Πήρε Καράγγελο ο ΠΑΟΚ, σούπερ Μίτροβιτς με 11 γκολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε Καράγγελο ο ΠΑΟΚ, σούπερ Μίτροβιτς με 11 γκολ

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την 5η και τελευταία του -όπως όλα δείχνουν- μεταγραφή για φέτος. Πρόκειται για τον 23χρονο αριστερό εξτρέμ Μένιο Καράγγελο που πέρσι αγωνιζόταν στον Θερμαϊκό. Μάλιστα ο αθλητής έπαιξε και στο σημερινό φιλικό με την Τικβες στην ΠΓΔΜ όπου οι γηπεδούχοι νίκησαν με 34-29. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά παρά το κουραστικό ταξίδι αυθημερόν που έκανε με τον Μίτροβιτς να είναι εκπληκτικός με 11 γκολ. Στην Ελλάδα έμεινε ο Τσακίρης λόγω προσωπικού προβλήματος. Αύριο (16:00) θα διεξαχθεί το δεύτερο ματς των δύο ομάδων.

ΤΙΚΒΕΣ- ΠΑΟΚ 34-29 (15-17)
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Γουργούμης, Σαουλίδης 2, Μαραγκός 2, Καράγγελος, Τσίλης, Παλάσκας 1, Μιχαηλίδης, Μισυρλής 3, Αποστολίδης, Σεβαστίδης 5, Ιωαννίδης, Ναουμίδης, Πετρίδης 3, Κοκκώνης 2, Μίτροβιτς 11. Δίλεπτα: 4 (ΠΑΟΚ)-5, Πέναλτι: 5/5-5/5.

3 comments

Anonymous said...

τον Καράγγελο εσυ τον πηρες Κώστα;
σε δικες σου διαταξεις ανηκει η μεταγραφή αυτη;
Η περίοδος έληξε στις 18-8 !!!

Anonymous said...

καλά άμα έγινε μεταγραφή 1 μήνα μετά τη λήξη της προθεσμίας καλύτερα να τους σκίσουν τους κανονισμούς στην οχε. εκτός άμα δήλωσε απόσυρση ο θερμαικός και το κρατανε κρυφό για να μην ανακατωθούνε με μπαραζ.

Anonymous said...

Ο ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΛ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙ[ΠΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ , ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ