«Χτύπημα» με Τάσκοβιτς απο Διομηδη! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Χτύπημα» με Τάσκοβιτς απο Διομηδη!

Tην έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε ο Διομήδης Αργους που συμφώνησε με τον Νταβόρ Τάσκοβιτς. Ετσι οι «Λύκοι» έκλεισαν και την τελευταία τρύπα στο ρόστερ τους, δηλαδή έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και πλέι μέικερ βοηθώντας τους Τρουπή και Μάλλιο. Με την απόκτηση του 24χρονου (1,97 μ.) Σέρβου η ομάδα του Αργους γίνεται πολύ ισχυρή, ειδικά αν επαληθευτούν οι συστάσεις με τις οποίες ήρθε ο Τάσκοβιτς. Μάλιστα κάνουν λόγω για ένα «λαβράκι» που πέρσι αγωνιζόταν στην Βράνιε, ομάδα που βρίσκεται στη Νότιο Σερβία και κατέλαβε την 2η θέση στην Α2 κατηγορία με 33 βαθμούς (16 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες).

13 comments

Anonymous said...

H Διομηδάρα είναι έτοιμη για πρωτάθλημα.
Φόρτσα "Λύκοι" η κουπα στο Άργος φέτος.

Anonymous said...

Siga re lykopoula mh shkwsete thn koupa kai sas piasei h mesh.
Auto na doyme na shkwsoyn thn koupa Rentas Xividopoulos einai wra na dikaiwthoun oi karagiozides.

Anonymous said...

Ποιο νουμερο γράφει αυτές τις αθλιότητες.
Αυτοί οι άνθρωποι δινουν μαχη για το χαντμπωλάκι εκεί στο άργος κι έχουν καταφέρει πολλά.
Δεν αφήνετε τις βλακειες και τα σχολια.
Αυτοι οι ανθρωποι την αξίζουν την κουπα και μακάρι να την παρουν να δικαιωθουν οι κόποι τους.

Anonymous said...

τα υποψηφια νουμερα του χωρου δυο ειναι!ο ενασ σφυραει και παιζει στοιχοιμα!και ο αλλοσ παιζει στο βορα και παιφτει συναιχεια κατω!αληθεια ποιοι ειναι?γελοιοι,ε,γελιοι!

Anonymous said...

Να μην πέρνουν τα μυαλά σας αέρα εκεί στο Άργος. Κανατε καλή ομάδα αλλα μην αρχιζετε πάλι πρωτάθλημα και τετοια. Φέτος καλύτερος από πέρισι θα ειναι ο Δούκας, ο ΠΑΟΚ θα είναι λιγο χειρότερος, η ΑΕΚ σχεδον στα ίδια, τα Βριλήσσια κάτι κανουνε, ο Αερωπός θα είναι δυνατός, ερωτηματικο προς το παρον είναι ο Φίλιππος. Έχει πολύ δρομο μπροστά. Υπομονη.

Anonymous said...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ````ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ Υ.Γ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΞ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!

Anonymous said...

απλα καταλαβαμε οτι εισαι ο συγκεκριμενοσ διαιτητησ και οτι γραφεισ αυτα που γραφεισ!και επιτελουσ ασ βγαλει η κεδχ ανακοινωση γιατι τοιμορηθηκαν οι συγγεκριμενοι διαιτητεσ!ετσι για να μην αιορουνται αλλα,γιατι τοιμωριθηκαν για αλλουσ λογουσ!και αν δε μπορει η κεδχ ασ το κανεισ εσυ κοστα!

Anonymous said...

makari kapoia stigmi na eipw8ei se olous to shmeio sto opoio egine paravasi kanonismwn kai timwri8ikan oi diaitites sto diomidis-filippos.mas exoun zalisei oti eunoh8hke o diomidis!!!!kai pio poly ap'allous thn karamelitsa ayth thn pipilaei o theo poy 8ewrei oti exase to prwta8lima apo ayto to mats....

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΑΣ ΒΓΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΨΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΥΒΙΕΣ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΔΩΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΔΗΜΟ,ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΕ ΔΙΛΕΠΤΗ!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ!!!!!!ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ,ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΙΜΩΡΙΑΣ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙ Η ΤΟΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!!!!!ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 11:05μμ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΕΔ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ? ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 58' ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ.
ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!!!

Anonymous said...

ΑΣΧΕΤΕ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 9:01. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΛΕΜΕ: "ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ". ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ!

Anonymous said...

ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥ!!!!!!!!!!!αρκει να υπαρχει εξυπναδα!!!!!!!!!