«Κλείνουν» Μίλος Μίτροβιτς και Λευτέρης Ιωαννίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Κλείνουν» Μίλος Μίτροβιτς και Λευτέρης Ιωαννίδης

ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΔΕΞΙΟΣ ΙΝΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Αν και πέρασε από... χίλια κύματα, φαίνεται πως η μεταγραφή του αριστερού ίντερ στον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες. Μετά το «ναυάγιο» με τον Ράντοσλαβ Στογιάνοβιτς, ο «δικέφαλος» του Βορρά κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μίλος Μίτροβιτς, που ήταν ένας από τους έξι (Στογιάνοβιτς, Μποζόλιατς, Φαρκανόφσκι, Μίτροβιτς, Μαρτίνοβιτς, Τριβούντζα) αθλητές που είχε στην λίστα του για την συγκεκριμένη θέση. Ο 31χρονος Σέρβος από τους κορυφαίους παίκτες της περσινής Σούπερ Λίγκα της Σερβίας με την φανέλα της Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς -που κατέλαβε την 4η θέση-αναμένεται να απαντήσει θετικά στην προσφορά που είναι κοντά στις 25.000 Ευρώ συν το σπίτι. Είναι γρήγορος με καλό σουτ και «βλέπει» το αριστερό εξτρέμ στοιχεία που είχε διακρίνει και ο Νίκος Γραμματικός όταν τον έφερε για δοκιμή πριν δύο χρόνια στον Πανελλήνιο, αλλά λόγω έλειψεις χρημάτων δεν αποκτήθηκε. Τώρα ο «αιώνιος» αρχηγός της Εθνικής τον ήθελε στα Βριλήσσια, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε καλύτερη προσφορά.

Θα χάσει πολύ δυναμική
Απο κει και πέρα ο 20χρονος Λευτέρης Ιωαννίδης είναι κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, κάτι που... μαρτυρά τις προθέσεις κάποιων από την διοίκηση. Φημολογείται πως το σχέδιο είναι ο διεθνής δεξιός εξτρέμ να παίξει πίσω από τον Χρήστο Μισυρλή, ώστε ο Σεβαστίδης (πέρσι ήταν μπαλαντέρ σε εξτρέμ και ίντερ) να παίξει βασικός δεξίος ίντερ με βοήθειες από Αποστολίδη, Πετρίδη (δεξιόχειρες), χωρίς να αποκτήσει κάποιο ξένο! Σενάριο που σίγουρα αν εφαρμοστεί ο ΠΑΟΚ χάνει μεγάλη δυναμική στην περιφέρεια και μπορεί να χάσει τον τίτλο του φαβορί για τον 3ο σερί τίτλο. Απο κει και πέρα οι Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσουν την Δευτέρα (7:30π.μ.) στον στίβο του Καυτατζογλείου την προετοιμασία τους έχοντας εκτός από τις μεταγραφές και δύο σημαντικά θέματα σε εκκρεμότητα.
Η διοίκηση του «Μίκρα 3» ζήτησε από τον ΑΣ να εκπληρώσει κάποιες οφειλές του από διαφημίσεις στην περασμένη σεζόν, προκειμένου να της επιτραπεί η χρήση του γηπέδου. Επίσης οι παίκτες ακόμα δεν έχουν πληρωθεί τρεις περσινούς μήνες και μέχρι να πέσει το... μπικικίνι (μάλλον Τετάρτη) υπάρχουν κάποιες μουρμούρες.

No comments