«Iδανικοί αυτόχειρες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Iδανικοί αυτόχειρες»

Ο τραγικός ποιητής Κώστας Καρυωτάκης στο ποίημά του «Τραγικοί Αυτόχειρες», που δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο του 1927 σε εφημερίδα της εποχής, σατιρίζει σκληρά αυτούς που αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν χωρίς να τολμούν την πραγματοποίηση της απόφασης. Γράφουν το τελευταίο αποχαιρετιστήριο σημείωμα «απλό, βαθύ, αδιαφορία, συγχώρηση γεμάτο, για κείνον που θα κλαίει και θα διαβάζει» .
Τώρα θα αναρωτηθεί κάποιος τι δουλειά έχει ο Καρυωτάκης με τη Χειροσφαίριση. Ο Καρυωτάκης ήταν πραγματικός αυτόχειρας (αυτοκτόνησε σε ηλικία 32 χρονών). Οι διοικούντες την Ομοσπονδία μας εξελίσσονται σε «ιδανικούς αυτόχειρες», καθώς μόνον έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτούς που προτείνουν την αναδιάρθρωση στα πρωταθλήματα όλων των εθνικών κατηγοριών.
Μία πρόταση που σε καμία περίπτωση δε στηρίζεται στα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αλλά για ακόμα μια φορά εξυπηρετεί καθαρά «ψηφοθηρικούς» σκοπούς. Μία λίαν κοντόφθαλμη πολιτική, που αδιαφορεί για την εξέλιξη του αθλήματος και το οδηγεί ολοταχώς στην «αυτοκτονία».
Καθότι δεν μπορώ να ακολουθήσω σιωπώντας, καταθέτω για πολλοστή φορά τις προτάσεις μου. Είναι η πρώτη φορά στα χρόνια που ασχολούμαι με τη Χειροσφαίριση, που θα αναφερθώ και στα ανδρικά πρωταθλήματα.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών : 10 ομάδες .

Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών : 10 ομάδες


Περιορισμοί:
Στην Α2 Ανδρών προτείνω να υπάρχει ηλικιακός περιορισμός των αθλητών
Α) το 80% των αθλητών που θα έχουν στη σύνθεσή τους οι ομάδες, να μην ξεπερνά το 25 έτος
Β) το 20% να είναι πάνω από 25 ετών
(Πχ: Στην 14άδα σε κάθε αγώνα οι έντεκα (11) να είναι κάτω των 25 και οι τρεις (3) άνω των 25 ετών)

Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών : δύο (2) όμιλοι των οκτώ (8) ομάδων, χωρισμένοι γεωγραφικά.




Περιορισμοί:
Στη Β’ Εθνική προτείνω επίσης να υπάρχει ηλικιακός περιορισμός των αθλητών. Οι ομάδες που θα μετέχουν στους περιφερειακούς ομίλους της Β’ Εθνικής, θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αθλητές μέχρι 23 ετών (αυστηρά) στο σύνολο της 14άδας.
Στην Α2 και Β’ Εθνική κατηγορία των Ανδρών να μη επιτρέπεται η συμμετοχή ξένων αθλητών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών : 8 ομάδες .

Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών : 8 ομάδες


Περιορισμοί:
Α) Στην Α2 Γυναικών περιόδου 2011-2012 θα μετέχουν οι τέσσερεις (4) ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Α1, οι δύο (2) πρώτες από τους δύο (2) ομίλους της Α2 περιόδου 2010-2011 και οι δύο (2) πρώτοι που θα προκύψουν από τα μπαράζ της Β’ Εθνικής

Β) Στην Α2 Γυναικών θα πρέπει να υπάρχει ηλικιακός περιορισμός. Η κάθε ομάδα δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιεί αθλήτριες πάνω από 23 ετών (αυστηρά)

Γ) Στην Α2 Γυναικών δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ξένων ή κοινοτικών αθλητριών

Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών : τέσσερις (4) όμιλοι των έξι (6) ομάδων, χωρισμένοι γεωγραφικά.

Περιορισμοί:

Α) Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί αθλήτριες έως 21 ετών και μόνο

ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ
Οι οχτώ (8) πρώτες ομάδες της Α1 ανδρών, μετά τη λήξη του πρώτου γύρου, αγωνίζονται σε νοκ-άουτ αγώνες.
Ο τελικός θα γίνει σε ουδέτερη έδρα και ει δυνατόν σε πόλη που δεν υπάρχει ανάπτυξη του handball.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες της Α1 Γυναικών, με τη λήξη του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος, παίζουν διπλούς αγώνες- έναν σε κάθε έδρα.
Ο τελικός να γίνει σε ουδέτερη έδρα και ει δυνατόν σε πόλη που δεν υπάρχει ανάπτυξη το handball.

Ο σκοπός αυτής της πρότασης έγκειται σε α) οικονομικούς και β) ορθολογικούς-αναπτυξιακούς λόγους:
α) Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, καθώς η εφαρμογή αυτής της πρότασης έχει εμφανώς πραγματικό οικονομικό όφελος
β) Όλοι γνωρίζουμε την πραγματική δυνατότητα των εθνικών πρωταθλημάτων, όσο και αν στρουθοκαμηλίζουμε. Εάν θέλουμε να κυνηγήσουμε το «όνειρο», πρέπει να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα και όχι να γίνουμε «ιδανικοί αυτόχειρες» του αθλήματος που αγαπάμε.

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει έλλειμμα αθλητών-αθλητριών που θα δώσουν άνθηση και ποιότητα στο άθλημά μας. Όλοι επίσης γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανεκμετάλλευτο ταλέντο τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες στις μικρές ηλικίες και θα πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους. Όλοι γνωρίζουμε ότι στις Α2 και Β’ Εθνικές κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, η εικόνα είναι απογοητευτική και κυρίως στις γυναίκες είναι τραγική.
Συνεπώς η εφαρμογή τέτοιων προτάσεων προς ικανοποίηση ψηφοθηρικών συμφερόντων, οπισθοδρομούν το άθλημα, το οποίο έχει ανάγκη από συσπείρωση και όχι μόνο από τοπικά «συντεχνιακά» συμφέροντα. Για να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες των νεαρών αθλητών και αθλητριών, θα πρέπει επιτέλους να τολμήσουμε. Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχουν πια περιθώρια για πειραματισμούς.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σε ελάχιστες χώρες της Ευρώπης της σύγχρονης Χειροσφαίρισης, οι προπονητές Εθνικών ομάδων έχουν ετήσιες συμβάσεις. Επιπλέον, σε καμία σχεδόν χώρα της Ευρώπης δε χρίζονται ομοσπονδιακοί προπονητές, όσοι δεν απασχολούνται σε ομάδες.
Προτείνω λοιπόν:
Α) Σχέσεις μερικής απασχόλησης μεταξύ των προπονητών και της Ομοσπονδίας στις Εθνικές ομάδες.
Β) Απαραίτητη προϋπόθεση συνεργασίας, οι προπονητές να εργάζονται σε ομάδες των Εθνικών Πρωταθλημάτων.
Γ) Συνεργασία και συστράτευση όλων των προπονητών και των ομάδων για τα Εθνικά συγκροτήματα.

Πρακτικά αυτή η πρόταση θα μπορούσε να αποφέρει εξοικονόμηση άνω του 50% των αμοιβών που ξοδεύονταν μέχρι σήμερα και τα χρήματα αυτά να δοθούν για διοργάνωση και συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά και με την συνεργασία ομάδων που έχουν δυνατότητα οικονομική.
Καθώς όλοι μας, πιστεύω, παλεύουμε και αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό και δεδομένου ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, ας παραμερίσουμε τη μιζέρια, την γκρίνια και τον ωχαδερφισμό, αναδεικνύοντας τις πραγματικές δυνατότητες του αθλήματος που αγαπάμε.

Με εκτίμηση
Ο Γεν. Διευθυντής
του Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ΠΑΤΡΑΣ

Ανδρέας Κόγκας

42 comments

Anonymous said...

υποκρινεσαι κογκα..στην ουσια ζητας 'πασο' για να αλωνιζεις στην ομοσπονδια.και κατι ακομα..εντεχνως μετα την ηττα της ομαδος σου 'κοπτεσαι'..για το καλο του ελληνικου χαντμπολ...!υποκρινεσαι..συστηματα χουντας.αποπροσανατολισμος.οσο για τις προτασεις σου..ειναι της σειρας..

Anonymous said...

ρε κογκα ελησες ολα τα προβληματα του γυναικειου και θεσ να μας πεις προτασεις και για το αντρικο ......
και να σου κανω μια ερωτηση το γυναικειο που οι ομαδες εγιναν 10 εγινε καλητερο..........

Anonymous said...

που εγινε καλυτερο το γυναικειο με τις 10 ομαδες ρε συ 5.27?ξοδευονται οι ομαδες για ασκοπα ταξιδια στην θεσσαλονικη και την αθηνα και την πτολεμαιδα φετος και σε αλλες πολεις τα προηγουμενα χρονια. 8ομαδες στο γυναικειο και πολλες ειναι.για το κυπελλο σε ανδρες και γυναικες συμφωνω.δοκιμασμενη συνταγη σε αλλα αθληματα εντος και εκτος συνορων.στους ανδρες οι ηλικιακοι περιορισμοι εχουν βαση αν θελουμε αναπτυξη και μια ανταγωνιστικη εθνικη παλι μετα απο τοσα χρονια.αυτα για ενα πολυ γρηγορο σχολιο.οταν βρεθει χρονος να μελετηθει η προταση θα επανελθω.κρινετε επι της ουσιας και οχι απο προσωπικες συμπαθειες και μη.τα λεφτα ειναι λιγα πλεον και δε χωρανε αντιπαραθεσεις ανευ ουσιας.παμε ολοι μαζι

Anonymous said...

προσ κ. χατζηδημητπιου .για πολοστη φορα λειτουργειτε ωσ γραφειο τυπου τησ ορμησ.καλο θα ειταν εφοσον λειτουργειτε με αυτο τον τρπο να εχουμε και δηλωσησ του προεδρου τησ ομαδασ και οχι μονο του υπαληλου.καλο θα ειταν να ειχεμε δηλωσεισ αυτη την δυσκολη στιγμη απο ανθρωπουσ που ματωνουν την τσεπη τουσ,και οχι απο αυτουσ που βγαζουν[μανατζερ-διαιτητεσ-γενικουσ κτλ]Κ κογκα ειναι η πρωτη φορα που εχεται προτασεισ [εκτοσ απο το να φωναζεται για την εθνικη γυναικων]και το βρισκω θετικο.εχω ομωσ μια απορια,αθλητεσ 25-33 ετων που δεν ειναι τοσο καλοι για Α1 τι θα κανουν?

Anonymous said...

proedrou WHO?

Anonymous said...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΓΚΟΓΚΑ.ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ? ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 45 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 50 ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΕΦΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ..ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΡΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ - ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ.

Anonymous said...

I IKONA STIN A2 TON GINEKON INE APOGOITEFTIKI..TI LEEEES TORAAAAA.ENO STIN A1 GINEKON TO PROTATHLIMA THIMIZI CAMPIONATO.PAREPIPTODOS SIMERA I OXE STO SITE EVGALE ANAKINOSI OTI O ARIS NIKEAS DEN THA ANEVI STIN THESSALONIKI. TERASTIO0 ENDIAFERON I A1 SAS LEO TERASTIO.RE KAKOMIRI GOGA POU KANIS KE PROTASIS,AN DEN IXATE 6-7 KSENES STIN ORMI SE EVLEPA NA FORAS SORTASKI KE NA EPEZES.

Anonymous said...

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ..........HANDBALL.....................

Anonymous said...

kala esi asxolisou me to megaro mousikis

Anonymous said...

YPARXEI OXE?

3:2:1 said...

Κε Κογκα ειναι και αυτο το επιπεδο των ανθρωπων του χαντ-μπωλλ μην πτοειστε.
Εκτιμω την προσπαθεια σας να προτινετε λυσεις και δεν θεωρω οτι εχετε δολο ή αναγκη.Δεν συμφωνω ομως με τα ορια ηλικιας που θετετε.Πιστευω οτι οι ομαδες θα εχουν τοτε πολλα προβληματα συν το γεγονος,οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχουν και πολλοι-ες στις ηλικιες αυτες ικανοι-ες για υψηλο επιπεδο.Εχω αναφερει σε προηγουμενο σχολιο καποιες προτασεις σχετικα με την δημιουργια παικτων.Οσον αφορα στους ομοσπονδιακους δεν νομιζω οτι η ταυτοχρονη παρουσια σε παγκο ομαδας εχει να προσφερει κατι,αλλωστε ειναι δικαιωμα και συνηθης τακτικη πολλων συλλογων να αλλαζουν προπονητες συχνα,το ξερετε! Τοτε λοιπον θα χανεται αυτη η προϋποθεση; Θεωρω οτι θα πρεπει να αποζημιωνονται με ενα συμβολικο τιμημα οπως και οι παικτες στην εθνικη.Δεν χανουν και ας σταματησουν να ειναι αχαριστοι, συνυπευθηνοι αλλωστε του επιπεδου ειναι...

Anonymous said...

ο τραγικος παραγοντας κ.κογκας στις προτασεις του με τιτλο 'απιστευτοι παραγοντες'!!στις προτασεις σας γιατι δεν βαζετε περιορισμο να γινουν στην α1 γυναικων 2 ξενες η κοινοτικες και 3 στην ευρωπη??αυτο ειναι προταση και οχι οι..προτασεις σας που δεν αγγιζουν την ομαδα σας..ολα τα κανετε προς οφελος σας..συμφωνω και με τον 5'14.πολυ παραξενη η χρονικη στιγμη των προτασεων σας..το σαββατο πεζεις με την ιωνια..εισαι ωραιος...

Anonymous said...

ΚΟΓΚΑ..ΕΚΑΝΕς ΤΕΜΕΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙς..ΝΕΑΝΙΔΕς ΤΗς ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕς ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΝΤΥΘΗΚΕΣ ΚΑΙ..''ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ''

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Τ ΑΘΛΗΜΑ ΕΝΩ Δ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η Α2 ΠΡΕΠΕΙ Ν ΓΙΝΕΙ 2 ΟΜΙΛΟΙ ΜΕ 10-12 ΟΜΑΔΕΣ (1 ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Κ 2 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ - ΑΠΑΞΙΩΣΗ) ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΡΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΧΤΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ

Anonymous said...

χαχαχαχαχα...ρε αφου διαβαζεις καρυωτακη..αυτοκτονα να ησυχασουμε!!μας επρηξες με τις χαζες προτασεις σου..δεν ειναι κατι σπουδαιο ο καθα ενας με κοινη λογικη θα μπορουσε να προτεινει κατι αναλογο και οχι ιδιαιτερα λειτουργικο.σιγα τα ωα...!εσενα σε ξερουμε..τον προεδρο σου δεν ξερουμε..εχει και αυτος τις ιδιες αποψεις μαζι σου...?εχω μια απορια..

Anonymous said...

H KALITERI ILIKIA GIA NA PAIKSEIS HANDBALL EINAI 28-32 KAI ESY RE PAPARA PANTOGNWSTH THELEIS NA TOUS STEILHS SPITI....DILADI OLOS O PAOK,I AEK,O FILIPPOS,O DIOMIDIS,TA VRILLISIA,TA XANIA,I EDESSA,O PANELHNIOS PREPEI NA APOXWRISOUN KAI NA EXOUME PROTATHLIMA ME TESSERHS OMADES!!!!KAI OLH AYTOI OI ATHLITES POU POLLOI EINAI DIETHNHS POU THA PANE RE PAIDIA GIA PEITE MOU!!!!!LEW MALAKIES?????

Anonymous said...

AEKARA OLE

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ 10:13 ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Α1 ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΔΟΥΚΑ ΚΤΛ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ?

Anonymous said...

re paidia mia protasi einai pos kanete etsi ti einai ola auta pou lete?o allos leei na autoktonisei o kogas.ti lete?giati prepei oli na dextoun auta pou proteinei i omospondia?den mporei kapoios na exei kapoia alli apopsi kai protasi?oloi eseis exete kamia alli na proteinete i mono na prosvalete kserete?ego to paradexomai den exo giati den asxoloumai kan kai de me endiaferoun ta dioikitika opote to voulono.

Anonymous said...

eiste astioi oloi...se 5 xronia den tha uparxoume sto xarth kai lete gia hlikies ligoteres omades k paparies...ante geia!!

Anonymous said...

Δηλαδή ρε μεγάλε, όσοι δεν έχουν τις δυνατότητες να παίξουν σε Α1 (οικονομικές λόγω εργασίας - βλέπεις οι ομάδες καλοπληρώνουν - και αγωνιστικές) και είναι άνω των 25 θα πρέπει να παιξουν στα καταπληκτικά πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών...Προσέξτε, ανω των 25!!! Θα μας τρελάνεις τρισμέγιστε...

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΧ,ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

Anonymous said...

ρε βλακα 12.08 γραφει οτι πανω απο 25 καθε ομαδα πρεπει να εχει τρεις πανω απο 25............πες μου ποσες ομαδες εχουν παικτες κατω απο 25????????????εξυπνακια,διαβασε και μετα κραξε βλαχακο!!!

Anonymous said...

12:26 ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΚΟ.ΚΑΤΣΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.ΓΙΑ Α1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ Ο ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ?ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Α2 ΚΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ.ΣΤΡΑΒΑΔΙ.

Anonymous said...

αγαπητε 3 31 με ολο το σεβασμο,συμφωνω μαζι σου οτι οι προπονητες αλλαζουν σαν τα πουκαμισα και επομενως ειναι δυσκολο να ειναι ταυτοχρονα προπονητης σε εθνικη ομαδα και συλλογο.αλλα ολοι ξερουμε ποιοι δυο ομοσπονδιακοι προπονητες κανουν κουμαντο στην ομαδα των βορειων προαστειων.για ποιο λογο να κρυβονται και δεν το κανουν επισημο?ισχυει παντου αυτοι γιατι να φοβουνται?μην τους επιτεθει κανεις οτι οι δικες τους παικτριες πανε στην εθνικη στη θεση αλλων?ισα ισα πιστευω πως ειναι χειροτερα με την τωρινη κατασταση.
τα ορια ηλικιας θελουν συζητηση.δεν συμφωνω ουτε διαφωνω.δεν ειναι εικονα αθληματος οι 40αρηδες με σωματικα προσοντα σουμο σε α2 και β εθνικη κατηγορια.το ιδιο και στις γυναικες,και ακομα χειροτερα ισως.στην α1 και εγω δεν βλεπω καποιο οριο που αναφερει ο 12 26.αλιμονο αν υπηρχε περιορισμος στην πρωτη εθνικη κατηγορια.αναπτυξη θελουμε ολοι και νεα παιδια γιατι σε λιγο θα σβησουμε εντελως απο τον χαρτη.

Anonymous said...

αφου ρε κογκα μιλας για υποδομες..εσυ τι εχεις στις υποδομες της ορμης?nothing...go home liar!!

Anonymous said...

Το κύπελο πρέπει να γίνει σε μεγάλο γήπεδο αλλιώς είναι εκ του πονηρού απο την ΟΧΕ.Περίπτωση επεισοδίων πλέον δεν υπάρχει οπότε κάντε τα κουμάντα σας κύριοι.

Anonymous said...

Koga,ego pou ime 24 kai gineka,na stamatiso kalitera to handball?
orea protrepis ton kosmo!sigxaritiria

an kai telika tora pou to skeftome,epidi oloi oi paragontes ine kati tipoi san kai sena,isos kai na to kano.ntropi sas pia oloi oi megaloparagontes.skeftite epitelous kai mia fora tous athlites pou idronoun tin fanela tous gia na kanoun esas mages kai afiste ta ikonomika simferonta sas.kai opios den antexi i tsipi tou as ta paratisi

Anonymous said...

K.KOΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟΣ.ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΟΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΞΕΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ΄΄ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ HANDBALL ΓΙΑΤΙ[ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ]

Anonymous said...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ Ο ΣΛΟΒΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

Anonymous said...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΟΚΑΚΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΑΕΚ ΡΕ

Anonymous said...

ΠΟΙΑΝΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ-ΚΟΓΚΑ Η ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ-ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ .ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.

4:2 said...

Βγηκαμε ολοι μαζι και λεμε λυσεις για το πρωταθλημα πως θα γινει καλυτερο,οικονομικοτερο και πιο δυνατο...ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!Οταν ηταν να κανουμε ολοι μαζι κατι για το αθλημα που υπηρετουμε ξεκινησαμε να τρωμε ο ενας τον αλλο (οπως ακριβως κανουμε απο τα διαφορα blogs και συζηταμε στις παρεες μας).Απλα θα μεινουμε χαντμπολακι και ποτε δεν θα γινουμε χαντμπολ, και θα γελανε ολοι μαζι μας με αυτα που γινονται στα γηπεδα(βλ. Πατρα) και εξω απο αυτα (βλ. Λαμια)....

Anonymous said...

δεν μας χέζεις με τις χαζομάρες σου ρε Κόγκα...............

FRENDI said...

ΟΦΝΙ-ΟΡΜΗ:Ντροπή για άλλη μια φορά στους παράγοντες της Πάτρας,που είναι πάντα προκλητικοί όπως και οι φίλαθλοί τους...Ας σταματήσουν να εκτίθενται επιτέλους,σε ένα γήπεδο που δεν έχει καμία σχέση με όσα συμβαίνουν κάθε φορά στην Πάτρα...Να θυμίσω στον "κύριο" πρώην πρόεδρο που έβρισε μπροστά στον κόσμο τον πρόεδρο της Ιωνίας και είπε επίσης προκλητικά πως δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα ούτε το 2030,πως η Νέα Ιωνία είναι και στους δύο στόχους μέσα(πρωτάθλημα και κύπελλο),σε αντίθεση με την Ορμή...Αν θέλει έχουμε κάποιες προσκλήσεις για το final 4 να του τις δώσουμε για να έρθει έστω κι ως θεατής...

Admin said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ. ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΤΡΙΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΤΑ SITE. ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΠΑΡΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ HANDBALL.GR). ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ 3-4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15!
ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ
* ΑΥΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ E- MAIL MOΥ.

Anonymous said...

AΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ HANDBALL.ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Ν,ΙΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ,ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ Ο ΚΟΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.

Anonymous said...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ, ΜΥΛΩΝΑ,ΖΩΡΖΟΥ,ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΓΚΕΡΚΙΝΑ.ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

Anonymous said...

ΕΣΥ 1:34 ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.....ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ- ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ.
ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΤΕΛΟΣ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΕΠΙΣΣΗΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ΄.ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ΄.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΣΧΑΡΑ,ΒΕΜΗ,ΣΚΟΥΤΕΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ.

Anonymous said...

Ι PIA?? I SXARA? PIA INE AFTI?

Anonymous said...

simfono apolita me to filo pou leei pos oi patrinoi paragontes kai filathloi einai eristikoi kai proklitikoi...kamia ora tha prokalesoun megales istories me ti simperifora tous...