ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

«Μετά από ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύρικο με πολύωρες συζητήσεις, με τη διοίκηση, όλους τους παίκτες, τους συνεργάτες μου, πολλούς φιλάθλους και τους δικούς μου ανθρώπους αποφάσισα, χωρίς να είμαι και απολύτως βέβαιος ότι πράττω το σωστό, να αναστείλω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ομάδα την συγκεκριμένη στιγμή, σεβόμενος την απαίτηση όλων των παραπάνω να τελειώσω μαζί τους τη φετινή περίοδο ώστε να διεκδικήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τους στόχους μας, πράγμα που θεωρώ δίκαιο για την σημαντική προσπάθεια που έχουν κάνει. Η απόφασή μου αυτή δεν αναιρεί την παραίτηση μου, απλά την αναστέλει και σαφώς αν προκύψουν παρεμφερείς λόγοι στο εναπομείνον χρονικό διάστημα μεχρι το τέλος της φετινής περιόδου θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και οριστικά.
Θέλοντας να σας διαβεβαιώσω ότι η απέχθεία μου για τα συγκεκριμένα γεγονότα και η διάθεση μου να μην μείνω απαθής απέναντι στη βία που παρουσιάζεται στον αθλητισμό ήταν πέρα για πέρα ειλικρινής σας στέλνω τους αθλητικούς χαιρετισμούς μου»
Προπονητης χειροσφαίρησης ΑΕΚ
Αρβανίτης Γιάννης

30 comments

Anonymous said...

Η χανθ θα αντιμετωπισει πολυ δυσκολες συνθηκες στα Χανια.Το ξερουμε και ειμαστε προετοιμασμενοι.Καλο ειναι και η οχε να λαβει τα μετρα της για να μη πεσουμε θυματα τραμπουκισμων απο τους γνωστους που πλακωσαν και τους παικτες του Πανελληνιου.

Επιτελους η ΟΧΕ ας καταλαβει οτι οι ομαδες τρομοκρατες οπως αυτη των Χανιων πρεπει αν βρισκεται στην Α2.αυτη ειναι η θεση της και οχι στην Α1.

Οι διαιτητες που ορισθηκαν σταλθηκαν σε υπηρεσια για να μας σφαξουν.Ειναι γνωστο οτι και οι δυο κουβαλανε πολλες αμαρτιες.Ιδιως για τον ενα υπαρχει και παρελθον που πιαστηκε επ αυτοφορο στο πιτσι πιτσι για ματσακι της επομενης.

Ετσι παιρνουν τα ματς τα Χανια.Με διαιτητες πιονια και κουνιστους σαν και αυτους και με τραμπουκισμους.
To κεκλησμενων ειναι η καλυτερη λυση και μερες υπαρχουν.Εκτος αν η ΟΧΕ γουσταρει τα επισοδια σαν της Λαμιας.Γιατι στα Χανια αυτα κανουν.

Anonymous said...

ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΟΥΝΗΣΤΟΙ Κ ΛΑΙΤ.ΕΤΣΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ.


Η ΟΧΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕΚΗΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΚΕΚΛΗΣΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΛΑΜΙΑ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Anonymous said...

FILE EXEIS DIKIO.H ESTW AS GINEI STHN KRHTH ALLA SE ALLH POLH.NA PAEI STO HRAKLEIO TO MATS MA GHPEDA YPARXOYN.
ALLAGH EDRAS OXI KEKLHSMENWN.

ALLA H OXE AS PAREI MIA APOFASH.O AGWNAS TOU SAVVATOU NA GINEI STO HRAKLEIO GIA NA GLITWSOUME TH DIAPOPEYSH TOY ATHLIMATOS.

Anonymous said...

kai ego exw akousei poly asxhma gia ayta pou 8a ginoun.mexri kai epaggelmaties ths nyxtas tha feroun.

as alla3ei edra to mats kai aporw pws h oxe den to exei kanei hdh.


kai sto hrakleio h omada twn xaniwn that exei avantaz.ara pithanos na to dextei.den exei provlhma na arnhthei an den exei kati na krypsei.

OXE akous??????????????? prostatepse to athlima!!!!!!!!!!!!!1alliws ypey8ynoi gia ta episodia tha eiste eseis kai mono

Anonymous said...

βλεπω οτι εχει προκυπσει μεγσλο θεμα.ημερες τωρα ψιθιριζονταν αυτα για επισοδια οργανωμενα στα Χανια.

Η ΟΧΕ δε θα αφησει να εκτεθει και απο οτι ακουω μεχρι την ΤΕταρτη-Πεμπτη θα εχει μεταφερει τον αγωνα στο Ηρακλειο.Σιγουρα πραγματα.

Καλο ειναι οι τρμπουκοι να κατσουν σπιτια τους και μονο με μεταφορα εδρας θα γινει στο Ηρακλειο θα γινει αυτο.Το εχει αποφασισει ηδη η ΟΧΕ

Anonymous said...

για κανεναν δεν ειανιε υχαριστη αυτη η αναστατωση.αλλα αν ειναι για το καλο του αθληματος η ομοσπονδια καλως να αλλαξει εδρα και απο τα Χανια να γινει στο Ηρακλειο.

και εγω εχω πληροφοριες οτι το ματς θα γινει εκει.και μαλιστα λεγετα για ωρα 4 στο κλειστο Ηρακλειου

θα γινονταν επισοσδια σιγουρα οποτε ειναι η καλυτερη λυση και μπραβο

Anonymous said...

nai.kai ego to exw akousei.

apla h omospondia 8a to orisei teleytaia stigmh gia na mhn yparxoun antidrasis.

akousa gia Hrakleio kai ego.apla na mhn kanei pisw h omospondia gia na kanei to xatiri twn xaniwtwn.na prosexoume to handball παιδα.οχι αλλα επισοδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1θ

Anonymous said...

Η ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΕΚΛΗΣΜΕΝΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ...kai me ton panellhnio akousa oti egine eisvolh opadwn kai epese poly xontro xylo.
ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ 4 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Anonymous said...

ego paidia eimai sth dioikhsh ths omadas twn xaniwn, tou kydwna.

nai pragmati epikoinwnhse mazi mas h omospondia kai mas enhmerwse gia th skepsh kapoion na allaxoun edra kai o agwnas tou savvatou me xanth na ginei to hrakleio.

h alhtheia einai oti yparxei entash edw kai idiws kata twn diaithtwn.kai den mporoume na elenxoume kanenan.tha ginoun ntravala.

kaname synanthsh xthes kai symfwnhsame na dwsoume thn egkrish mas.SYMFWNOUME LOIPON GIA HRAKLEIO.

Anonymous said...

κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΜΟΝΟ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ Γ΄ΑΥΤΕΣ.
ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Μ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΟΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΚΡΙΜΑ.

Anonymous said...

Τι καινούργιο φρούτο είναι αυτό με τα σχόλια στο greek handball; Καλά, αυτός που έχει γράψει τα πρώτα 9 σχόλια είναι πολύ καραγκιόζης. Κατ' αρχήν κάνει μπαμ ότι είναι ο ίδιος. Αυτό πρώτη φορά γίνεται, είναι κατινίστικο, και πρέπει ο Χάτζη να το τελειώσει εδώ. Δεν θα πρέπει αυτός ο καραγκιοζάκος που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα να βρει στρωτό δρόμο στα σχέδια του, υπάρχει και κόσμος που γουστάρει τα μπλογκς και θέλει να συνεχίσουν να υπάρχουν όπως ήταν, χωρίς να τα εκμεταλλεύονται κάποιοι.
Καραγκιοζάκο των πρώτων 9 σχολίων σε καταλάβαμε όλοι τι fake είσαι!!!

Anonymous said...

Ά, και κάτι άλλο, δείτε τις ώρες που έχουν γραφτεί τα πρώτα 9 σχόλια, μιλάνε από μόνες τους για το τι συμβαίνει με αυτή την περίπτωση.

Anonymous said...

Αλλάζει και γράμματα ο καραγκιοζάκος για να μας μπερδέψει, για να το κάνει να φανεί πιό αληθινό.

Anonymous said...

"κύριε" 7.12, 7.16, 7.19, 7.24, 7.29, 7.43, 7.55, 8.04, 8.10 εκτός από ΑΛΗΤΗΣ που προσπαθείς να δημιουργήσεις κλίμα και εκτός από ΠΑΝΙΛΙΘΙΟΣ που γράφεις 9 σχόλια καπάκι σε μία ώρα είσα και ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ που συζητάς με τον εαυτό σου με διάφορες γραφές και ιδιότητες. Δαφνί ή Κοριδαλό; επείγουσα περίπτωση

3:2:1 said...

8,31: δεν εχεις δικιο
Ο Αρβανιτης το ξανασκεφθηκε και αλλαξε την αποφαση του,εχει καθε δικαιωμα,απο την στιγμη που η διοικηση του το αποδεχεται.Για το συμφερον του και της ομαδας του πασχιζει,πού ειναι το μεμτο;
Τα αλλα που λες περι απαξιωσης του χωρου,συνδικατων κλπ τί νοημα εχουν;
Ενταξει το επιπεδο θα μπορουσε να ειναι καλυτερο,αλλα αν προκειται να γινουμε κωλοποδοσφαιρο,αστο καλυτερα...
Θεωρω μαλιστα ιδανικη ευκαιρια για την ΟΧΕ να αντιληφθει πού θα οδηγησουν το αθλημα οι"μεγαλοι"(καταστροφεις) του ελλ αθλητισμου.
Ισως ειναι καλυτερα χωρις αυτους,οικογενειακα,ρομαντικα,ανθρωπινα.Υπαρχει και το εξωτερικο να ζησει κανεις το ονειρο του!

Προφανως και τα πρωτα μηνυματα τα εχει γραψει ο ιδιος,αλλα η ΟΧΕ δεν πρεπει να αποφασιζει και να ενεργει παρασυρομενη απο ανωνυμους σε blogs.Γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχει κανεις λογος αλλαγης εδρας.Αν δε,συμβει το παραμικρο,υπαρχουν κανονισμοι...
Προληπτικο πολεμο κανουν οι παγκοσμιοι νταβατζηδες

Anonymous said...

Καλά αυτός ο τύπος δεν παίζεται με τίποτα γράφει μόνος του απαντά μόνος του φοβερή περίπτωση.τελικά στο άθλημα μας έμειναν μόνο οι τρελοί κρίμα δεν έχω τίποτα άλλο να πω αυτό είναι κατάντια!

Anonymous said...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΔΩΑΝ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ; KAI ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ;

Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΧΑΝΘ.ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΗ Ως ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ....

Anonymous said...

Καλά τώρα το πρόσεξα,εχει πολύ πλάκα-όλα τα σχόλια είναι μέσα σε μιά ώρα και μόνο για την Κρήτη!Όλους τους έπιασε το μεράκι στις 7 η ώρα το πρωί ...και μετά τίποτα!(φαίνεται έπρεπε κάπου να πάει:))
Σωστά λάνα λοιπόν ..η ΒΛΑΚΕΙΑ ειναι ακίκητη!!!

4:2 said...

Πρεπει να εισαι πολυ ηλιθιος εσυ που γραφεις τα πρωτα 9 σχολια...Κανεις θεμα για μια εδρα που ειναι απο τις πιο φιλοξενες στην Ελλαδα..Δεν υπαρχει λογος αλλαγης εδρας και μην δημιουργεις ενταση στο αθλημα μας....

Anonymous said...

εμεις στα Χανια τα βλεπουμε αυτα και γελαμε.αλλα και ανακοίνωση δεν παει πισω.

ηρεμια παιδες, όλα θα πανε καλα και οποιος ειναι καλυτερος θα κερδίσει.

Anonymous said...

κυριοιΤΗΣ ΧΑΝΘ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΙ:1)ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ 2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ 3)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ 4)ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ 5)ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΕΔΧ,ΟΧΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ(ΒΛΕΠΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ 57 ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ)6)ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΜΑΤΗΣΕΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Anonymous said...

Απο ανακοινώσεις ΑΕΚ και Αρβανίτη χορτάσαμε.Και πέρυσι τα ίδια λέγατε μετά το Final 4 τα ίδια λέγατε.Μόνο κακό κάνετε στο άθλημα με την στάση σας.

Anonymous said...

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ,ΑΘΗΝΑΙΟΣ,ΚΡΗΤΙΚΟΣ,ΑΘΛΗΤΗΣ,ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ, ΘΙΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ BLOKs Ο ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ .ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΔΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Δ4ΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ

Anonymous said...

«Δεν είναι ο αθλητισμός ο χώρος που μπορεί να υπάρχει τέτοιου είδους βία. Γιατί μια προσπάθεια να χαλάει από κάποιους τύπους που δεν ξέρουν. Δεν με εκφράζει η ομάδα που κερδίζει στο γήπεδο να φεύγει φυγαδευμένη με κίνδυνο της ζωής της. Δεν είμαι εγώ αυτός!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ? - ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΕΟΝ..ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ( ΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ )ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ( ΣΗΜΕΡΑ )ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ

Anonymous said...

γλιώδη 2.55 , 3.35 και των 9 πρωινών σχολίων μετά την πρωινή είπες να ρίξεις και μία μεσημεριανή.

Anonymous said...

4.19 ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ,ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΠΙΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ.

Anonymous said...

ΑΣΕ ΡΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗ..ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Η ''ΙΩΑΝΝΑ'' ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ.ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΧΕ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΤΟ IMAGE ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ- ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΙΕΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ.. ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Anonymous said...

Τι λες ρε μεγάλε... εσύ αν σου είχε φύγει ο κώλος τόσα χρόνια στην ΑΕΚ να την κάνεις καλύτερη ομάδα, και τώρα είχες την μοναδική ευκαιρία να πάρεις πρωτάθλημα, έτσι εύκολα θα δήλωνες παραίτηση; Αν ξέρει κανείς τον Γιάννη από κοντά και όχι από τις εφημερίδες τότε θα ήξερε ότι πραγματικά τον ενοχλεί η καφρίλα των οπαδών. Αλλά θα ήταν άδικο και να φύγει τώρα και να μην δρέψει τους κόπους του! Και να γίνει μάγκας ξαφνικά ο Αλεπουδέας από το πουθενά.

Anonymous said...

ASE RE FILARAKO.NA TIN KANI KALITERI TIN AEK.KE TI EGINE DILADI? STIS NIKES INE FOVERI I OPADI MAS ENO STIS ITES KE STA EPISODIA DEN TPOUS KSERO? APO TIN STIGMI POU DILOSE PARETISI KE META ANAKALESE TOTE DIXNI AFEREGIOS.ALA IPAME AMA VALIS TO XERAKI SOU STO MELI DISKOLA TO VGAZIS.OSO GIA TON ALEPOUDIARI,ONOMA KE PRAGMA

Anonymous said...

Alepoudea stamata na stelneis munhmata, se kseroyme.