Ανακοίνωση αθλητών ΑΕΚ handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση αθλητών ΑΕΚ handball

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας έχει κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο την τρέλα μας, να παίζουμε handball. Τον κόσμο που μας κανει να ανατριχιάζουμε σε κάθε παιχνίδι με την παρουσία του. Τον κόσμο που μας έδειξε πως είναι να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο-που τα εισητήρια ήταν προπωλημένα σε έναν αγώνα-σ'αυτο το άθλημα που λέγεται handball. Τον κόσμο που μας έχει κάνει να βγάζουμε περισσότερο πάθος,ψυχή και καρδιά σε κάθε παιχνίδι. Τον κόσμο που μας κάνει να ξεχνάμε τα προβλήματα που έχουμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή (κάποιοι άνεργοι,κάποιοι άφραγκοι και απλήρωτοι) με τη στήριξη τους. Τον κόσμο που μας τίμησε παντού μέχρι τώρα΄ στις Σέρρες,στη Σμύρνη,στη Λευκορωσία,στη Λισσαβόνα,στο Βελιγράδι και σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός Αττικής' που ήταν άψογοι σε όλο αυτό το όνειρο που ζούμε. Ευχαριστούμε όλο αυτό τον κόσμο,και όχι αυτούς που μας στέρησαν να αγωνιστούμε σε ένα Final Four και να διεκδικήσουμε ένα κύπελλο στη Λαμία,και όχι σ'αυτούς που μας στέρησαν για 12 αγωνιστικές τον κόσμο μας,και όχι σ'αυτούς που πιθανότατα θα μας στερήσουν το ευρωπα'ι'κό όνειρο για κάποια χρόνια. Καταδικάζουμε λοιπόν αυτα τα παράσιτα που δεν αγαπάνε την ΑΕΚ μας,που δεν βοηθούν την ΑΕΚ μας,που μόνο προβλήματα της δημιουργούν. Που πήγαν να χτυπήσουν ακόμα και μας τους αθλητές που προσπαθούσαμε να τους αποτρέψουμε να επιτεθούν στους αθλητές της Παρτιζάν. Τους καταδικάζουμε και ζητάμε απ΄τον υγειή κόσμο της ΑΕΚ να τους απομακρύνει ωστε να μπορέσει αυτό το τμήμα να στεκεται στα πόδια του και να φέρει τους τίτλους που της αξίζουν!»

7 comments

Anonymous said...

sta xania exoun ma8ei tous referi kai exouna rxisei tis thlefwnikes apeiles.

to idio kai se paiktes-paragontes ths xan8.


h oxe na prostatepsei to a8lhma kai na voh8hsei wste ena istoriko swmateio na mhn pesei 8yma trampoukismwn kai diaithsias.

enas eisaggeleas sto ghpedo kai diaithtes apo voreia ellada gia mia fora sta xania.akougetai oti oi paiktes ths xan8 dexontai thlefwnikes apeiles.

AKOUEI H OXE? na voh8hsei to a8lhma kai na prostatepsei tous a8lhtes.

Anonymous said...

Παρήγγειλέ μας και ποιούς θέλεις, έτσι για να νοιώσεις ασφαλής... Εγώ πάντως αν ήμουνα Χανιώτης θα καθόμουνα να έχανα και δεν θα πήγαινα σε Έδεσσα, Αθήνα και Βέροια ή Άργος. Θα έπαιζα στα play outs τα τρία παιχνίδια στην έδρα μου, και θα άφηνα εσένα να ταξιδέψεις τρεις φορές για αδιάφορα ματς.

Anonymous said...

SIMFONO ME TON 6:31 POLI SOSTA TA LEI.ADE GIATI MAS EXETE PRIKSI ME TIS MALAKIES.ISAGELEA,PARATIRITI MAT,IDIKOUS FROUROUS,BRAVOUS,KE KATA PARAGGELIA DIETITES APO TIN VORIO ELLADA.KATI ALO?? PARE TSAKONA XASKI GIA SKASIS.KE AMA SOU ARESI FILE. DILADI AN SE PEKSOUN DIETITES APO TIN POLI SOU THA KERDISIS? KE AMA XASIS TI THA SOU FTEI TOTE? KATEVA RE FILE NA PEKSIS KE AMA ISE KALITEROS MAKARI NA KERDISIS.

blue vayeros said...

Ο/Η blue vayeros είπε...

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ?

4 Απριλίου 2011 10:09 π.μ.

Anonymous said...

Εγω θελω να ξερω ποιος ειναι αυτος που γραφει οτι απειλουν την χανθ κλπ.Ποιος μπουφος ειναι συτος που ηλεκτριζει την ατμοσφαιρα χωρις λογο.Δεν πιστευω να ειναι ανθρωπος ή αθλητης της χανθ αλλα καποιος αμεσα ενδιαφερομενος απο τις αλλες τρεις ομαδες που ειναι σιγουρα στα πλει-αουτ.

Anonymous said...

an den kanw lathos aytoi pou kanoyn twra tis anakoinwseis kai tis anafores gia kafrous einai oi idioi pou toys parakinousan perysi na vrizoyn athlites kai manades.Etsi xristofore!!! Na poy girise boomerang!!!

Anonymous said...

Paidia vrwmaei poly h ypo8esh.poly omws.

Poly grhgora ta antanaklastika ths xan8.lete na eixe syntax8ei h anakoinwsh apo to prohgoumeno vrady?

rwtaw apla.....

Kati poly asxhmo yparxei edw.poioi einai diaithtes 3erei kaneis?giati h anakoinwsh pou kata ta alla vghke gia na ka8hsyxasei, asxoleitai kai me th diaithsia kai me thn krisimothta tou paixnidiou