Ανακοίνωση ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

Το τμήμα Χειροσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΑΣΕΔ) με μεγάλη έκπληξη και δυσαρέσκεια διάβασε πρόσφατη ανακοίνωση της ΔΕΠ / ΟΧΕ με την οποία σχολιάζεται ανεπίτρεπτα η απόφαση του Αθλητικού δικαστή σε υπόθεση αθλητή της ομάδας μας. Είναι απορίας άξιον γιατί προβαίνει η ΔΕΠ / ΟΧΕ σε τέτοιο σχολιασμό δηλώνοντας την αντίθεσή της στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος σε κάθε περίπτωση εφάρμοσε τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΟΧΕ και τιμώρησε τον αθλητή μας με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία που του προσκομίστηκαν, με ποινή που προβλέπεται στον Κανονισμό αυτό.
Τι αλήθεια εξυπηρετεί μια τέτοια ανακοίνωση και πώς συνεισφέρει στην αξιοπιστία και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων - ιδιαίτερα λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων play-off του πρωταθλήματος;

17 comments

Anonymous said...

Η απάντηση προφανής. Τα κοράκια το Σάββατο να σφυρίξουν όπως πάντα υπέρ της ΑΕΚ!

Anonymous said...

ΝΤΡΟΠΗ για την διοικηση του ΔΟΥΚΑ .
Δεν γνωριζουν τον κανονισμο?
Ο αθλητικος δικαστης ολο τον χρονο τιμωρησε αρκετους αθλητες για παραβαση αυτου του κανονισμου-αρθρου,τωρα τον ξεχασε?
Βλεπετε πολλοι επωνυμοι στα ιδωτικα σχολεια !

1961 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

O Κανονισμός καλά τά λέει για το τελευταίο λεπτό κτλ αλλά μάλλον πρέπει να έχει γίνει η παράβαση για να τιμωρηθεί ο αθλητής έτσι δεν είναι κύριοι της ΔΕΠ που βγάζετε και δελτίο τύπου. Από ποιό κανονισμό σας δίνεται το δικαίωμα να κρίνετε τις αποφάσεις ανωτέρου δικαιοδοτικού οργάνου.

Anonymous said...

bravo re omadara...kseftilise to kai allo to a8lima ama boreis - alla den katalaves oti oi ksenoi se exoun katalavei pia - sou leei oute gipedo gia ta standards tou champions league den exoun oi pswriarides...poio prwta8lima re kalon ipno...exei kai a8litismo "eksosxoliko" fisika to vradi...alla me tous dimosious leitourgous ta pate kala...

Anonymous said...

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ 21/4

Η ΔΕΠ / ΟΧΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ

Η ΔΕΠ / ΟΧΕ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του κ. Αθλητικού Δικαστή, να μην επιβάλει ποινή σε αθλητή με μία αγωνιστική, ο οποίος τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα και κρατήθηκε το δελτίο του για παράβαση του πειθαρχικού κανονισμού στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (59’ και 53’’). Ο κ. Αθλητικός Δικαστής έκρινε από το βίντεο του αγώνα που του προσκομίστηκε, ότι δεν έγινε κάποιο σοβαρό φάουλ!

Αυτα αναρτηθηκαν σε αυτο το site.Οπως λεει με βαση το βιντεο του αγωνα πηρε αυτη την αποφαση ο αθλητικος δικαστης οτι δεν εγινε φαουλ.Ουτε καν επαφη...Απλα αντι να ηταν 3 μετρα ηταν 2,80....

Anonymous said...

Τώρα εάν είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω τότε έχει απόλυτο δίκιο ο Δούκας και κακώς έγινε και η ανακοίνωση της ΟΧΕ-δηλ τι,έφαγε δίλεπτη για μη τήρηση των 3 μέτρων και θα του πάρουμε το δελτίο-ωραίους κανονισμούς ξέρουν!

Anonymous said...

Seriously Unsportsmanlike Conduct (8:6, 16:6c)

g) if during the last minute of a game, a player uses methods that could be seen as falling under Rules 8:5 or 8:6, simply in order to prevent the opponents from having the time to get into a position to score a deciding goal (to win or tie the game, or to gain the necessary goal
difference) or to get into a position where a 7-meter-throw could be awarded;

epidei to paidi einai allodapos...

Anonymous said...

re akoma na katalavete... mia xara ekane o doukas kai mpravo tous kai einai kai magkes !!!!! oi anthropoi tou douka upostiriksan oti kakos dwthike i kokkini ston athliti gt den upirxe paravasi..... kai dikaiwthikan apo to video... apla einai ta pragmata . oute ntropes oute polla logia. to provlima poio einai ? opoios einai kaluteros tha kerdisei..... elpizw mesa sto gipedo gt oloi eseis pou krazete mallon me tous purosvestires thelete na kerdisete !!!!!

handballfan said...

Η ΔΕΠ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ!Έδειξε τις προθέσεις της για ακόμα μία φορά....

Anonymous said...

Ο ΔΟΥΚΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ! Έδειξε τη λαμογιά του για ακόμα μια φορά...

Anonymous said...

9:22 mporeis na mas eksigiseis pou to vasizeis auto ? o doukas akolouthise mia kathola nomimi diadikasia kai dikaiwthike apo ton athlitiko dikasti..... esu se pio epixeirima vasizesai gia na sxoliazeis kat' auto to tropo ena apo ta elaxista sovara swmateia autou tou athlimatos ?

Anonymous said...

Κύριοι : αυτή η απόφαση του αθλητικού δικαστή είναι τρέλα. Εάν έκρινε ότι δεν έγινε παράβαση μέσω του βίντεο (που λόγω της ασχετοσύνης του με το άθλημα δεν επιτρέπεται να το κάνει) τότε η μόνη απόφαση είναι ΑΘΩΟΣ. Εάν έκρινε ότι έγινε παράβαση τότε η μόνη η απόφαση είναι ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Αλλά ο δικαστής τι είπε; το κουφό, το ανύπαρκτο. Ότι ναι, έκανε την παράβαση, αλλά δεν μου φάνηκε και τίποτα σπουδαίο άρα ολίγον ένοχος άρα ΕΠΙΠΛΗΞΗ. Όμως αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Γιαυτό ο δούκας έκλεψε εκκλησία. Εκτέθηκαν και ο δούκας και η δεπ και ο δικαστής.

Anonymous said...

Βρε συ 9:11 το είπαμε η παράβαση ήτανε μη τήρηση της απόστασης των 3 μέτρων σε φάουλ.Τί ήθελες 1 αγωνιστική γι'αυτό;Και μην ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με δικαστικό ο οποίος όσο και 'ασχετος' να είναι από το άθλημα ξέρει να ερμηνεύση μια ρημάδα παράγραφο ενός κανονισμού παιχνιδιού!

Anonymous said...

βρε συ 8.11 αν ήταν παράβαση στο τελευταίο λεπτό και έφαγε κόκκινη, ό,τι παράβαση και να ήταν (που από ότι διάβασα ήταν παρεμπόδιση σέντρας), δεν υπάρχει άλλη ποινή παρά μόνο μία αγωνιστική, εκτός αν κριθεί αθώος. Όσο για το δικαστικό, άμα δεν ξέρει τι είναι αυτό το παιχνίδι και τι είναι παράβαση του τελευταίου λεπτού, τι να περιμένει κανείς ;

Anonymous said...

Δεν κατάλαβες δυστυχώς τίποτα φίλε μου από αυτά που σου είπα-τζάμπα καίει η λάμπα όπως λέει ένα παλιό άσμα:)

Anonymous said...

ή όπως λέει ένα άλλο άσμα που ταιριάζει σε σένα "μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο"