Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΣΟΥΝΓΚΕΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΣΟΥΝΓΚΕΝ

Η ομάδα των Καρυπίδη, Σανίκη, Βασιλάκη νίκησε την Βέτσλαρ του Γιώργου Χαλκίδη

Η Μέλσουνγκεν ήταν η μεγάλη νικήτρια του ελληνικού «εμφύλιου» της 17ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα κόντρα στην Βέτσλαρ. Οι γηπεδούχοι έχοντας για μια ακόμα φορά πρώτα… βιολιά τους Ελληνες παίκτες και με την συμπαράσταση 3.500 φιλάθλων, κατάφεραν και ανέτρεψαν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου που ήταν 10-15 υπέρ της Βέτσλαρ και να κερδίσουν τελικά με 26-24. Γρηγόρης Σανίκης (6 γκολ), Σάββας Καρυπίδης (4) και Αλέξανδρος Βασιλάκης (2) έκαναν σπουδαίο ματς, ενώ στον αντίποδα ο διεθνής πίβοτ Γιώργος Χαλκίδης είχε πολύ καλή παρουσία στην άμυνα, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.
Αυτή ήταν η 4η νίκη της Μέλσουνγκεν στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να φτάσει τους 9 βαθμούς στην 16η θέση της βαθμολογίας (τρίτη από το τέλος). Είναι πλέον από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας και σε μεγάλο βαθμό η μεταμόρφωση της οφείλεται στην έλευση του τεχνικού Ροτ. Η Βέτσλαρ από την άλλη έμεινε στην 12η με 11 βαθμούς.
Στο άλλο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον η Λούμπεκε του Αλέξη Αλβανού (1 γκολ) λίγο έλειψε να κάνει την μεγάλη ζημιά στο Κίελο, αλλά τελικώς οι πρωταθλητές επικράτησαν 28-27. Η ομάδα του διεθνούς ίντερ παρέμεινε στην 11η θέση με 12 βαθμούς.
Στη κορυφή της βαθμολογίας το Αμβούργο προηγείται με 32 βαθμούς και ακολουθούν Φούχσε (29), Κίελο (27), Λόβεν (26).

Σούπερ Χαντζιάρας
Την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της Ποστ Σβέριν πραγματοποίησε ο Ντίνος Χαντζιάρας. Ο 28χρονος δεξιός ίντερ πέτυχε 8 γκολ στην εκτός έδρας νίκη της Ποστ Σβερίν επί της Πόστνταμ με 29-31. Η ομάδα του Κοζανίτη περιφερειακού πλέον βρίσκεται με 23 βαθμούς στην 3η θέση του Βορείου ομίλου της Α2 Γερμανίας.

5 comments

Anonymous said...

Βάλε την επιστολή του προέδρου να γίνει χαμός...

Anonymous said...

ποια επιστολη;
ποιου προεδρου;
ενημερωστε παρακαλω .

Anonymous said...

το ημερολογιο της ορμης ηταν πιο αξιολογο απο την πρωτοβουλια του φιλιππου και το τουρνουα αγαπης για την ενισχυση φιλανθρωπικου ιδρυματος και δεν εγραψες ουτε μια σειρουλα? ή προβαλεις πιο πολυ το γυναικειο λογω πραγματι του διαφορετικου προιοντος ?
οχι τιποτα αλλο αλλα να ξερουμε ολοι μας και τα καλως καμωμενα

Anonymous said...

300 ειναι πολλα για καποιουσ

Anonymous said...

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.