος θα πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή γιορτή του αθλήματος, σε συλλογικό επίπεδο. Η λύση δόθηκε μέσω του Πέτρου Παππά. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που αντιλήφθηκε το πρόβλημα, έδωσε σήμερα στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής το ποσό που απαιτούνταν και τα χρήματα κατατέθηκαν άμεσα στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και έτσι η ΑΕΚ εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

13 comments

Anonymous said...

Μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιό γήπεδο θα αγωνισθεί ?

Anonymous said...

στο παλατάκι

Anonymous said...

ΣΕΦ Η ΧΑΛΚΙΔΑ.

Anonymous said...

Πεταμένα λεφτά...

Anonymous said...

link gia aurio theloume gia to paixnidi !!!

Anonymous said...

Παππά ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα!

Anonymous said...

den eimai aek alla xairetizw tin energeia...ade kai me metagrafi gaiganits 8a paei gia ena akomi prota8lima...

Anonymous said...

Ο μπαοκ γιατί δεν έπαιξε φέτος chl?τον σούταρε η ευρωπαική ομοσπονδία?

Ωραίος ο Παππάς,μόνο χαμένα δεν θα πάνε.

Anonymous said...

ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ.
ΜΕ ΤΑ 25000 Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Anonymous said...

gia pes mas exeis kamia sovari ergasia - meleti (panepistimiakou epipedou) pou na parousiazei apotelesmata oti me 25000 euro 8a exei apotelesmata i omada sta tmimata ipodomis...????

pigaine na paikseis me ti barbi sou kai asta afta gi allous...

paokaki...(to petixa?) file tou tsakiri...

ORIGINAL21 PTOLEMAIDA CLUB said...

Αποκλειστική συνεντευξη του Φάνη τσαούση... μιλάει και για το champions league http://original21ptolemaidas.blogspot.com/2011/06/blog-post_14.html

Anonymous said...

Με 25000 ευρώ στις υποδομές φίλε κάνεις παπάδες... μαζεύεις παιδάκια μιας διετίας και τα βγάζεις πρωταθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που θα παιρνάνε, και όταν φτάσουν στο αντρικό θα έχεις 3-4 παικταράδες από τα σπλάχνα σου, και δεν θα πληρώνεις για μεταγραφές χαζά λεφτά. Με αυτά τα λεφτά μπορείς να τους έχεις έναν αξιόλογο προπονητή, να τα πηγαίνεις σε πολλά τουρνουά και καμπ, και γενικά με το όνομα κράχτη που έχει η ΑΕΚ θα μπορούσε να φύγει από την τωρινή της κατάντια στις υποδομές.
Το πρόβλημα φίλε είναι ότι η ΑΕΚ δεν έχει διάθεση να τα κάνει αυτά, δεν έχει σχεδιασμό, δεν έχει την φιλοσοφία αυτή, ψάχνει την άμεση προβολή.
Με τον άλλο τρόπο θα είχε ασύγκριτα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά ποιός από αυτούς περιμένει 7-8 χρόνια για να πάρει αποτελέσματα; Γι αυτό θα είναι πάντα στο αγόραζε, και όταν κάποια φορά δεν θα βρεθούν τα λεφτά (που δεν είναι ανεξάντλητα, έτσι;) θα διαλύσει η ομαδάρα και θα ψάχνουν τον φταίχτη...

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στην α.ε.κ που αξία βρίσκεται σαυτήν την διασυλογική οργάνωση και ένα μεγάλο μπράβο και στο κ παππα ο οποίος έκανε αυτήν την κινηση.πολλοι γραφούν ότι δεν αξίζουν τα λεφτά και ότι είναι πεταμένα και ότι δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα…αυτοί που τα λένε είναι παράγοντες από άλλες ομάδες οι οποίοι δεν κοιτάζουν τα χαλιά τους που με δικές τους κινήσεις και πρωτοβουλίες έχουν καταστρέψει μεγάλα σωματεία από την βόρεια Ελλάδα…αυτό φάνηκε και φέτος με τον Φίλιππο που οι ίδιοι οι αθλητές του βγήκαν και κατηγορούσαν την ανύπαρκτη διοίκηση τους και τώρα τρέχουν στην Βέροια να βγάλουν καινούργιο διοικητικό συμβούλιο μπας και αλλάξουν την κατάσταση.αλλα από ότι έμαθα αυτοί πρέπει να είναι τρελοί γιατί έβγαλαν ακριβώς το ίδιο συμβούλιο(δηλαδή όλοι οι μανατζαρέοι που δεν ξερόυν που πάνε τα τέσσερα) ξεπνύστε εκεί στην Βέροια γιατί δεν σας βλέπω καλα!!!!!!