Ο ....μπασκετικός ΠΑΟΚ στέλνει την Εθνική στη Μίκρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ....μπασκετικός ΠΑΟΚ στέλνει την Εθνική στη Μίκρα

www.handball.gr
Δεν είναι φαίνεται γραφτό να γίνει παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στο κλειστό του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Πέρυσι τα γεγονότα στη Λαμία και για λόγους ασφαλείας η ΟΧΕ μετέφερε το παιχνίδι των πλέι οφ του παγκοσμίου με τη Γερμανία στη Δράμα, ωστόσο φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά και όλοι πίστευαν ότι η αναμέτρηση για το Ευρωπαικό του 2012 με την Τσεχία θα άνοιγε το παλατάκι. Δεν υπολογίστηκαν ωστόσο κάποιες συγκυρίες αφού η νίκη του Μπασκετικού ΠΑΟΚ στο Παλαί ντε σπορ επί του Άρη, έστειλε τη σειρά των πλέι οφ σε πέμπτο παιχνίδι και με έγγραφό του ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ενημέρωσε την ΟΧΕ πως αδυνατεί να παραχωρήσει το γήπεδο στην Πυλαία αφού στις 7.00 την ίδια μέρα θα γίνει ο 5ος τελικός με τον Άρη.

Το θέμα βέβαια είναι πολύπλοκο γιατί η ΟΧΕ από τον Φεβρουάριο είχε ζητήσει το γήπεδο για τον αγώνα της Εθνικής για τις 8 Ιουνίου και μάλιστα θα λειτουργούσε και ως test event για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που θα γίνει το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ απάντησε θετικά, αφού άλλωστε το γήπεδό του θα φιλοξενήσει και αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ η επίσημη αλληλογραφία ΟΧΕ-ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του κλειστού έγινε τον Μάρτιο.
Όταν οριστικοποιήθηκε η σειρά των μικρών τελικών ΠΑΟΚ και Άρη, η αρχική σκέψη ήταν να γίνει ο πέμπτος αγώνας, αν χρειαζόταν, το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου και όχι την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Στη συνέχεια όμως προέκυψε το ζήτημα της τιμωρίας του ΠΑΟΚ και αν ο αγώνας πήγαινε αργότερα από την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε χωρίς τον κόσμο του. Έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ (που το έλεγαν από την ώρα που κέρδισαν τον Άρη χθες) και το ξεκαθάρισαν σήμερα στην ΟΧΕ ότι τελικά δεν μπορούν να διαθέσουν το γήπεδο στην Εθνική ομάδα χάντμπολ. Η ΟΧΕ κατόπιν αυτού επικοινώνησε με τη ΧΑΝΘ προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί ο αγώνας αλλά λόγω αδυναμίας από πλευράς ΧΑΝΘ για άμεση απάντηση και εξαιτίας της πίεσης του χρόνου ο αγώνας αποφασίστηκε να διεξαχθεί στο Κλ. Γυμναστήριο Μίκρα 3. Η πίεση του χρόνου είχε να κάνει με την αναγκαιότητα για την επίσημη ενημέρωση της EHF για την αλλαγή έδρας, την ενημέρωση της τηλεόρασης που θα μεταδόσει τον αγώνα (ΕΤ 1), τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν στο γήπεδο του αγώνα με την τοποθέτηση του τάπητα αλλά και πολλά άλλα ζητήματα (προπόνηση Τσεχίας, τηλεφωνικές γραμμές κλπ). 

Με σχετική της ανακοίνωση η ΟΧΕ εκφράζει τη λύπη της και την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα των Ανδρών έγινε περιφερόμενος θίασος στην πόλη στην οποία σε 40 ημέρες θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των Νέων, ενώ η ΟΧΕ θα πρέπει να απολογηθεί διπλά τόσο στην Παγκόσμια όσο και στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα με την Τσεχία θα είναι παρόντες και οι επιθεωρητές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ενώ η διοργάνωση στο κλειστό του ΠΑΟΚ θα λειτουργούσε ως δοκιμαστική διοργάνωση εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Νέων.
Μέσα σε όλα θα πραγματοποιηθεί αύριο και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα στο Μουσείο Αθλητισμού και ώρα 2μμ

31 comments

Anonymous said...

Τα συγχαρίκια μας στον ΠΑΟΚ και στην ΟΧΕ , ωραίο καλαμπουράκι φτιάξατε πάλι σε βάρος της Εθνικής ομάδας και μετά θέλουμε και αποτελέσματα . Αίσχος

Anonymous said...

Το πάρτι τελείωσε για όλους. Κολλητούς, ΠΟΠ, ΜΟΠ, ΒΟΠ, υπαλλήλους, συνεργάτες και λοιπούς.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63115116

Anonymous said...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ !
ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ , "ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ"

Anonymous said...

Φίλτατε κάνεις μεγάλο λάθος. Το δικό μου πάρτυ τώρα αρχίζει. Γιατί εγώ πληρώνω και δεν πληρώνομαι. Γιατί είχα την τύχη να μην είμαι δημόσιος υπάλληλος και ταυτόχρονα την ατυχία να ταλαιπωρούμαι πάντα απ΄αυτούς. Αν κάνεις ελεύθερο επάγγελμα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Γιατί η νοοτροπία της κλαδικής και του ωχαδερφισμού σβήνει από τους ίδιους που την δημιούργησαν. Γιατί ο κάθε κολλητός δεν θα μπορεί να προσληφθεί από το παράθυρο. Γιατί πλέον δεν θα παίρνει μερικούς και μερικές αντί να σ' εξυπηρετούν κάνοντας τη δουλεία τους, να σου μιλάνε στον με αγένεια στον ενικό και να νομίζουν ότι η εργασία είναι και τσιφλίκι τους.

Δηλαδή η αξιολόγηση, η συγχώνευση αρμοδιοτήτων, είναι για σένα ο ενταφιασμός του αθλήματος; Αν δηλαδή περάσουν όλα τα αθλήματα στην ΕΟΕ, με ότι αυτό συνεπάγεται, πως θα επηρεάσει αρνητικά αυτή η εξέλιξη, το σωματείο σου(αν διοικείς σωματείο); Ίσα ίσα αγαπητέ, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Θα πάψουν να υπάρχουν σωματεία σφραγίδες που να παίρνουν από το παράθυρο κρατικό χρήμα, οι επαγγελματίες πρασινοφρουροί παράγοντες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για άλλους σκοπούς, οι ανίκανοι θα πάψουν να κοροϊδεύουν και σιγά σιγά θα μπει το νερό στ΄ αυλάκι και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Και να θυμάσαι ότι μετά το "η ζωή εν τάφο" έρχεται το χαρμόσυνο "Χριστός Ανέστη"

Anonymous said...

reziliki brosta ston opadismo...

gia mia akomi fora...

aparadekto...kapoios na plirwsei epitelous...

kai mi mou peite oti iparxei provlima me to logariasmo..."lefta iparxoun"

Anonymous said...

......το σωματείο σου(αν διοικείς σωματείο); Ίσα ίσα αγαπητέ, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Θα πάψουν να υπάρχουν σωματεία σφραγίδες που να παίρνουν από το παράθυρο κρατικό χρήμα, οι επαγγελματίες πρασινοφρουροί παράγοντες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για άλλους σκοπούς, οι ανίκανοι θα πάψουν να κοροϊδεύουν και σιγά σιγά θα μπει το νερό στ΄ αυλάκι και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.........
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ή ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΓΩ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ή ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΕ .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Anonymous said...

Πως το είπες; Δεν υπάρχουν σωματεία σφραγίδες; Ας μη γελιόμαστε μεταξύ μας. Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις βάλει δραχμή από την τσέπη σου για το άθλημα και τολμώ να πω ότι η προσπάθεια σου εστιάζει μόνο στο να προασπίσεις φαύλα "κεκτημένα" και αρρωστημένες νοοτροπίες. Το πρόβλημα είναι σαφώς πολιτικό. Δεν μ' ενδιαφέρει αν το ασπάζεσαι ή οχι.

Εσένα όμως ποιά είναι η άποψη σου γιατί μ΄έχεις μπερδέψει. Δηλαδή αν γίνει συγχώνευση αρμοδιοτήτων ή αξιολόγηση των πάντων θα μπεί ταφόπλακα στο άθλημα;

Αν οι σύμβουλοι και οι επιτροπές μειωθούν στο ελάχιστο, θα σταματήσουν τα παιδιά να πηγαίνουν προπόνηση;

Αν υπάλληλοι απόφοιτοι γυμνασίου ή λυκείου είναι καταρχήν τυπικοί και ευγενικοί στην εργασία τους, θα επηρεάσει τη λειτουργία του αθλήματος;

Αν όλες οι πράξεις του ΔΣ (οικονομικές και διοικητικές)δημοσιεύονται στο διαύγεια -επαναλαμβάνω όπως παρατύπως ή παρανόμως δεν γίνεται- τι θα συμβεί; Δεν θα γίνουν τα πρωταθλήματα; Σε αυτό το θέμα είμαι ιδιαίτερα αυστηρός και απορώ ιδιαίτερα με 4 διαπρεπείς επιστήμονες και επιχειρηματίες συμβούλους (περιλαμβανομένου του Αγγελούδη), πως το ανέχονται αυτό και δεν έχουν επαναστατήσει.

Οι εξελίξεις που έρχονται αποτελούν ευτυχώς μονόδρομο χωρίς επιστροφή και ίσως την τελευταία ελπίδα να μπεί ο αθλητισμός σε τάξη.

Καλημέρα σε όλους.

Anonymous said...

8,22
λες,λες,λες ...τιποτα δεν λες!
ο 12,13 τα περιγραφει οπως ειναι.Μας εχουν φαει τα κομματοσκυλα και οι συναλλαγες κατω απ το τραπεζι
Δυσκολα θ αλλαξει κατι,γιατι η διαφθορα ειναι κανονας και παντου.
Τωρα ολοι θα πουν: "οχι εγω"!
Δυστυχως στην πιο δυσκολη θεση ειναι αυτοι που δεν αρπαξαν,δεν ρημαξαν,δεν καταχραστηκαν...

-εντελως "ανεστη" ?

Anonymous said...

η καρικατουρα κρατους που ζουμε,ειναι η μονη χωρα στον κοσμο,που εχει ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ !!!

για ποιο λογο ;

Anonymous said...

giati re ile pistevis oti den tha mas ksanadosoune diorganosis?? se pia alli xora tha borousane na dosoun agones se....palataki? ade se tipota aravikes xores!

Anonymous said...

o penia papoys-o karakexagias morfeas-o palamas ektos xorou-o kranakhs toy efyge to astro- o seirekidhs exase ton teliko-o iatroydhs[kala aytos einai sthn ANAPTYXH]-o mantzos pezei ta resta toy.TELIKA EXOYME PROPONHTES SE AYTH G@#$%^&* XVRA?

Anonymous said...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ;

SNIPER said...

δημοκρατια ειναι:
δυό λύκοι και δυό αρνιά ή
δυό λύκοι και τρία αρνιά ή
δυό λύκοι και τέσσερα,έξι,δέκα κλπ
αρνιά ,
να ψηφίζουν για το τί θα φάνε το βράδυ...

Anonymous said...

εκτός απο πολιτικό πρόβλημα που έχεις, γράφεις και αμπελοφιλοσοφίες, ωραία διάσκεδαση μας προσφέρεις καθημερινά με τα κηρύγματα σου.

μόνος σου έμεινες να γράφεις επι όλων των δραστηριοτήτων της οχε με κριτική διάθεση δίχως να μας προσφέρεις την πρόταση σου , για να ολοκληρωθούμε και εμείς.

σήμερα θα έχεις αρκετό υλικό λόγω του αγώνα της εθνικής μας, θα σε περιμένουμε καρτερικά.

Anonymous said...

Αγαπητέ 1.29 χαίρομαι που σε διασκεδάζω μαζί με τους κρατικοδίαιτους τζαμπατζήδες συνδιαιτήμονες σου. Λίγη διασκέδαση θα σας χρειαστεί, μπροστά σε αυτά που έρχονται. Δεν περιμένω να αντιληφθείς ότι κριτικά σχόλια γίνονται από περισσότερους, γιατί αν το είχες αντιληφθεί εσύ και μερικοί άλλοι, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Δεν προτείνω αλλά απαιτώ την τήρηση του νόμου για το διαύγεια, που ανεξήγητα δεν τον εφαρμόζετε εκεί στην ΟΧΕ.

Αν θέλεις κάποιες προτάσεις μου έρχονται στο νου δυο λόγω επικαιρότητας.

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να χρησιμοποιήσεις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για παγκόσμιο ή για αγώνα της εθνικής, φρόντισε να υπογράψεις κάποιο έγγραφο που να σε εξασφαλίζει, ώστε να μην "αγανακτείς" στα δελτία προπαγάνδας όταν σε αδειάζουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Επίσης όταν "προγραμματίζετε" συνέντευξη τύπου, καλό θα είναι να βρίσκετε μια ώρα που θα έχει φτάσει η αντίπαλη ομάδα και πολύ περισσότερο όταν έχει τον καλύτερο παίχτη του κόσμου γι αυτή τη χρονιά.

Να ξέρεις πάντως ότι το υλικό το δικό μου είναι πάντα έξω από το παρκέ και γι αυτό φρόντισε να μην μου το παρέχεις απλόχερα.

Anonymous said...

pes tous ki alla...

oute ta vasika den boroun na organwsoun... kai mou 8eloune kai evrwpi... oi axristoi...

den ton eida na apadaei o eirwnas o 1.29...

bravo file 3:37 kai liga les...xxx

o jicha einai spania periptwsi...krima...

Anonymous said...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΧΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ.ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Anonymous said...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΧΕ..ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..ΠΑΝHΓΥΡΙΑ ΓΙΑ STREET ΣΤΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΦΙΑΣΚΟ. ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ-ΦΙΑΣΚΟ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΦΙΑΣΚΟ.ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΦΙΑΣΚΟ. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ... ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

Anonymous said...

Όταν μιλάς για τήρηση του νόμου και διαύγεια προφανώς θα πρέπει να σκέφτεσαι.
Θέλεις και το πάιζεις σκεπτόμενο άτομο με βαθιά πολιτική ταυτότητα στις απόψεις σου και αυτό λίγο μου ενδιαφέρει. Εγώ σε καμία τοποθέτηση μου δεν μίλησα για κρατικοδίαιτους και όλα όσα σέρνεις σε ανθρώπους του αθλήματος που τουλάχιστον καταθέτουν την ψυχή τους όσο μπορούν σε μια κρίσιμη περίοδο για το άθλημα.

Το γεγονός πως υπάρχουν ορισμένα προβλήματα ειδικά με έμμισθα στελέχη που βρίσκονται στον χώρο δεν αντιλέγω , δεν δέχομαι όμως πως τα όσα στελέχη της διοίκησης έχουν ενεργή παρουσία στα δσ δεν ακολουθούν την διαύγεια στις αποφάσεις τους. Δεν τους θεωρώ τόσο χαζούς - όσο θέλεις εσύ - να μην εφαρμόζουν τον νόμο γιστί από οσο ξέρω τουλάχιστον στα πάντα γίνεται έλεγχος απο τον φορέα που την επιχορηγεί και δεν άλλη από την ΓΓΑ.
Τώρα αν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ αναφορικά με το παγκόσμιο ή τον αγώνα της Εθνικής δεν παραχωρήθηκαν μετά απο απόφαση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δεν φταίει η διοίκηση ή τα στελέχη της ΟΧΕ που σίγουρα διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, μα στην χώρα που ζούμε είναι πασιμφανές πως ορισμένοι εύκολα αναιρούν τις υποσχέσεις και την υπογραφή τους. Αν δεν είναι έτσι και είναι όπως εσύ υποθέτεις θα μπορούσες να είχες δίκαιο , μα να είσαι σίγουρος πως δεν παίζεις τόσο εύκολα με την Ευρωπαική ή Παγκόσμια ομοσπονδία.
Δεν είμαι υπέρμαχος αυτής της διοίκησης της Ομοσπονδίας διότι σίγουρα όλοι δεν έχουν σκήψει πάνω στα προβλήματα του αθλήματος, είμαι όμως απο αυτούς που στηρίζουν το άθλημα σε μιά προσπάθεια να αναπνεύσει απο την ασφυξία που έχει περιέλθει λόγω μνημονίου. Στέκομαι στα λόγια του Αλέξη Αλβανού που με παράπονο αναφέρει πως όλους τους είχαμε ξεγράψει και όπως θα είδες χθές η Εθνική ομάδα μεγαλούργησε έναντι ενός αντιπάλου που είχε στις τάξεις του παικταράδες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα.
Όσον αφορά την συνέντευξη και βλέπω τον Σταυρακάκη πόσο πασχίζει στην επικοινωνία είμαι σίγουρος πως η ευθύνη ανήκει στην φιλοξενούμενη ομάδα και στην αλλαγή προγράμματος της.
Το φιλότιμο του Σταυρακάκη λίγοι το έχουν.
Για να μη μακρυγορώ όμως καλό θα είναι να θέσεις τον εαυτό σου στην διάθεση του αθλήματος πέρα απο την κομματική σου επιλογή - στο άθλημα δεν υπάρχει πράσινο, κόκκινο, μπλέ, πορτοκαλί κλπ - ώστε απο πρώτο χέρι και ενημέρωση να έχεις και διάθεση να προσφέρεις. Δεν έχεις άλλη επιλογή απο την στιγμή που θέλεις να επικρίνεις εκτός παρκέ.Να θέσεις τον εαυτό σου στο άθλημα με τους ίδιους όρους που το έχουν θέσει και οι σημερινοί διοικούντες , έτσι για να δώ τι θα μας γράφεις αργότερα εδώ έστω και ανώνυμα.

Αγαπητέ μου αυτό που λείπει απο το άθλημα μας είναι η προσφορά και το βλέπουμε μπροστά μας κάθε μέρα εδώ στην ΕΣΧΑ όπου δεν υπάρχουν πολλοί που να το επιθυμούν παρά μόνο κάποιοι τελείως περιστασιακά με αποτέλεσμα να μην έχουμε σταθερή διοίκηση τα τελευταία χρόνια. Πως να κάνουμε προκοπή ; απο το πληκτρολόγιο ;

Anonymous said...

Άσε την πολιτική μου ταυτότητα και το πως σκέφτομαι ή εκφράζομαι και δώσε επιτέλους μια απάντηση.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Η απάντηση είναι απλή και έχει 3 γράμματα αλλά μάλλον δεν θα μπείς στον κόπο να την δώσεις. Όσο για το αν είναι χαζοί, ίσα ίσα που τους θεωρώ πολύ έξυπνους και γι αυτό λέω ότι δεν το κάνουν. Γιατί αν όλοι έβλεπαν τον τρόπο διανομής της κρατικής επιχορήγησης από το διάυγεια, δηλώσεις όπως του Αλβανού ή του Μπαλωμένου παλαιότερα, θα έπαιρναν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Για τον ΠΑΟΚ, αφού όπως λες υπάρχει δεσμευτικό έγγραφο, προφανώς η ομοσπονδια θα κινηθεί για την αποκατάσταση του όποιου κύρους της έχει απομείνει. Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Όσο για μένα, προτιμώ να βρίσκομαι στο πληκτρολόγιο μου, παρα να γίνω μέρος μιας διαδικασίας την οποία κατακρίνω.

Anonymous said...

Συμπερασματικά αφού σ αρέσει να κριτικάρεις μόνο μέσα απο τούτο εδώ το μπλόγκ , σε λίγο θα μείνεις μόνος σου.
Αναφορικά με την ιστορία του ΠΑΟΚ προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν θα γίνει τίποτα διότι η ΟΧΕ είναι εγκλωβισμένη σε τούτη εδώ την υπόθεση. Το λάθος έγινε εξ αρχής όταν δηλώσαμε σαν χώρα ως υποψήφια πόλη μόνο τη Θεσσαλονίκη και όχι μαζί με την Θεσσαλονίκη και τις γύρω πόλεις που διαθέτουν αξιόλογα γήπεδα με διπλές κερκίδες πχ Δράμα, Ξάνθη, Κοζάνη, Λάρισα ή ακόμη ακόμη και την Αθήνα με τα γνωστά γηπεδικά της προβλήματα.
Προσωπικά στέκομαι στην σκέψη πως μέχρι να λήξει το παγκόσμιο η ΟΧΕ και οι υπηρεσίες της δεν θα δημοσιοποιήσουν τίποτα σχετικά με το θέμα αυτό διότι αρκετά ταλαιπωρήθηκαν απο τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Σχετικά με το διαύγεια και το αν είναι υποχρεωμέμοι οι " έξυπνοι" που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα να αναρτήσουν τις αποφάσεις τους , προφανώς θα έχεις καταλάβει πως είσαι ο τελευταίος που θα σ ακούσουν διότι όπως σου έγραψα κατ επανάληψη υπάρχουν θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας που τους ελέγχουν με κάθε λεπτομέρεια.
Μη μου πείς πάλι για πράσινους φρουρούς κλπ μαλακίες γιατί θα καταλήξεις γραφικός. Στο ΔΣ της οΧΕ τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω υπάρχουν όλες οι πολιτικές αποχρώσεις και υπηρετούν το άθλημα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ !!! και εσύ πεισματικά αρνείσαι την συμμετοχή και προτιμάς την στείρα κριτική .
Φίλτατε δεν γίνεται άθλημα μ αυτό τον τρόπο, θέσε τον εαυτό στο άθλημα αν το αγαπάς και το πληρώνεις(αν και δεν το πιστεύω) όπως μας γράφεις.

Anonymous said...

Επιπλέον σχετικά με την πλ Αριστοτέλους και την διοργάνωση του street ελπίζω να είδες τις χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στο MEGA ή στην ΝΕΤ για το πως κατέλαβαν οι συνδικαλιστές την πλάτεία και σταμάτησαν την γιορτή για τα 500 πιτσιρίκια απο όλα τα σχολεία της Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο.
Ελπίζω να πήρες την απάντηση σου διότι και εδώ τοποθετήθηκες επικριτικά και μίλησες για φιάσκο της ΟΧΕ .

Anonymous said...

aman 8:50 -2:13 ke opote alote ksnaanevases sxolio.imarton pleon -les gia tous alous oti grafoun anonima eno ke esi to idio kanis.ipostirizis pos prepi na thesoun orismeni ton euto tous stin diathesi tou athlimatos.sosta!! ke mazi sou !! alla afto den simeni pos den exoume to dikeoma sta kakos kimena na kanoume kritiki.ke to na min iparxoun stixia stin diathesi olon mas eno epivalete apo ton nomo afto ine lathos

Anonymous said...

Τίποτα για την ταμπακιέρα. Μα απολύτως τίποτα. Αυτοί στους οποίους απευθύνομαι διαβάζουν τους δυο μας και κρίνουν. Δεν περιμένω εσένα να με ακούσεις. Αν ήθελα να με ακούσουν στην ΟΧΕ ή να βγάλω το πολιτικό μου απωθημένο όπως παρουσιάζεις, μπορούσα να το κάνω πολύ εύκολα. Χρειάζεται ένας από τους δήθεν αποκαλυπτικούς δημοσιογράφους (στην ουσία εκβιαστές), ο συσχετισμός 6-7 ονομάτων (πολιτικών, συμβούλων και εμμίσθων) και φυσικά το διαύγεια όπου υπάρχει καραμπινάτη ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ. Αυτό θέλεις; Εγώ πάντως όχι, γι αυτό δεν το έκανα μέχρι τώρα κι ούτε πρόκειται να το κάνω στο μέλλον. Όσο και αν με προκαλέσεις.

Anonymous said...

Κοίτα να δείς , το να γράφεις εδώ - με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες- και να τα παρουσιάζεις όπως θέλεις εσύ δεν σημαίνει και πως είσαι ο μέσος όρος των δυσαρεστημένων του αθλήματος.
Εμένα με ενοχλεί που τα δυό μου παιδιά κάνουν χάντμπολ σε ανοικτά γήπεδα και σου το είπα για την ΕΣΧΑ και την συμμετοχή μας αλλά δήλωσες αδυναμία.
Δεν σχολίασες τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Μπουτάρη για την πλ Αριστοτέλους αλλά μιλούσες για φιάσκο της ΟΧΕ και στόλισες κατάλληλα τον κ. Αγγελούδη.
Στόλισες και την ΟΧΕ για την υπόθεση γηπέδου ΠΑΟΚ αλλά δεν χρησμοποίησες σωστά το μυαλό σου για να δείς τι κρύβει αυτή η αδυναμία της ΟΧΕ.
Για σένα ταμπακέρα είναι μόνο το διαύγεια και σ αυτό εστίασες την κριτική σου.
Εγώ σου είπα εξ αρχής πως δεν είναι και η καλύτερη των διοικήσεων αλλά αυτή είναι και πρέπει να την σεβαστώ όσο διαρκεί η θητεία της, αυτό λέει η δημοκρατία.
Ως εδώ όμως, διότι ναι μεν κριτική μπορούμε να κάνουμε όλοι αλλά στο στίβο των αρμόδιων οργάνων και στο καταστατικό της ΟΧΕ ή των ενώσεων γίνεται μνεία με σαφήνεια αν συμμετάσχεις. Πως όμως να συμμετάσχεις αφού σίγουρα δεν το πληρώνεις το άθλημα και δεν έχεις δικαίωμα να παραστείς. Βρήκες βήμα και αναπτύσεις από εδώ μπουρδελοθεωρίες έτσι για να λέμε πως έχουμε δικαίωμα στην κριτική.
Κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να προκαλέσω την συμμετοχή σου στην ανιδιοτελή ενασχόληση σου με το άθλημα.
Μείνε στο πληκτρολόγιο σου και γράφε - λατινικά και ελληνικά-
αφού έτσι νομίζεις πως προσφέρεις στο άθλημα.
Εν κατακλείδι για μένα η παρουσία σου εδώ έχει χαρακτήρα λασπολόγου και εκτιμώ πως το άθλημα σ έχει ξεβράσει από καιρό.

Anonymous said...

Ήσουν αποστομωτικός. Αν δεν είσαι σύμβουλος, θα γίνεις σίγουρα στις επόμενες αρχαιρεσίες. Αν είσαι έμμισθος άξιος ο μισθός σου (για όσο ακόμα θα πληρώνεσαι). Μείνε στο ότι εγώ είμαι αυτός που γράφει όλα τα σχόλια. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι χαρακτηρισμοί που μου αποδίδεις τους οποίους και σου επιστρέφω, αγαπητέ ανιδιοτελή γονέα της ΕΣΧ....(βάζεις ότι κατάληξη θέλεις)

Για μένα η νομιμότητα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Και με το διαύγεια καταστρατηγείται.

Εσύ ασχολήσου με τον Μπουτάρη και τον Αγγελούδη και το πρόβλημα της ΕΣΧΑ.

Εγώ θα συνεχίσω τη λάσπη μιλώντας για αλλαγή του καταστατικού, για μείωση των συμβούλων και των επιτροπών, για σωματεία σφραγίδες, για ψεύτικα φύλλα αγώνα, για διπλούς μισθούς και αργομισθίες, για σπατάλες, για την αγένεια των δημοσίων υπαλλήλων, για συμβούλους που δεν έχουν σωματείο, για το πόσα από τα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις της ανάπτυξης απορροφούνται από τα σωματεία, για ταξιδάκια αναψυχής και άλλα τινά.

Αλέξης Αλβανός (δεξιός ίντερ Ελλάδας): «Δείξαμε πάθος και ψυχή και πετύχαμε μια ακόμα ιστορική νίκη. Είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που μας είχαν ξεγραμμένους. Σε δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα μας και ο Ελληνικός αθλητισμός εμείς παίζουμε και προσπαθούμε για την Εθνική. Δυστυχώς αυτό που μας κρατάει είναι μόνο οι προσωπικές μας σχέσεις, διότι δεν έχουμε κίνητρα, ούτε έμμεσους, ούτε άμεσους στόχους. Παίζουμε για εμάς, για όλα έχουμε ζήσει μαζί και τους ευχαριστώ για αυτό».

Anonymous said...

Συνέχισε να γράφεις ότι πιστεύεις και ότι νομίζεις .
Αν ήμουν σύμβουλος ή έμμισθος θα σ απαντούσα επώνυμα .
Δήλωσα κατ επανάληψη ποιός είμαι και τι περιμένω απο την ΟΧΕ, σ αντίθεση με σένα που συνεχίζεις να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα.
Αυτό που ευαγγελίζεσαι περί νομιμότητας είναι μπουρδελοθεωρίες γιατί συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία σου.

Anonymous said...

Τί λες ρε παπαριδη 10.47
οποιος μιλα ανωνυμα,δεν μπορει να αξιωνει νομιμοτητα ?
αντε να χαθεις σαλιαρη,σαρακι του χαντμπολ.

Anonymous said...

Τι μας λές ρε ασβέ , τρύπωσε εκεί που σου αρμόζει καί άφησε την νομιμότητα να την κρίνουν άλλοι.
Μετά θέλετε να κρατήσουμε και τα παιδιά μας στο άθλημα .
Ρε ΟΥΣΤ απο δώ !

ΔΙΑΥΓΕΙΑ said...

Δεν με πτοεί προβοκάτσια σου. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει, να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

http://diavgeia.gov.gr/diavgeia.pdf

Anonymous said...

ola sti fora...diavgeia...alliws pame sto skotadi...opws simvainei kai simera...

alla tetoia komatoskila pou einai...min perimenoume polla....