Δηλώσεις προπονητών και αθλητών (ενημερωμένο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις προπονητών και αθλητών (ενημερωμένο)

Γιάννης Αρβανίτης
«Έγινε πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Έγινε ένας υπέροχος τελικός, χωρίς επεισόδια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς για αυτό», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚΓιάννης Αρβανίτης. Και συνέχισε: «Είμαστε πρωταθλητές και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ένα γκολ κρίνει όλη την χρονιά και είμαστε χαρούμενοι γιατί μας έδωσε το πρωτάθλημα. Το θέλαμε πολύ και το πήραμε». Όσον αφορά στη συνέχεια: «Θέλουμε και το Κύπελλο. Η ΑΕΚ έχει μάθει να πρωταγωνιστεί».

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

"Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που ζήσαμε. Αυτοκτονήσαμε. Αυτή η λέξη τα περιγράφει όλα. Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση. Στις τελευταίες φάσεις δεν είχαμε τίποτα από τα δύο. Ξέραμε ότι το ματς θα πάει έτσι. Ήταν ντέρμπι. Κάναμε ένα λάθος και μας στοίχισε".


Χριστόφορος Μπακαούκας Ο Χριστόφορος Μπακαούκας έβαλε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του και έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. «Έτυχε να είμαι εγώ αυτός που έβαλε το τελευταίο γκολ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως πρέπει να βάλω το γκολ», δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Χριστόφορος Μπακαούκας.

Και συνέχισε: «Το αξίζαμε εκατό τις εκατό. Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές, και αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα φέτος, αφού κατακτήσαμε δίκαια το πρωτάθλημα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στονΠΑΟΚ. Και τώρα το Κύπελλο».
Γιώργος Παπαδόπουλος Το πρωτάθλημα είναι δικαίωση για εμάς. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας, ενώ αποδείξαμε ότι είμαστε η πιο σταθερή ομάδα και παίζουμε το καλύτερο χάντμπολ», ήταν τα λόγια του Γιώργου Παπαδόπουλου αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 Εθνική χάντμπολ. Ο 33χρονος πλέι μέικερ της ΑΕΚ συνέχισε: «Είναι το πρώτο για την ΑΕΚ. Έχουμε βάλει τις βάσεις και είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει και άλλους τίτλους. Και φυσικά το Κύπελλο, που ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο». Εάν το περίμενε, είπε: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν το περιμέναμε ούτε στην φαντασία μας ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το θέλαμε πολύ όμως, και τα καταφέραμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στον κόσμο του, γιατί δεν δημιουργήθηκαν επεισόδια».

Γιώργος Βακάλης «Ήταν δυσοίωνα τα δείγματα αλλά προσωπικά έχω πίστη στο Θεό. Προσευχόμουν κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών και νομίζω ότι τελικά πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα. Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές και αποδείξαμε ότι έχουμε τη στόφα του πρωταθλητή. Οι κόποι μας δικαιώθηκαν, ήρθαμε κόντρα στα προγνωστικά και αποδείξαμε ότι δεν είχαμε πει την τελευταία μας κουβέντα στο πρωτάθλημα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ».

Ευγένιος Κουλούρης «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Μετά τα περσινά δυσάρεστα συμβάντα στη Λαμία, δεν ξέρω αν είναι απλός άθλος αυτό που κάναμε φέτος, δεν ξέρω πώς να το πω. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ, τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ήταν τέλεια, ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου, τους μάγκες»

Παναγιώτης Αποστολίδης
"Τέτοιες ώρες τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν χωρούν πολλά λόγια. Χάσαμε το Κύπελλο μέσα από τα χέρια μας. Δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε στις τελευταίες φάσεις που γίναμε πολλά λάθη και δεν το λέω επειδή έκανα εγώ το λάθος, αλλά, γενικά δεν έχει νόημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ότι έγινε. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί ήρθε τόσος κόσμος να μας δει. Ήταν μία δύσκολη χρονιά όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και με τους τραυματισμούς που είχαμε".

13 comments

Anonymous said...

Απ' ότι καταλαβαίνω από τις δηλώσεις Αποστολίδη φταίνε τα οικονομικά που έχασε ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή αν κερδίζανε τι θα λέγανε; Ότι οι τραυματισμοί μας ωφέλησαν γιατί αναδείχτηκαν και άλλοι παίχτες που τελικά βοήθησαν την ομάδα και ότι παρόλα τα οικονικά προβλήματα τα καταφέραμε γιατί έχουμε ψυχή;
Έχε χάρη που είχατε τον Κόμινεκ φέτος (Διομήδη όσα και να ζητήσει δώστα) αλλιώς χωρίς Ριγανά και Ευαγγελίδη δεν μετράτε. Ένας Κοκώνης δεν φέρνει την άνοιξη.

Anonymous said...

δικαιωματικα επρεπε να το παρει η αεκ με πιο σταθερη πορεια στο πρωταθλημα.το πλεονεκτημα του παοκ ηταν τεραστιο και πλεον θεωρειται αποτυχια που του εσπασαν την εδρα και απο τον τροπο που χαθηκε το ματς.ειχε προβληματα αλλα και η αεκ ειχε ολη τη χρονια.ειχαν καρδια και καλυτερο συνολο γενικως.ο αρβανιτης καλυτερος ως προπονητης με μεθοδο και ιδεολογια και κατι ακομα..οι παικτες παιζουν και για αυτον γιατι τον νιωθουν κοντα τους σε αντιθεση με τον παοκ που τον εχουν γενικως χεσμενο και τον κατηγορουν ως υποκριτη.μπραβο για τα πρωταθληματα του παοκ με τον σειρεκιδη αλλα ειχε μεγιστη ευρωστια απο το συλογγο και οι αποστολιδης πετριδης ηταν παντα εκει.προπονητης δεν ειναι αλλα ειναι πολυ καλος μανατζερ και μπραβο του.στον παοκ πρεπει να γινουν πλεον αλλαγες.πρωτον να σταματησει αυτη η τακτικη της γκρινιας των παικτων.της αεκ μονο επαιζαν ενω του παοκ δεν σταματησαν το μπιρι μπιρι.αυτο το πραγμα τελειωσε πλεον.πρεπει η ανθρωποι του παοκ να σκεφτουν σοβαρα το αυριο και κατι ακομα..βγαλτε τη ρετσινια του τραμπουκισμου καποια στιγμη θα το πληρωσεται ακομη πιο ακριβα!προσοχη!με σεβασμο..ενας απλος παοκτσης...

Anonymous said...

ΑΝΤΩΝΗ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΠΟΣΥΡΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ.ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Anonymous said...

Μπράβο στην ΑΕΚ που πίστεψε στο Πρωτάθλημα και το πήρε έστω κι αν την ευννόησαν οι συγκυρίες και η επιπολαιότητα του ΠΑΟΚ.
όσοι αβασάνιστα καταδικάζουν ή επιδοκιμάζουν μάλλον δεν γνωρίζουν καλά τα πράγματα.
Η ΑΕΚ "εκμεταλεύτηκε" όπως αναφέρει και ο 11.30 την δίψα για την πρώτη κούπα , ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν κορεσμένοι και ψυχικά άδειοι.
Να αναγνωρίσουμε ότι με τα τόσα προβλήματα (που είχε αντίστοιχα σε μικρότερο όμως βαθμό και η ΑΕΚ)ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κυνηγήσει στο παρά ένα δευτερόλεπτο τον 3ο τίτλο, παίζοντας ουσιαστικά με την περσινή "αναπληρωματική" του περιφέρεια και μονίμως με3& 4 τραυματίες. Πλήγμα η φυγή του Μίτροβιτς, (δεν γνωρίζω ποιός έχει την κύρια ευθύνη??).
Μπράβο στον κόσμο που έστω και τηρουμένων των αναλογιών δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα , χωρίς ακρότητες. Αποδείχτηκε ότι αν θέλουν όλοι μπορούν να το πετύχουν και ότι οι δύο μεγάλες ομάδες χρειάζονται στο άθλημα, παρόο που πέρισυ τέτοια εποχή απαξιώθηκαν από όλους σχεδόν.
Τώρα είναι και η σειρά των παραγόντων των δύο ομάδων να ασχοληθούν λίγο πιο σοβαρά και ουσιαστικά με τα τμήματα χαντ-μπωλ .
Υ.Γ.: Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να δικαιωθεί με τον πιό απίστευτο και γκραν-γκινιό τρόπο ο παλήκαρος ο Μπακαούκας. Μπράβο ρε Χριστόφορε, είσαι μεγάλος "μάγκας", το αξίζεις!!
Υ.Γ.2: Κώστα μην επιτρέπεις υβριστικά σχόλια όπως του κάφρου 4.31 που αναφέρεται σε μανάδες κλπ.

Anonymous said...

Πάντως αν δείτε πάλι τον αγώνα στο time που πήρε η αεκ 7 δευτερόλεπτα πριν την λήξη ο Μάντζος στο σχολιασμό λέει επί λέξει « είναι σίγουρο ότι τώρα θα έχουμε και κάποια δυνατά φάουλ από την πλευρά του παοκ» δηλαδή το αυτονόητο αν θες να πάρεις το πρωτάθλημα, αλλά οι παίχτες προφανώς φοβήθηκαν μην πάρουν κόκκινη κάρτα και δεν παίξουν του χρόνου στην πρώτη αγωνιστική…

Anonymous said...

Τι ήθελες να είχε το μυαλό του Γιούπη ο καθείς του ΠΑΟΚ; Θυμήστε με παρακαλώ πού ο Γιούπης πήρε κόκκινη στα τελευταία δευτερόλεπτα;

3:2:1 said...

συγχαρητηρια στην ΑΕΚ.
Χριστοφορε μπραβο σου!

ΥΓ
το οσκαρ ηλιθιοτητας παρακαλω στους παικτες και τον παγκο του ΠΑΟΚ.
Σαουλιδη:πού πας ρε καραμητρο!

Anonymous said...

το μπιρι μπιρι των παικτων του παοκ δε θα σταματησει γιατι αυτο βλεπουν απο τους ανθρωπους της ομαδας τους και οσο βλεπουν αυτους ενα παραπάνω και οι παικτες.
ο παοκ χρειαζεται επειγοντως εντατικη , αλλα με ποιους και απο ποιους ειναι το ερωτημα?
ο σειρεκιδης φευγει γιατι δεν υπαρχουν καλες συνθηκες αλλα και φερεγγυοτητα στις πληρωμες, ο ερασιτεχνης με ποιον να ενδιαφερθει ? με τον Πετρίδη ή τον Σαουλίδη ?
αρα ο παοκ μας τελειωσε

Anonymous said...

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ

Anonymous said...

sugharhthria sthn aek,sigoura einai megalh epituxia!
eplizw na thn ekmetaleutoun kai na ftiaxoun ena gero oikodomima!
oso gia ton paok thewrw oti ta 2 prwtathlimata einai gerh vash kai den prokeitai na dialuthei h omada opws lene polu kakovouloi,o kosmos ths thessalonikhs dipsaei gia omades pou fernoun epituxies kai den prokeitai na afhsoun etsi to tmhma handball...
kathws epishs osoi htan sto ghpedo eidan tosa polla paidakia apo tis akdhmies me ton dikefalo sto stithos na upostirizoun thn antrikh omada,auto apo mono tou einai megalh epituxia!
elpizw to idio na kataferoun kai stin aek....

kai suntoma na akolouthisoun kai oi alloi megaloi: olumpiakos,panathinaikos,aris,iraklis ktlp!

Anonymous said...

ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΠΕΣΥΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ,ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ,ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΕΒΑΛΆ ΤΕΛΕΙΕΣ...ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔEΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ BLOG.ΦΙΛΕ 12 30 ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!...ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ ΤΑΙΝΙΑ "ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"-ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑ!...

Anonymous said...

pantws paidia mprabo kai stoys dyo proponites!oti kai an eipan den erixan eite thn nikh alla kai eite thn hta stoys diaithtes!kafara gia thn apodosh toys!gia prwth fora to blepoyme kai ayto.

Anonymous said...

6:06
oi sigekrimenoi proponites milane me thn douleia tous... den einai oute san ton ntala oute san ton papagiannopoulo pou logo tis asxetosinis tous prospathoun panta na broun alothi gia kalipsoun tin anikanotita tous...