Δηλώσεις προπονητών και αθλητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις προπονητών και αθλητών

Νίκος Γραμματικός (τεχνικός Βριλησσίων):

«Θέλω να ευχαριστήσω για τα καλά λόγια τους ανθρώπους του Διομήδη. Πραγματικά έγινε ένα δυνατό ματς στο 1ο ημίχρονο. Θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και τα καταφέραμε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την διάθεση και το αποτέλεσμα. Ηταν ένα ερωτηματικό η αποχή από τα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε τις 48 ημέρες να δουλέψουμε και όπως φάνηκε δεν μας επηρέασε αρνητικά. Είμαστε το αουτσάιντερ στον τελικό, έχουμε όμως 50% πιθανότητες».

Γιάννης Βαρελτζής (τεχνικός Διομήδη): 

«Τα Βριλήσσια ήταν καλύτερη ομάδα και κέρδισαν δίκαια. Η ομάδα μου κλείνει την χρονιά με μία άσχημη, ντροπιαστική εμφάνιση. Απο την στιγμή που ανέλαβα δουλέψαμε, αλλάξαμε την εικόνα της ομάδας στα πλέι- οφ. Σε κανένα σημείο δεν παλέψαμε. Είμαι ιδιαίτερα στενοχωρημένος κυρίως επειδή δεν παίξαμε καλό χάντμπολ. Σε έναν τέτοιο ματς δεν φτάνει μόνο η τακτική, αλλά και άλλα πράγματα, που δεν τα είχαμε. Ισως κάποιες προσωπικότητες της ομάδας να υστέρησαν».


Γιώργος Πέρρος (πλέι μέικερ): «Είχαμε καλή ψυχολογία. Κάναμε μία μεγάλη νίκη σήμερα. Δείξαμε πως έχουμε καλό ρυθμό και πλέον έχουμε δεμένη ομάδα. Ελπίζω αύριο να σηκώσουμε το κύπελλο».

Δημήτρης Δημητρούλιας (αρχηγός Διομήδη): «Μετά από καλές εμφανίσεις στα πλέι- οφ ήταν έκπληξη το παιχνίδι που κάναμε. Το θέλαμε πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε».

3 comments

Anonymous said...

Η τελευταία πρόταση του κ. Βαρελτζη τα λέει όλα. Όλες οι προσωπικότητες υστέρησαν, δυστυχώς για το Διόμήδη. Για ποιους χτυπάει η καμπάνα εδώ και καιρό στο Άργος; Ας ξεκινήσουμε από τις προσωπικότητες! Επειγόντως τερματοφύλακα στο Διομήδη και παίχτη να χτυπάει τα πέναλτυ.
Μπράβο στα Βριλλήσια. Ταχύτητα, πάθος, αγάπη για την ομάδα και Γκάγκανιτς.

Anonymous said...

H Xan8 kai o Zafeirakis 8a stekontan kalutera ston hmiteliko. Osa lefta kai na valete argeitopoula, an den ferete proponiti pane ston vronto. Ntropi to 8eama pou parousiasate, ta Vrilissia me to misa sas lefta na sas exei gia zestama prin ton teliko.

Anonymous said...

Συνεχίστε εκεί στο Άργος και μην ακούτε τίποτα.
Του χρόνου Ζαραβίνας Σαμαράς Μάλιος Γιόχανσον Τάσκοβιτς Μούγιτς Τσούλος Αριστερόχειρας Τερματοφύλακας κι από πίσω τα 5-6 από τα πιτσιρίκια σας που μάλλον θα κερδίσουν και το παιδικό.
Όσο για προπονητή που γράφουν διάφορα γατάκια μια λύση υπάρχει και για πολλά χρόνια.
Δημητρούλιας ήρθε η ωρα που περιμένατε.
Προχώρα πρόεδρε και μην φοβάσε τίποτα με 200 παιδια από πίσω ο χρόνος δουλευει για πάρτη σας.