ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Χασάν: «Σημαντική χώρα για την Παγκόσμια ομοσπονδία η Ελλάδα»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τους Προέδρους, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Δρ. Χασάν Μουσταφά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του αθλήματος Συμεών Λαζαρίδη, προκειμένου να υλοποιηθούν οι προσπάθειες, για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Χάντμπολ, που θα γίνει τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος και οι: Παντελής Χατζηιωάννου, Χαράλαμπος Πιλαφάς αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας, αντίστοιχα, της ΟΧΕ.
Μετά την συνάντηση ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δήλωσε: «Κάποιες εκκρεμότητες, που υπήρχαν για οργανωτικά θέματα τακτοποιήθηκαν, με τη συμβολή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.
Η Ελλάδα είναι μια σημαντική χώρα για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χάντμπολ, προσπαθεί να αναπτύξει, όσο περισσότερο μπορεί το άθλημα, έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις και πιστεύω ότι και αυτή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων θα είναι μια από τις καλύτερες, που έχουν γίνει μέχρι τώρα».
Συμεών Λαζαρίδης (πρόεδρος ΟΧΕ): «Η συνάντηση αυτή έγινε, πρωτίστως, για να διαπιστώσει ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ότι υπάρχει η στήριξη της Πολιτείας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, που θα κάνουμε τον Ιούλιο. Όλα λοιπόν διευθετήθηκαν και σήμερα το βράδυ θα υπογραφεί η σύμβαση της διοργάνωσης, από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και εμένα. Δεδομένου ότι έχουμε τη στήριξη της Πολιτείας, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Πάνος Μπιτσαξής, είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».

1 comment

Anonymous said...

Ωραία τελετή υπογραφής απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες του www.newsports.eu. Σε μια αίθουσα 20τμ, με ντύσιμο λες και πηγαίνουμε για καφεδάκι με τους φίλους μας (πλην Σίμου) και φακέλους των 2 ευρώ. Ούτε το σήμα της διοργάνωσης δεν υπήρχε στο φόντο. Μου αρέσει που μας καλείτε από το δελτίου τύπου της ΟΧΕ, να δουμε το φωτογραφικό υλικό και το Χατζηιωάννου να λέει ότι "θα διεξαχθεί μια άψογη απ όλες τις απόψεις διοργάνωση"

Μπράβο σας!!!!!!!!!!!!!
Ωραία προβολή για το μεγαλύτερο χαντμπολικό γεγονός του παγκοσμιου χάντμπολ το 2011. Ήθελε πολύ φαντασία να σκεφτεί κανείς ότι έπρεπε να γίνει μια λαμπρή τελετή, δικαιωματικά στη Θεσσαλονίκη που της άνηκε η τιμή αυτή;

Μπράβο και πάλι!!!!!!!